Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Yavv şu arama özelliğini düzeltmeniz lazım. Kaç yıldır kullanıyorum hiç bir şekilde çalışmıyor. Yusuf Demir'e sövmek için konusunu bulayım dedim, Yusuf Demir diye arama yaptım o bile çalışmıyor. Aranan kelime ya çok kısa, ya çok uzun yada çok yaygın diyor. 2026'ya gireceğiz, halledin şunu artık.

Ekli dosyayı görüntüle 309705
googledan arat mehmet sound

yusuf demir gscimbom yaz

Yavv şu arama özelliğini düzeltmeniz lazım. Kaç yıldır kullanıyorum hiç bir şekilde çalışmıyor. Yusuf Demir'e sövmek için konusunu bulayım dedim, Yusuf Demir diye arama yaptım o bile çalışmıyor. Aranan kelime ya çok kısa, ya çok uzun yada çok yaygın diyor. 2026'ya gireceğiz, halledin şunu artık.

20 yıllık post var dizinlemek forumu aşırı kastırır diye düşünüyorum
Google’ı kullanabilirsiniz
Örneğin “yusuf demir gscimbom” şeklinde aratınca bulunabiliyor
Bu yüzde doksan çalışan bir yol ama daha profesyonel bir arama için “yusuf demir site:gscimbom.com” da kullanılabilir

Arkadaş, arama motoru zaten yıllardır sorun, ama senin Yusuf Demir için arama motorunu kullanmam daha büyük bir sorun.

Tüm oyuncuların konusu zaten Erkek Futbol takımı bölümünde, burada bulunuyor:

Erkek Futbol Takımı / Teknik Kadro

Arkadaş, arama motoru zaten yıllardır sorun, ama senin Yusuf Demir için arama motorunu kullanmam daha büyük bir sorun.

Tüm oyuncuların konusu zaten Erkek Futbol takımı bölümünde, burada bulunuyor:

Erkek Futbol Takımı / Teknik Kadro
O zaman kaldırın arkadaş arama özelliğini. Deneyimli bir yazılımcı olarak şunu söyleyeyim, olmayan bir özellik, çalışmayan bir özellikten iyidir. Benden söylemesi, gerisi sizin bileceğiniz iş tabiki de.

Mesala ben sadece "Yeni Mesajlar" özelliğini kullanıyorum forumun. O özellik çalışmaz ise büyük ihtimal kullanma sıklığım baya azalır.

Yani sorun kullanıcıda demek, sistemde değil? Güzelmiş 🤣

6 karakter olmalı arama heis

mesela makat yazınca çıkmaz ama makat' yazarsan içinde makat geçen postları bulabilirsin

yusuf demir için de "yusuf' demir'" yazınca halloluyor olmalı

6 karakter olmalı arama heis

mesela makat yazınca çıkmaz ama makat' yazarsan içinde makat geçen postları bulabilirsin

yusuf demir için de "yusuf' demir'" yazınca halloluyor olmalı
Gurme bilgi için teşekkürler ağabey

makatı özellikle denedim

Bu nasıl iş yav 30k beğeni ödülünü 25k dan önce almışım. Az önce 25k ödülü geldi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-18-23-24-12-794_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-12-18-23-24-12-794_com.android.chrome.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 15
nöbetteki mesajım editlenmiş

x gibi nöbet yazmak yasaklanmış artık halbuki gayet keyifli idi

neyse yazmayız artık haber vereyim dedim

valla anlamadım benim bu şekilde toplasan 2 mesajım anca vardır, alışkanlık haline getirdiğim bir şey de yok halbuki.

komik bulunmadığı için editlendi herhalde heis ne diyeyim garibime gitti yani.

Ekli dosyayı görüntüle 309984

he kimin yazdığı belli
ne diyelim
allah geyik muhabbetimize karıştıracak kadar kuvvet zehirlenmesi yaşatmasın diğer idarecilere diyelim

valla anlamadım benim bu şekilde toplasan 2 mesajım anca vardır, alışkanlık haline getirdiğim bir şey de yok halbuki.

komik bulunmadığı için editlendi herhalde heis ne diyeyim garibime gitti yani.

Ekli dosyayı görüntüle 309984
Kim bu isim verin
Arkadaşlar üye kaçırmayın burada 40 kişiyiz kırkımızda birbirimizi biliriz
Yapmayın etmeyin can sıkmayın

Nöbet transfer ağırlıklı da olsa her şey konuşulur geyik de yapılır 100 yıldır falan

Geri
Üst Alt