- 5 Eylül 2014
- 82.986
- 67.899
- 4.393
@Emrah Yıldırım sayın dostum forumda yavaşlık var sorunun giderilmesi yönünde forumun asli ve efsanevi üyesi olarak size telkin ederim. İyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı yok ya senin ip adresine engelleme yapmıştım ondandır@Emrah Yıldırım sayın dostum forumda yavaşlık var sorunun giderilmesi yönünde forumun asli ve efsanevi üyesi olarak size telkin ederim. İyi forumlar
Sıkıntı yok ya senin ip adresine engelleme yapmıştım ondandır
Önemi yok dostum kalan sağlar bizimdirBravo Mehmet kimler engelli
Cunku son acilan konu buymus:Bu başlik niye kapalı? Merak ettim
![]()
30 Eylül 1962 Hollanda / Amsterdam doğumlu Frank Rijkaard, henüz 17 yaşında, Ajax Teknik Direktörü Leo Beenhakker tarafından A takıma alındı. Orta sahada görev yapan Rijkaard, 7 sene formasını giydiği Hollanda ekibiyle üç şampiyonluk, bir de Kupa Galipleri Kupası Şampiyonluğu yaşadı.
206 maçta 46 gollü bu performansın ardından kısa bir Real Zaragoza tecrübesi yaşayan Rijkaard, 1988’te Milan’a transfer oldu. Beş sezonluk İtalya kariyerinde Milan’ın efsane isimleri arasına girdi, iki şampiyonluk, iki Avrupa...
- Tamer Kaptan
- frank rijkaard
- Cevaplar: 5.031
- Forum: Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu
TeşekkurlerCunku son acilan konu buymus:
![]()
Diğer konu 5000 oldu diye kapadık, bu da son konusu olacak gibi. Hadi hayırlı olsun.
- Benhun Kılıç
- frank rickaard galatasaray frank rijkaard frank rijkaard gscimbom
- Cevaplar: 1.791
- Forum: Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu