Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Ata B. Oğuz adlı smodunuz yasaklı kaynak paylaşmıştır.
Ancak şahsına herhangi bir ceza-i işlem uygulanmamış üzerine paylaşımlar yapmağa devam etmektedir.
Sorarım sizlere: Adaletiniz tek taraflı mıdır? Bizden olan yesin, diğerlerine verin cezayı mıdır sizin ahlakınız?
Unutmayın ki bu dünyanın öteki tarafı var
Unutmayın ki adalet herkese lazım, bir gün devran döner.
Sevgiyle ve adalet inancıyla.
See Ya Goodbye GIF by One Day At A Time

İsim başlığına erişimim sağlanabilir mi Thanks

Osimhen transferi sonrası Buchi Laba yi yasakli haber kaynaklarına eklenmesini öneriyorum.
Fenerli değil ama kendisine artık tahammul edemiyorum. Benim gibi düşünen varsa kampanya yapıp yasaklatalım şu herifi

Fikir: transfer nobetinde muhabbeti donuyor ama bir konuda haber sayilacak tivitleri(cevaba kapali olacak) dizsek?(Tum yaz boyunca tek konu yeter heralde)

Hani sadece haber gibi "bugun ne olmus" diye bakilsa?

Fikrin orjinal sahibi @Sami Karakoç btw.

Fikir: transfer nobetinde muhabbeti donuyor ama bir konuda haber sayilacak tivitleri(cevaba kapali olacak) dizsek?(Tum yaz boyunca tek konu yeter heralde)

Hani sadece haber gibi "bugun ne olmus" diye bakilsa?

Fikrin orjinal sahibi @Sami Karakoç btw.
Olmaz abi..Cevaba kapalı falan diyorsun bu sadece yöneticilerin konuya post atacağı anlamina geliyor. Adamlar için zor olur.

zaten sami beleş fikir verdiyse bilki ondan ekmek çıkmayacağını çoktan ön görnüştür.
Hem gür saçlı, hemde kabasakallı fikir babası olmaz. Fikir babaları daha çelimsiz ve kel olur. Çünku ancak çok düşünen inssnlar kelleşir.

Olmaz abi..Cevaba kapalı falan diyorsun bu sadece yöneticilerin konuya post atacağı anlamina geliyor. Adamlar için zor olur.

zaten sami beleş fikir verdiyse bilki ondan ekmek çıkmayacağını çoktan ön görnüştür.
Hem gür saçlı, hemde kabasakallı fikir babası olmaz. Fikir babaları daha çelimsiz ve kel olur. Çünku ancak çok düşünen inssnlar kelleşir.
E zaten haber tivitlerini genelde atanlar ya admin ya mod ya smod(ayni tivitler hatta 6 7 kere gekiyor 5 sayfaya yayilarak)

Gayette mantikli bir fikir eger ise yarayacagini dusuneceklerse. Sami'yi tebrik ederim hazir konsundayken (+bonus like bide uzerine)

Geri
Üst Alt