Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Tebrikler
People Clap GIF

bir ay civarı ceza aldım yazımda hiçbir hakaret de yoktu sadece erden timur soruşturmasında takımın menfaatlerini kişilerin önüne koymuştum " inşallah bağlantısı yoktur varsa da bizimle ilişiği kesilmelidir türünden bir mesajdı . yazıma dair ekran fotosu da almıştım ispat etmek için ama sonra dedim ki neye uğraşıyorsun ne değişecek ?
bu mesajı şimdi niye buraya yazıyorsun diyeceksiniz onu da anlatayım bazıları olur da denk gelir olursa bilgisi olsun fikri olsun ona göre bir farkındalık olsun diye düşündüm.

neyse ki bu düşünceler bu tavır bizim as takımın yönetiminde yer edinemiyor profesyonelce davranıyorlar .
yıllar önce öve öve bitiremediğimiz drogba chelsea maçında serbest vuruşu tribüne yollayarak nasıl bizi kasdi satışının ardından bir anda gözümüzde yere çakılmışsa her birey her fert takımın menfaatlerine çalıştığı sürece değerlidir .
bu siz istemeseniz de doğal ve pragmatist bir anlayıştır.
fikirlerimizi sizin düşünce eleğinizden geçirmek zorundaysak buna dayalı yazmak zorundaysak forumda çeşitlilik niye var ki ?
+18 açıkça küfür eden adamlar hiçbir ceza almazken sırf bazılarının düşüncesine ters oldu diye ve fanatik hayallerinin bam teline dokunduk diye bu denli ağır bir ceza gerçekten komik oluyor.
bu şekilde gerçek yaşamda barınamadığınızı da biliyorsunuz ama bu sizi samimi yapmıyor sadece kalite dibe vuruyor

Geri
Üst Alt