GSCimbom
Tebrikler, Öneriler, Şikayetler
Emrah Yıldırım

Tebrikler, Öneriler, Şikayetler Sayfa 415

Emrah Yıldırım ·

Cevap
8,3K
Okunma
307,6K
Sayfa
415/416
Misal mesajlari felan okumak icin asagaya dogru ekrani kaydirirken bu resimdeki cizdigim kisim yerinde sabit kalsa daha iyi olur bence. Su anki haliyle ekran kismi kücük kaliyor. Asagadaki taskbar aslinda o görevi görüyor zaten

Ekli dosyalar

• Screenshot_20261003_204730_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20261003_204730_Samsung Browser.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 11
Öneri:
Site yenilenmişken, belki sadece İngilizce konuşabilen taraftarlara özel olan bir forum açılması mantıklı olabilir. Sosyal medyaya baktığımızda artık Türk olmayan insanların da Galatasaray taraftarı olduğunu görüyoruz. Böylece o taraftarların da tartışacak biryeri olur.

Çok oyun sitesi gibi olmuş. Asıl işi bir UI/UX tasarımcısı olarak söylüyorum.

Daha sade ama GS dinamikleri olan bir tasarım yapılabilirdi. Yer yer göz yoruyor yer yer kasıyor tema. Aslında benim de değişimden önce kendi kendime bir anasayfa çıkarıp iletme fikrim vardı üstüne denk gelmiş resmen.

Daha geliştirilmesi gerekiyor gibi duruyor bu haliyle.
kesinlikle sanki oyun forumu gibi oldu

@Emrah Yıldırım eski design istiyoruz

Çok oyun sitesi gibi olmuş. Asıl işi bir UI/UX tasarımcısı olarak söylüyorum.

Daha sade ama GS dinamikleri olan bir tasarım yapılabilirdi. Yer yer göz yoruyor yer yer kasıyor tema. Aslında benim de değişimden önce kendi kendime bir anasayfa çıkarıp iletme fikrim vardı üstüne denk gelmiş resmen.

Daha geliştirilmesi gerekiyor gibi duruyor bu haliyle.
Önerilerini de belirtirsen sevinirim. 😊
Arkadaşlar sizin için @GSCMaster ile görüştüm ve şikayetlerinizi dile getirdim, kendisi anlayışla karşıladı.

usta sen jartiyer satıcısı değil miydin ben mi karıştırdım?
Asıl işim diyorum zaten.

Reklam ajansı yönetiyoruz, doğal olarak e-ticaret alanlarına da yer alıyoruz. İç giyim dışında tesettür giyim ve yöresel gıda işlerindeyiz de.

Önerilerini de belirtirsen sevinirim. 😊

Fontlar ve avatar kısımları çok büyük açıkçası. Mesaj kısmı güzel yormuyor insanı ama profil kartları ve efektler yoruyor. Temada zaten ufak bir kasma var farkındasınızdır muhtemelen. Ben masaüstü kullanıcısıyım beni yordu mobilde daha da yordu. Ama tabii anlık değişimlere alışma süreci de olabilir.

AI ile yapılmış belli ki güzel iş görüyor AI ama doğru komutlarla daha iyi iş çıkabilir. Müsait bir anda bir anasayfa çıkartırım ben de AI ile özelden gönderirim.

Geri
Üst Alt