Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

bu resim işi harbi agır yav.insanlar eğlenmek için giriyor foruma.bu kadar katı olmaya gerek yok.

Kişiye özel uyarı yapmıyoruz Transfer Nöbeti'nde. Konunun ilk mesajında geçerli olan metin sık sık konu içerisinde de paylaşılıyor. Kimse diyemez ki "ben onu görmedim". Bu konuda bizi sorumlu tutmayın. Resim paylaşanlara karşı yapılan icraatı göremezsin, çünkü konuya 1 gün boyunca yazamıyorlar.

Ben cezamı haketmediğimi düşünüyorum ve kaldırılmasını talep ediyorum

bu resim işi harbi agır yav.insanlar eğlenmek için giriyor foruma.bu kadar katı olmaya gerek yok.

Eğlence yeri Transfer Nöbeti değildir. Ha mutlaka muhabbet dönecektir orada, GSC forumun transfer nöbetinde bu her zaman olmuştur ama şu anda transfer gündemi yoğunken muhabbet için doğru yer olmaz orası. GSCimbom Cafe'deki Genel Sohbet konusunda muhabbet edebilirsiniz.

Ben cezamı haketmediğimi düşünüyorum ve kaldırılmasını talep ediyorum

Senin cezanı kaldırırsak diğerlerine ne cevap veririz? Yarın bu saatte veya öncesinde konu 10bin mesajı bulursa yeni konuda Transfer Nöbeti'ne girebilirsin.

en azından girelim ama yazamayalım.sizin de dediginiz gibi bu yogun transfer döneminde en azından haberimiz olsun bazı şeylerden.

en azından girelim ama yazamayalım.sizin de dediginiz gibi bu yogun transfer döneminde en azından haberimiz olsun bazı şeylerden.

Vbulletin'de öyle bir sistem henüz yok bildiğim kadarıyla. MYC alıp hiçbir yere yazamamaktansa sadece Transfer Nöbeti'ni görememek yeğdir bence.

Anca kendine göre gereklidir üyeye sor bakalım bu katı kurallardan memnunmu ama kusura bakma sabit düşünceli olduğunuz için sormassınız.

Alakası yok çünkü o topiğe hiç girmiyorum neredeyse.Üyelerden gelen rapor doğrultusunda hareket ediyoruz.Sen kendi sabit fikrini değiştirip anlamaya çalışırsan problem kalmaz.Yoksa o topicte kimse ne yazıldığını anlamaz.2 günde bir 10 bin mesaj atılıyor ;)

Ben burda kaç dönem transfer nöbeti gördüm bu kadar katı gereksiz kural görmedim burası sosyal bir ağ bunlara ne gerek var

Söylemesi ayıp, gevşetince su kaçırıyorlar Özgün. Sen eski üyesin anlarsın.

Hatta öylesine su kaçırıyorlar ki, kendileri dışında herkes rahatsız oluyor.

Ender Akçay moderatördü.Neden ceza aldığını merak ettim.Öğrenme şansım var mı?

Ender Akçay moderatördü.Neden ceza aldığını merak ettim.Öğrenme şansım var mı?

Eski bir cezalı üyelikle bağlantısı çıktı, bu sebeple.

Ender arkadaşımızı üzmemek ve cevap hakkı vermemek için detaya girmiyorum.

https://www.gscimbom.com/forum/hald...a_madride-transfer-oluyor-23.html#post2583287

Bu mesajıma niçin cevap verilmiyor?

Ben o başlığı Transfer Forumu'nda sabit gördükçe rahatsız oluyorum.

Neden tüm diğer transferler ancak kesinleşince sabitleniyorken Arda Turan Atletico Madrid Transferi konusu sabit?

Hayır sanki giderse zil takıp göbek atacağımız bir adamdan bahsediyoruz.

Ünal Aysal da, Fatih Terim de takımda tutucaz dedi. Arda da zaten kalabileceğini defalarca söyledi. Ortada fol yok yumurta yokken neden o başlık orda sabit?

Kesinleşirse sabitlenir.

Kötü bir sezonun ardından her şey iyi giderken taraftarın moralini bozmak mı amacınız?

Hayır burası artık dikkat çeken bir site. Böyle hareketler gündem bile yaratır.

Ayrıca o forumun moderatörünün de mesaja hiç bir cevap vermemesi son derece lümpen bir tavır.

Ne yani bizi muhattap kabul etmiyor mu arkadaş?

https://www.gscimbom.com/forum/hald...a_madride-transfer-oluyor-23.html#post2583287

Bu mesajıma niçin cevap verilmiyor?

