Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Tabi daha çok mesaj atan aktif olan önde olmalı ama mesela ben 14bin mesaj atmıştım üyelik 2012 ,
2008 üyesi 8500 mesaj atmış, benden önde yada eşit olabilirdi puanlama bazında , kişi profiline tıklayınca genelde ilk göze çarpan üyelik tarihi oluyor , eskiler daha çok biliniyor
İşte atılan mesaj foruma verilen emeği ifade ediyor aslında

Like puanlarınıza göre puan güncellemelerini profillerinize ekledim. 50k üstü beğenisi olanları daha sonra halledicem.
Adminim bugun cok yoruldun. Biraz dinlen acelesi yok zaten begeni falan boş işler.
ONemli olan forumun bu sekilde stabill calismasi.

Eline koluna saglik keske yaninda olsam omuzlarina masaj yapardim. Boynun tutulmustur butun gun bilgisayar basindaydin cunkuuu

Adminim bugun cok yoruldun. Biraz dinlen acelesi yok zaten begeni falan boş işler.
ONemli olan forumun bu sekilde stabill calismasi.

Eline koluna saglik keske yaninda olsam omuzlarina masaj yapardim. Boynun tutulmustur butun gun bilgisayar basindaydin cunkuuu
Varlığım GSCimbom varlığına armağan olsun

Fatih Terim Football GIF by Salih Kizilkaya

bir kenarda köşede "sonraki maç" ve aylık takvim ayarlasak çok büyük ve kasıntılı olmadan forumumuz kusursuz olacak her şekilde.

GSC Database Mağdurları Derneği olarak 2014 öncesi üyelik yıllarının sayılması için resmi başvurumuzu yaptık. Desteklerinizi bekliyoruz.

PSX_20250725_185135.webp

Geri
Üst Alt