Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

E benden kurtuldunuz daha ne istiyorsunuz? :)

Uzatılması gereken bir konu değil, yanlış anlama sonucu silinmiş, fark edildikten sonra geri getirilmiş. Konuyu açıyorum.

Geçmiş mesajlarını okuman yeterli.

arkadasin bu mesajini siler misiniz? konuyla alakasiz ve direk provokasyon amaci tasiyor. mesaj silmezseniz bu bariz bir cifte standarttir.

Caner Akdemirci daha önce de biz ceza alınca bize de yaptı aynını. Sen yöneticisin, normal üyelerden daha fazla sorumluluğun var. Normal üye yapar cezasını alır sen yaparsan ''Nasıl yöneticilik bu?'' denir doğal olarak.

Kurallar neyse onu uygula, ona göre cümlelerini seç. Millete hakaret, alaycı tavırlarda bulunma. Sana hiç dokunan karışan olmadan, senle alakasız şeylerde saçma sapan şeyler yazıyorsun. Yapamıyorsan bırak git rütben devam etsin yine çok seviyorsan.

edit: Bu arada 24 yaşında okulunu bitirip işe başlayacak yaşa gelmiş bir adamım. İsterse 40 yaşında olsun çıkıp da biri bana fırça atmaya çalışacaksa lütfen mesajımı silsin daha iyi.

Ben buraya dun bana hakaret edildigini yazdim, e hakaret bana edildigi icin ceza veren olmadi tabi . Hayri bana hak verince Hayriye ortami kizistirma deniyor, bozacinin sahidi meselesine getirilmeye calisiliyor. ben ortami kizistiran yok deyince, vay sen nasi boyle dersin ciddi adam triplerine girme senin ne oldugunu biliyoruz falan fistik. Sen kimsin tanismiyoruz seninle 2 satir muhabbetimiz yok sen benim kim oldugumu nerden biliyorsun. Rahatsiz mi oluyorsunuz biz buraya yazinca. Hep bir gecistirme cabasi icerisindesiniz.

Ticket aciyorum cevap yok, sebebi neymis elestirileri laykliyormusum. Ki oyle birsey de yok. Daha once karakterim hakkinda yorum yapiyor yonetici ben cevap verince ben cezayi aliyorum ve cok agir suclu oluyorum.Yonetici beni tahrik etmiyor cunku size gore. Avatarda sorun yok kaldiriliyor nedenini hala bilmiyorum

Rutbem aliniyor soruyorum cevap yok.

Sonra bunlari buraya yazinca bir dalgaya alma havasi bir gecistirme, sanki dusmanmisim gibi muamele goruyorum. Bana kin guduldugunu hissediyorum biliyorum, ama umrumda falanda degil. Isteyen sever isteyen sevmez gram umrumda degil. Beni sevmesini istesem birinin cok rahat sevdirirm.

Surekli haksizim.

Hadi bakalım, sıra bende demek ki.

Sertaç sana karşı direkt bir eleştiri olduğunu düşünmüyorum burada. Zaten eleştiren arkadaşlardan Refik vs. sen görevi bıraktın diye bunlar oluyor diye hayıflanmıştı da daha bir 1 hafta önce.

Sertaç'ın ne demek istediğini yanlış anladın Umut bence. :)

Hayri bol esprili bir arkadaşımız, Kadir arkadaşımızda espri yaptığını düşünüp silmiş, bende onu ima ettim. Bu kadar art niyetli olmayalım ve yazdığım mesajları bu kadar takip etmenize gerek yok :)

Hayri bana hak verince Hayriye ortami kizistirma deniyor, bozacinin sahidi meselesine getirilmeye calisiliyor. ben ortami kizistiran yok deyince, vay sen nasi boyle dersin ciddi adam triplerine girme senin ne oldugunu biliyoruz falan fistik. Sen kimsin tanismiyoruz seninle 2 satir muhabbetimiz yok sen benim kim oldugumu nerden biliyorsun. Rahatsiz mi oluyorsunuz biz buraya yazinca. Hep bir gecistirme cabasi icerisindesiniz.

Sertaç sana karşı direkt bir eleştiri olduğunu düşünmüyorum burada. Zaten eleştiren arkadaşlardan Refik vs. sen görevi bıraktın diye bunlar oluyor diye hayıflanmıştı da daha bir 1 hafta önce.

:)

Senin yazdığın mesajları takip ediyoruz biz ya.

Millet içindeki dökmüş koalisyon sanırsın sen. :) Gülücük koyayım da sempatik olsun.

Ayrıca bazı üye arkadaşların avatarlarında kadın resmi olunca sıkıntı olup kaldır denmişti. Kaldırmayınca emre itaatsizlik adı altında ceza almıştı Uğur.

Görüyorum ki yönetici arkadaşlarımızın bazılarının avatarında kadın resmi var. Tahrik oluyorum ve kaldırılmasını talep ediyorum. Saygılarımla. Birde kibar bir gülüş koyayım. ( :) )

Yazdığım mesajların ardından hep aynı kişileri görmek beni bu kanıya vardırdı, öyle değilse kusura bakma :)

Hep aynı kişilerle durduk yere, görevin değilken laf söylemen yüzünden olmasın? :)

Ayrıca bazı üye arkadaşların avatarlarında kadın resmi olunca sıkıntı olup kaldır denmişti. Kaldırmayınca emre itaatsizlik adı altında ceza almıştı Uğur.

Görüyorum ki yönetici arkadaşlarımızın bazılarının avatarında kadın resmi var. Tahrik oluyorum ve kaldırılmasını talep ediyorum. Saygılarımla. Birde kibar bir gülüş koyayım. ( :) )

Olayı kutuplaştırmayı ve abartmayı çok iyi biliyorsun Okan. O resimle yöneticilerdeki resimler arasındaki farkı anlayacak kadar zekisin ama burada sırf yönetime laf sokmak için saf ayağına yatıyorsun.

Kendi sorularınız, sorunlarınız için uğrayın buraya, başkasının avukatlığı için değil, lütfen, rica ediyorum...

Arkadaşlar konu amacından sapmasın lütfen.

Olayı kutuplaştırmayı ve abartmayı çok iyi biliyorsun Okan. O resimle yöneticilerdeki resimler arasındaki farkı anlayacak kadar zekisin ama burada sırf yönetime laf sokmak için saf ayağına yatıyorsun.

Kendi sorularınız, sorunlarınız için uğrayın buraya, başkasının avukatlığı için değil, lütfen, rica ediyorum...

Merak ettiğim konu şu sadece. Megan Fox'un sadece yüzünün göründüğü ve öpücük attığı/dilinin dışarda olduğu bir fotoyu avatar yapabilir miyim? Avukatlıkla alakası yok. Siz aynısını yapınca cidden görmedik/duymadık oluyor biz aynısını yapınca saf ayağına yatma, olayı abartma, avukat mısın? oluyor.

Arkadaşımızın önerisi gayet mantıklı, Lara Fabian resmini değiştirdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt