Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Barikat değil güncelleme sonrası yazılımdan kalktı, tekrar eklemek için istediğim gibi kaliteli bir emoji bulamadım
Emrah admin ciddi misin yaa? Sene 2026 olacak ve hala gifli avatar kullanamiyor muyuz? şu an resmen hayal kirikligina uğradim.
Daha dün kurulan pisa fc fan forumunda bile gifli avatar var ama bizde yokmuş. lütfen bu konuyu degerlendirin.. Hazır kimse farketmemişken bunu uygulamaya alirsak, elestiri almadan sosyal hayatimiza devam etmis oluruz.

Galatasaray taraftarı zaten mutsuzken birde forumda ceza yiyor olması harbi uzücü.

Yüzümüze gülen yönetimin artık arkamizdan bıçaklamaması lazim. Evet bu işiniz ama kurduğumuz dostluk bağları daha öncelikli olmalıı..

Internete giremiyorduk resmen yav her şey cloudfare

Kabloları ben kestim

akira kurosawa GIF by Maudit

İnternetinin de globalleşmesinin de...

Çok ònemlii üstat. Tüketicilerimizin davranıslarini surekli olarak analz etmeliyiz. Bak 10 sene önce antuda benzer konuyu yöneticilerle degerlendirmistik. Yaptigimiz analizde ne çikmisti biliyor musun? Uyelerimizin %86 sı foruma mobil den baglaniyordu.
Apar topar siteyi o hantalliktan cikarip mobil foruma donusturmustuk. Verim ve memnuniyet %100 artmisti.
Sen eski antuyu gorseydin ne dedigimi anlardin...

Çok ònemlii üstat. Tüketicilerimizin davranıslarini surekli olarak analz etmeliyiz. Bak 10 sene önce antuda benzer konuyu yöneticilerle degerlendirmistik. Yaptigimiz analizde ne çikmisti biliyor musun? Uyelerimizin %86 sı foruma mobil den baglaniyordu.
Apar topar siteyi o hantalliktan cikarip mobil foruma donusturmustuk. Verim ve memnuniyet %100 artmisti.
Sen eski antuyu gorseydin ne dedigimi anlardin...
Noel tatilinden sonra senelik moderasyon toplantisinda degerlendirecegiz.

Geri
Üst Alt