Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

edit:D

Yanlışlıkla oldu Yunus. :) Şimdi girebilirsin.

Sayfaya son eklenen Twitter şeysi düzgün çalışmıyor galiba, sayfanin yüklenmesi bitmiyor bazen.

Oneri 1 ) Her gun en cok "Like" alan mesaj "Gunun Yorumu" yada "Gunun en begenilen mesaji" adli basliginda linklenip uyelere sunulabilir. Bir cok arkadasimizin akil dolu ince yorumlari bazen diger fuzuli mesajlarin arasinda yok olup gidiyor.

Oneri 2) Forumda munazara bolumude kurulabilir. Futbol bilgisine guvenen arkadaslar birbirleri ile bilgilerini tartisabilirler. ornegin bir topik secilir (4-4-2 mi 4-4-3 mu? veya Lucescu mu daha iyi hoca Mourinho mu? vb.) ve bu topik hakkinda iki kisi veya ikiserli iki gurup tartisabilir. Tartisma bolumunde sadece tartisacak arkadaslar yazi yazma iznine sahip olurlar. Diger herkes konulari sadece okuyabilirler. Belirlenen sure icinde ornegin bir hafta veya 2 hafta sonra munazara biter ve anket seklinde kimin dogru veya tartismayi kazandigina dair oylamaya sunulur. Vbulletin'de bunu gerceklestirebilmek icin cok guzel modifikasyonlar mevcut. Ornegin bir konuya sadece bir kac uyeye (uye nosuna gore) konuya yazi yazma hakki verebiliyorsunuz. Bu da munazarayi yapilabilir kiliyor.

Forumda siyaset yasak deniyor ama üstteki banner'da sürekli AKP ve Tayyip Erdoğan görüyoruz.

Bilemiyorum belki mevzu ekonomik. Ama ilkeler de önemli. Sadece gözden kaçmışsa hatırlatayım dedim.

Forumda siyaset yasak deniyor ama üstteki banner'da sürekli AKP ve Tayyip Erdoğan görüyoruz.

Bilemiyorum belki mevzu ekonomik. Ama ilkeler de önemli. Sadece gözden kaçmışsa hatırlatayım dedim.

Bizimle ilgili bir durum değil bu. Google içeriğe göre kendisi ekler reklamları. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa ilgileneceğiz ama kasti olarak bizim aldığımız bir reklam kesinlikle değil.

Google'ın kafasına göre attığı reklamlardan biri, ayrıca siyaseti, siyaset konuşulan bir yerde yapmak daha mantıklı Transfer Nöbeti konusu siyaset meydanı değil...

moderator arkadaslardan ricam olucak ,profil duzenleme kismina ulke olarak italya yi ekleyebilirmisiniz?

Sürekli "Siyaset yasak" diye tutturan yöneticilerimizin dikkatine ;

Sitenin her yerinde bir siyasi partinin reklamı yayınlanıyor.Kendiniz ile çelişiyorsunuz,ya da bir tarafa yakınsınız.

bende şikayetçiyim şu akp reklamında, ama google reklamlarını değişme yokmu?

moderator arkadaslardan ricam olucak ,profil duzenleme kismina ulke olarak italya yi ekleyebilirmisiniz?

Bildireceğim.

Sürekli "Siyaset yasak" diye tutturan yöneticilerimizin dikkatine ;

Sitenin her yerinde bir siyasi partinin reklamı yayınlanıyor.Kendiniz ile çelişiyorsunuz,ya da bir tarafa yakınsınız.

Google veriyor reklamı Cenk biz değil, ortada bir kasıt yok yani. Bilmeden böyle ithamlarda bulunma bence.

bende şikayetçiyim şu akp reklamında, ama google reklamlarını değişme yokmu?

Bilmiyorum, soracağım bu mevzuyu.

@Namık O zaman Merih'in dediğini gündeme almak durumundasınız.Yoksa şu anda ben gayet haklıyım çeliştiğiniz konusunda.

Google reklamları rastgeledir arkadaşlar. Bizden bağımsız olarak sürekli değişir.

kaldırma ihtimaliniz yok mu? akepe sitesinde hissediyorum kendimi.

Sürekli değişiyor diyorum arkadaşlar. Bende mesela şuan Hayattan nefret ediyorum reklamı var.

AKP'nin ülkesindeyiz Merih,normaldir.

Gözümüzü alıştırıyorlar işte.

Sokağa da çıkmayalım arkadaşlar o zaman. :-) Yapmayın bu kadar, ben bu sabah girdiğimde CHP'de gördüm aynı yerde MHP'de. Sayfaya göre değişir reklam, onlar verecekleri siteleri seçerler sadece bizde yayıncı olarak giderlerimizi karşılamak için yayınlarız.

Abdullah abi bu konuda birşeyler yazacaktır mutlaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt