Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Hemen hemen okuduğum her mesajın üstünde reklam var bu durum herkes için bu şekilde mi ya da bir çözümü var mı? Sırf bundan dolayı hiçbir okumak istemiyorum çok yoruyor beni.

Bilmem benim gibi düşünen var mı ama şu isim değiştirme mevzusu çok yorucu olmaya başladı.

O kadar uzun zamandır buradayım şimdi bazı üyeleri tanımakta zorlanıyorum. Bence bu işe bir el atılsa iyi olacak.

Konuya tıklayınca neden son sayfaya atmıyor direkt. Bir çözümü var mı?

Hayat zaten zor ama bu forumdaki negatiflik beni cok geriyor. Maclar oynanmadan once hayal kirikligi bekleyen mi ararsin, birilerini olumune savunmaya calisan ya da nefretiyle oldurmeye calisan mi ararsin? Ne kadar negatiflik varsa yayiyor millet. Mac icerisinde veya hemen akabinde o heyecanla, sinirle yazarsin anlarim da hic bir sey oynanmadan ne diye zehir salarsiniz?

Reklam olayı çok can sıkıyor. Forumda gezinirken birden Weltew yemek odası seçerken buluyorsun kendini.

Forumumuzda herkes istediğini söylemekte serbesttir. İsteyen kişi istediği oyuncuya hakaret edebilir. Ancak forum kuralları nedeniyle istenmeyen olaylar olabilir. Hatırlatmak isterim.

Hakaret ve küfür etmeden icardiyi elestiren bir mesaj attım konudan yasaklanmisim. Bu kadar fanatiklik iyi değil.

Benimde yasaklanmadığım konu kalmadı eleştiriye açık olalım biraz beyler

3 senedir antrenman yapmayan
3 gram veremeyen
Tatil tatil gezen
Kulübe saygısızlığın kitabını yazan
Aldığı paranın ve gördüğü sevginin karşılığını vermeyen
Kulübe ihtar çeken
Oyuna girmeyen
Isınmaya çıkmayan

Birinin eleştirilmesi değil eleştirilmemesi,yerden yere vurulmaması problemdir,böyle biri için renktaşlarınızla ters düşmeyin

Geri
Üst Alt