- 29 Ocak 2024
- 8.099
- 6.855
- 568
Simit satan bir galatasaray yöneticisinin yapay zekayla boynuna sattığı şeyi geçirmek de aşağılama kabul edildi. Bu forumun yeni suçlar ihdas etmede üstüne yok zaten. Peki birini aşağılamak gibi bir yaftayı niyeti hiç de o olmayan birinin boynuna asmak o kişiyi aşağılamak olmuyor mu?! Suçsuzu suçlu ilan etmek suç değil mi? Peki bize karşı işlenen bu suçun cezasını kim çekecek şimdi?! İnançlı olanlara söylüyorum peki bu kul hakkına girmek değil de nedir?!
Abdullah Kavukçu lafın kısası başarısız bulduğum bir yönetici. Açıklamaları ve eylemleri ile takımıma yakıştıramadığım bir şahıs. Niyeti halis bile olsa iş başarma konusunda fayda maliyet hesabı yapıldığında deyim yerindeyse attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmeyen bi adam. Ve bu kişiyi ya da benzeri herhangi bir yönetici kişisini dozunda mizahla da mı eleştiremeyeceğiz biz şimdi?! Adamı ahlaka mugayir bir vaziyete sokmadık, kişiliğine yönelik hayasız bir saldırıda bulunmadık, sinkaflı küfürler zaten aklımızın ucundan dahi geçmez eeeee daha ne. Söz konusu şahsın bile gülüp geçeceği bir paylaşımı bu kadar ciddiye almak tuhaf doğrusu.
Bakınız kraldan fazla kralcı olmayın, buradaki bizler kurum çalışanı değiliz ve bu ciddiyetle davranmak zorunda da değiliz üstelik profesyonellerin dahi profesyonellikten ne denli uzak olduğunu bildiğimiz halde. Burada iyi vakit geçirmeye çalışan bir avuç taraftardan fazlası değiliz. Her forum üyesine karşı aynı ölçüde adil olun, ve insanlara muhabbetle davranın.
Aslında hiç yapmayacağım bir iş yaptım ahir ömrümde buraya katıldım ama günün sonunda pundum kırıldı ve tüm neşem kaçtı. Velhasıl ağzımızı açacak heves kalmadı, bırakılmadı.