Onu demek istediğini anladım ama önceki mesajımda eksik yazmışım ondan dolayı eksik anlaşılmışEmrah admin kısaca kemal üste de aynısından istiyor

Onu demek istediğini anladım ama önceki mesajımda eksik yazmışım ondan dolayı eksik anlaşılmışEmrah admin kısaca kemal üste de aynısından istiyor

Bir fırsat verin de denemelerimizi yapalımTarihte bugün kısmı gerekli değil bence yav
Admirim rütbeler kordelaya sığmıyor biraz daha uzatsakBir fırsat verin de denemelerimizi yapalım

samimimim hay ağzını öpimHarika işler çıkarıyorsunuz tebrik ederim.
Emek veren herkese minnettariz. Naçizane ufak bir isteğim var. Kullanıcı adları normale donse iyi olur. Nedimlerden başlasak hatta Süper olur.
Ağabey sen kimsin mesela yemin ediyorum hiçbir fikrim yoksamimimim hay ağzını öpim
Özümüze dönme vakti gelmiştir. @Keramettin TANRIVERDİHarika işler çıkarıyorsunuz tebrik ederim.
Emek veren herkese minnettariz. Naçizane ufak bir isteğim var. Kullanıcı adları normale donse iyi olur. Nedimlerden başlasak hatta Süper olur.
müthiş işBir fırsat verin de denemelerimizi yapalım
ben oğuzhan omicron abinAğabey sen kimsin mesela yemin ediyorum hiçbir fikrim yok
Oğuzhan Sesko kim pekiben oğuzhan omicron abin
feramuz kayalarOğuzhan Sesko kim peki
Sana giricem. Bu bardağı taşıran son damlaydı Nedim!ben oğuzhan omicron abin
Bu ara herkes peşinde ,biri degerli avatarınla alay eder biri mahlasın ile..Sana giricem. Bu bardağı taşıran son damlaydı Nedim!
affet ağabeySana giricem. Bu bardağı taşıran son damlaydı Nedim!