Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Kalpli beğeni butonu , tam olarak gösterilen sevgiyi ifade etmediğini düşünüyorum.. Çünkü çok yapmacık... Bazen sokakta bir bebek gördüğümde ayıp olmasın diye kalpli göz ile ayy ne kadar güzelmiş diyorum.

1752058924286.webp

sevginin bir eyleme dönüşmesi gerektiğini inandığım için kalp gözü iptal edip bunun yerine direkt olarak öpücük koyabilir miyiz?

1752058862838.webp

Kalpli beğeni butonu , tam olarak gösterilen sevgiyi ifade etmediğini düşünüyorum.. Çünkü çok yapmacık... Bazen sokakta bir bebek gördüğümde ayıp olmasın diye kalpli göz ile ayy ne kadar güzelmiş diyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 293895

sevginin bir eyleme dönüşmesi gerektiğini inandığım için kalp gözü iptal edip bunun yerine direkt olarak öpücük koyabilir miyiz?

Ekli dosyayı görüntüle 293894
Doruk.

Ekli dosyayı görüntüle 293895

sevginin bir eyleme dönüşmesi gerektiğini düşündüğüm için kalp gözü iptal edip bunun yerine direkt olarak öpücük koyabilir miyiz?

Ekli dosyayı görüntüle 293894
çok üst düzey bulduğumuz yorumlar içinde ayatollah WhatsApp Video 2025-07-09 at 14.06.23.gif gelmesi lazım, tam olarak o hissi yaratan bir beğeni butonu yok.

Hadise başlığına bandıramıyor pardon yazamıyorum.

Bu yetkiyi elimden alan zihniyeti kınıyorum

Maç varken Kadın konuları'nın kilitlenmesini anlıyom ama normal zamanda açık olmalı bence :D Forum'da bu kadar erkeğiz millet birbirine şaka da olsa ortamı ılıklaştıran kelimeler ve cümleler söylemeye başladı.Kadın Konuları'nı uplayarak bu Konu'nun önüne geçtiğimizi düşünüyom ben yav :D

Maç varken Kadın konuları'nın kilitlenmesini anlıyom ama normal zamanda açık olmalı bence :D Forum'da bu kadar erkeğiz millet birbirine şaka da olsa ortamı ılıklaştıran kelimeler ve cümleler söylemeye başladı.Kadın Konuları'nı uplayarak bu Konu'nun önüne geçtiğimizi düşünüyom ben yav :D
Muradım çok önemli bir göreve soyunmuşsun 👀😍

1 değil 2 değil abi maymun gibi oynuyorsunuz milletle

Belli bir yerden sonra işin cılkı çıkıyor dikiş tutmuyor

Bu foruma son mesajim artik 15 senenin sonunda birakiyorum forumu
Blöf yapma lan maçlar başladığinda gelecegini biliyoruz :d

Geri
Üst Alt