Ben o başlığı Transfer Forumu'nda sabit gördükçe rahatsız oluyorum.

Neden tüm diğer transferler ancak kesinleşince sabitleniyorken Arda Turan Atletico Madrid Transferi konusu sabit?

Hayır sanki giderse zil takıp göbek atacağımız bir adamdan bahsediyoruz.

Ünal Aysal da, Fatih Terim de takımda tutucaz dedi. Arda da zaten kalabileceğini defalarca söyledi. Ortada fol yok yumurta yokken neden o başlık orda sabit?

Kesinleşirse sabitlenir.

Kötü bir sezonun ardından her şey iyi giderken taraftarın moralini bozmak mı amacınız?

Hayır burası artık dikkat çeken bir site. Böyle hareketler gündem bile yaratır.

Ayrıca o forumun moderatörünün de mesaja hiç bir cevap vermemesi son derece lümpen bir tavır.

Ne yani bizi muhattap kabul etmiyor mu arkadaş?

Gözden kaçmış o mesajınız kusura bakmayın, haklısınız konuyu sabitlikten indiriyorum.

cezaya itiraz olayı şahane düşünülmüş,

ama açık olması herkes tarafından okunabilmesi şık olmamış..

bence sadece ceza verenle ceza alanın arasında geçmesi gerekir,sadece onların görebilmesi gerekir o konuşulanların,teşhire gerek yok diye düşünüyorum..

saygılar..

bence sadece ceza verenle ceza alanın arasında geçmesi gerekir,sadece onların görebilmesi gerekir o konuşulanların,teşhire gerek yok diye düşünüyorum..

saygılar..

Teşhir mi ??? Ne alakası var. Bilakis, insanların okuması ve neler olup bittiğini mantığıyla kavraması, kamu vicdanı yaratır, doğru yol daha çabuk bulunur. Ceza'da biz hata olmuşsa düzeltilir.

saygılar..

Ticket sistemimiz aynen dediğiniz gibi işliyor.Yukarıdaki yeni mesajların yanındaki sekmeden ticket açabilirsiniz.

En ufak ters görüşten sonra fenerli misin,sen Galatasaraylı olamazsın sesleri yükseliyor forumda.Aldığım cezaların çoğu bu yüzden.Bir aralar bu ceza sebebiydi bu,artık işlemiyor sanırım.

Ve geçenlerde Ender Çay'mıdır nedir.Provakatörlük yaptığımı düşündüğü için ceza yedim, bu forumda modların isteğine göre mi görüş bildirmek zorundayız.

En ufak ters görüşten sonra fenerli misin,sen Galatasaraylı olamazsın sesleri yükseliyor forumda.Aldığım cezaların çoğu bu yüzden.Bir aralar bu ceza sebebiydi bu,artık işlemiyor sanırım.

Ve geçenlerde Ender Çay'mıdır nedir.Provakatörlük yaptığımı düşündüğü için ceza yedim, bu forumda modların isteğine göre mi görüş bildirmek zorundayız.

Rahatsız olduğun mesajı raporlayabilirsin. Bunu o an yapmadığın takdirde eğer ortada bir haksızlık varsa müdahale şansımız zorlaşıyor.

Ender'in düşüncesine göre ceza yemediğin için de emin olabilirsin. Ceza konusundaki şikayetlerin için de artık bir konu var ceza yediğin zaman o konuya yazarak itiraz edebilirsin.

Rahatsız olduğun mesajı raporlayabilirsin. Bunu o an yapmadığın takdirde eğer ortada bir haksızlık varsa müdahale şansımız zorlaşıyor.

Ender'in düşüncesine göre ceza yemediğin için de emin olabilirsin. Ceza konusundaki şikayetlerin için de artık bir konu var ceza yediğin zaman o konuya yazarak itiraz edebilirsin.

Forumda sabah akşam en az onlarca Galatasaraylılık sorgulanıyor,en ufak bir resim paylaşımında uyarı gelirken buna yapmıyorsunuz.Bende artık ceza sebebi değil sandım doğal olarak.

Ender'inizden dediğim sebeple ceza aldım.Ceza aldığım sebebe baktıysan yanlış düşünmüşsün,bakmadıysan bakmadan konuşma.

Bu forumda bir rekortmensin. Hep aynı şikayetle gelip hep aynı cevabı alan tek kişisin. Hepsinde de öyle bir şey olmadığını sana açıklıyoruz ama nafile. Bu forum yönetimine sallamaktan başka bir halt bildiğin yok, net bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt