Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Tamer Kaptan neden ceza almıyor Necati bey kardeşim? Çifte standartmı uyguluyorsunuz? Ben geniş bir anlamda küfür kısaltması kullandım diye ceza almıştım. Adam saydırdı gitti mesajlaırnı editlediniz sadece.. Ne iş?

Ben burdan tüm uzun vede kirmizi sacli olan kizlari tebrik etmek istiyorum, söyliceklerim bu kadar.

Severdim bu basligi zamaninda.

Tamer Kaptan neden ceza almıyor Necati bey kardeşim? Çifte standartmı uyguluyorsunuz? Ben geniş bir anlamda küfür kısaltması kullandım diye ceza almıştım. Adam saydırdı gitti mesajlaırnı editlediniz sadece.. Ne iş?

Sadece sabır. Maç günleri yoğun oluyor. Cezalar 5-10 dakika gecikebiliyor. Çifte standart fln söz konusu değil Ömer, eski üye olarak bunu iyi bilmen gerekir.

Abdullah Abinin sansur duyurusunu ve son iki ornegini cerceveletip duvara asmaliyiz her bir uye olarak:)

Abdullah Abinin sansur duyurusunu ve son iki ornegini cerceveletip duvara asmaliyiz her bir uye olarak:)

Aman şef ne yaptın? :) Amacım insanlara yasakları nasıl delebileceklerini göstermek değil. :)

Çok komik ya :) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu' nun yasakladığı kelimere baktım ama en ilginç' i YASAK kelimesininde yasak olması. Ah dayı naptın sen :)

Hosgeldin fasizm

niyee bu scout konusu kapatıldı ? belki forumdan bağımsız yapacaktı gönüllüler ? transfer önerisi olarak, belki o sayfayı hareketlendirmek isteyecekti ? nedne kapatıldı ki .. yazıda dmeiştik yönetim uygun görürse bunu konuşuruz dedik zaten..

Değerlendirmeden sonra karar verilecek. Şimdilik kilitli dursun lütfen.

Sayın TAŞAN ;

Üyelik açma , isim değiştirme ve daha birçok seçenek olduğu gibi ''Üyelik Sildirme'' talebi de her üyenin hakkıdır diye düşünüyorum. Kendi hayatımda kullandığım ad ve soyadımın bu platformda kullanmak istemeyişim bence geçerli bi nedendir.

Saygılar.

Sayın TAŞAN ;

Üyelik açma , isim değiştirme ve daha birçok seçenek olduğu gibi ''Üyelik Sildirme'' talebi de her üyenin hakkıdır diye düşünüyorum. Kendi hayatımda kullandığım ad ve soyadımın bu platformda kullanmak istemeyişim bence geçerli bi nedendir.

Saygılar.

İlginç birisin Şevket,

10 dk önce bana beni onursal üye yap sana 300tL vereyim demedin mi? Ben de sana rütbenin satılık olmadığını söylemedim mi?

Sen de bunun üzerine üyeliğimi siler misin? dedin, ben de ileride geri dönüş hakkını sana iade etmekle birlikte sildim.

Sorun nerede?

Forumda mesajı olan bir üyenin, üyelik silme işlemi diye birşey yoktur. Alıntıladığı mesajlar yada ondan alıntılanmış mesajlar veritabanını çok zorlamaktadır. Bizim üyelik silişimiz bu şekildedir. Bu 662 mesajı atan kişi Şevket Kandemir değildir artık.

Üyelik hiç bir firma veya forum sitesinde silinmez. Siteden ihraç edilirsin veya girmezsin. Onun dışında sildim diyen de yalan söyler, veritabanında hala kayıtların kalır.

Burası sohbet veya hoş zaman geçirme yeri değil. Genel Sohbet bölümüne lütfen.

Arkadaşlar bir yanlış anlamayı düzeltelim. Birine no name bir üyelik tahsis edilmiyor. İlgili işlemler yapılırken bu mesaj yazma, pm atma hakkını elinden almamak için üyemize verdiğim bir şanstır. Düzenlemeler bitti, o hesap ile artık mesaj yazılamaz. (Eğer düşünürse geri dönüş için arkadaşımızda irtibat bilgilerim mevcuttur.)

Şevket; pm içeriğini dışarıya taşırdığım için üzgünüm, zira benimle pm üzerinden görüştüğün birşeyi buraya yazan sensin, dolayısıyla bana da yanıtı açık ortamda vermek durumunda kaldım. Burada bir yanlışım yok.

@Alp Şahin; silinen mesajların için sana teessüf ediyorum.

Belki daha önce denmis olabilir ama transfer forumunda Haldun Üstünel ismi kaldirilmali.

1- Artik yönetimde yok

2- [Bence] aktif oldugu dönemde kahraman olarak anilacak isler ve transferler yapmadi

Belki daha önce denmis olabilir ama transfer forumunda Haldun Üstünel ismi kaldirilmali.

1- Artik yönetimde yok

2- [Bence] aktif oldugu dönemde kahraman olarak anilacak isler ve transferler yapmadi

Yönetim olarak değerlendiriyoruz ama yerine koyacak bir isim olmadığından ... :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt