- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler
E benden kurtuldunuz daha ne istiyorsunuz?
E benden kurtuldunuz daha ne istiyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzatılması gereken bir konu değil, yanlış anlama sonucu silinmiş, fark edildikten sonra geri getirilmiş. Konuyu açıyorum.
Geçmiş mesajlarını okuman yeterli.
Hadi bakalım, sıra bende demek ki.
Hayri bana hak verince Hayriye ortami kizistirma deniyor, bozacinin sahidi meselesine getirilmeye calisiliyor. ben ortami kizistiran yok deyince, vay sen nasi boyle dersin ciddi adam triplerine girme senin ne oldugunu biliyoruz falan fistik. Sen kimsin tanismiyoruz seninle 2 satir muhabbetimiz yok sen benim kim oldugumu nerden biliyorsun. Rahatsiz mi oluyorsunuz biz buraya yazinca. Hep bir gecistirme cabasi icerisindesiniz.
Hadi bakalım, sıra bende demek ki.
Sertaç sana karşı direkt bir eleştiri olduğunu düşünmüyorum burada. Zaten eleştiren arkadaşlardan Refik vs. sen görevi bıraktın diye bunlar oluyor diye hayıflanmıştı da daha bir 1 hafta önce.
Ayrıca bazı üye arkadaşların avatarlarında kadın resmi olunca sıkıntı olup kaldır denmişti. Kaldırmayınca emre itaatsizlik adı altında ceza almıştı Uğur.
Görüyorum ki yönetici arkadaşlarımızın bazılarının avatarında kadın resmi var. Tahrik oluyorum ve kaldırılmasını talep ediyorum. Saygılarımla. Birde kibar bir gülüş koyayım. ()
Cevaba gerek yok cunku tanismiyoruz. Bu kadar basit.
Koalisyonada guluyorum.
Olayı kutuplaştırmayı ve abartmayı çok iyi biliyorsun Okan. O resimle yöneticilerdeki resimler arasındaki farkı anlayacak kadar zekisin ama burada sırf yönetime laf sokmak için saf ayağına yatıyorsun.
Kendi sorularınız, sorunlarınız için uğrayın buraya, başkasının avukatlığı için değil, lütfen, rica ediyorum...
Olayı kutuplaştırmayı ve abartmayı çok iyi biliyorsun Okan. O resimle yöneticilerdeki resimler arasındaki farkı anlayacak kadar zekisin ama burada sırf yönetime laf sokmak için saf ayağına yatıyorsun.
Kendi sorularınız, sorunlarınız için uğrayın buraya, başkasının avukatlığı için değil, lütfen, rica ediyorum...