Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
Ben mi yanlış hatırlıyorum ama bu çembere aldığım "önceki -sayfa sayısı" kısmı konunun başında da yok muydu?
Ekli dosyayı görüntüle 336464
Ben mi yanlış hatırlıyorum ama bu çembere aldığım "önceki -sayfa sayısı" kısmı konunun başında da yok muydu?
Ekli dosyayı görüntüle 336465
Bahsettiği uygulama ban uygulaması hesap silme seçeneğimiz yok. Elbette kalmak istemeyene yapacak bir şeyimiz yok iyi günler dileriz.
- Her üyenin yalnızca bir hesabı olabilir. Üyelik, istenildiği anda iptal ettirilebilir. Üyelik iptali için forum yöneticilerine özel mesaj yoluyla ulaşmanız gerekmektedir. (10 mesajdan daha fazla mesaja sahip üyelerin üyelik iptali talep etmesi durumunda, sitenin teknik özelliklerinden ve forumda çöp mesaj barındırmak istemediğimizden dolayı kişinin e-mail adresi ve verdiği kişisel bilgiler silinir, hesabı pasif hale getirilir, mesajları sistemde tutulur.)
Bizzat forum kurallarından alıntı yaptığım bu uygulamayı talep ediyorum.
Bim taktiği uygulanmış kasaya varana kadar her rafı dolaşman gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 336464
Son zamanlarda gördügüm en guzel mesaj adfkljlklBim taktiği uygulanmış kasaya varana kadar her rafı dolaşman gerekiyor
Yukariya da sayfa sayısı istiyoruz! @GSCMaster @Emrah YıldırımEkli dosyayı görüntüle 336464
PM neMobilde anasayfada PM kısmı görünse güzel olur
PM gelmiş göremedim mobilden
sağolÖzel msj
Orda vardı da sayfa numarasına tıklarsan istediğin sayfaya gidersinEkli dosyayı görüntüle 336464
Hocam sayfa numarası nerede? Başlıgın üst kısminda yok kiOrda vardı da sayfa numarasına tıklarsan istediğin sayfaya gidersin
Üstte yok zaten aşağıda varHocam sayfa numarası nerede? Başlıgın üst kısminda yok ki
Emrah admin kısaca kemal üste de aynısından istiyorÜstte yok zaten aşağıda var