Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

sorun warp'ta kaç haftadır. ben kapattım yağ gibi akıyor

2 gündür forum aşırı yavaş açtığım konular dakikalarca yüklenmiyor.

post atmakta ve like toplamakta zorlanıyorum lütfen yardım edin

Olm sizin bağlantınızda problem var kesinlikle
sayfalar açılmıyor reis.
Bak rakip takım taraftar forumuna antu postu attım. resmi yüklemesi hızlı fakat cevap yaza bas diyorum, site bekliyor.

hele hele anasayfadan bir konuya giriş yapmaya gör. eski konuysa birde girip güncel sayfaya geçmek için beklyiorum

sayfalar açılmıyor reis.
Bak rakip takım taraftar forumuna antu postu attım. resmi yüklemesi hızlı fakat cevap yaza bas diyorum, site bekliyor.

hele hele anasayfadan bir konuya giriş yapmaya gör. eski konuysa birde girip güncel sayfaya geçmek için beklyiorum
Tamam ama site kaynaklı bir sıkıntı olsa herkesin yaşaması lazım ben dahil

ben telefondan kaynaklı diye düşündüm, önbelleği temizledim düzelmedi. şimdi pc deyim yine ağırlık var. bana özelse bilemiyorum ama wifi kesip gps ile de denedim çözmedim. Yarın tekrar denerim öyleyse.
Vpn denedin mi? Server tarafında değil ama TR hat çıkışlarında bir problem olabilir sağlayıcı özelinde

yok valla üstat sıkıntı yaşıyordum. son postlarıma bak iki gündür hakikaten birşey yazamadım. VPN ile girmek forumdaki donma problemini çözdü. bunu belirtelim üyelerde görsün
Dns çıkışlarında sıkıntı vardır forum kaynaklı değil yani durum

Yavv şu arama özelliğini düzeltmeniz lazım. Kaç yıldır kullanıyorum hiç bir şekilde çalışmıyor. Yusuf Demir'e sövmek için konusunu bulayım dedim, Yusuf Demir diye arama yaptım o bile çalışmıyor. Aranan kelime ya çok kısa, ya çok uzun yada çok yaygın diyor. 2026'ya gireceğiz, halledin şunu artık.

1000012421.webp

Geri
Üst Alt