Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Uğur, dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Ben adam haklı demiyorum zaten, ne olursa olsun sonuna kadar haksız. Ancak ortada karşılıklı bir durum var, senin söylediğin, yazdığın mesajlar alaycı ve konuyla alakasız. Buna rağmen kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok, bunun için de gerekeni yaptık.

Ben simdi konuyla alakasi olmayan mesaj yazan birine hakaret etsem benide uyaracaginizi soyleyin gidip yapayim anlasirsak o adamada ceza vermeyin?

Aynı şey değil yahu, sadece konuyla alakasız mesaj yazmak değil mesele, alaycı tabirler kullanmışsın ve işin içine dinsel terimleri katmışsın. Adamlar da rahatsız olmuş bu mesajlarından ki bir tane de değil bir kaç tane o tip mesaj var.

Aynı şey değil yahu, sadece konuyla alakasız mesaj yazmak değil mesele, alaycı tabirler kullanmışsın ve işin içine dinsel terimleri katmışsın. Adamlar da rahatsız olmuş bu mesajlarından ki bir tane de değil bir kaç tane o tip mesaj var.

reiz ben senle bu konuyu tartismak istemiyorum cunku cezayi modlar vermiyor diye biliyorum.

adminlerden biri ilgilenirse daha iyi olur bence.

oyle diyelim, hemen laf sokmaya calismani gerektirecek birsey yazmamistim basta halbuki. bozaci siraci falan, basit laflar bunlar. bu islere girme kardes.

oyle diyelim, hemen laf sokmaya calismani gerektirecek birsey yazmamistim basta halbuki. bozaci siraci falan, basit laflar bunlar. bu islere girme kardes.

Hayri'ciğim o zaman sen de boş yere alakan olmayan konuda araya girip ortalığı daha da kızıştırmaya zemin hazırlama, gerek yok, basit işler, basit oyunlar yani. Tanıyoruz az-çok seni, ne ben yorulayım ne sen, nasıl?

Kimsenin birseye zemin aradigi yok boyle kizistiracaksa herkes olayin icinde bende varim gelsin kizistirsin. Diger uyelerde fikirlerini belirtebilir senin ters yapmana gerek yok. Ben sorunumu soyluyorum sen alakasiz yerden daliyorsun olaya

kotu, cunku hicbirseyi kizistirdigim yok, fikir belirttim sadece. hemen alinmayin

Kimsenin birseye zemin aradigi yok boyle kizistiracaksa herkes olayin icinde bende varim gelsin kizistirsin. Diger uyelerde fikirlerini belirtebilir senin ters yapmana gerek yok. Ben sorunumu soyluyorum sen alakasiz yerden daliyorsun olaya

Meselem seninle değil, ben de Hayri'yle şu an konuşuyorum ve aynı haltı yapan sensin. Aranızdaki samimiyeti diyeyim, az çok biliyoruz, çocuk yok karşınızda. Uğraştırmayın beni gecenin 1'inde, böyle ciddi bir adam gibi triplere de hiç girme, boşuna yani, ne olduğunu herkes biliyor.

Kaldı ki diğer üyeler olayın içinde değilse fikir belirtmesi gereksizdir, bir de bu fikri belirten Hayri'yse ve senin hakkında bir fikirse daha da gereksizdir, mesajı net verdiğime inanıyorum, bir derdin varsa git ticket aç, adminin biri yanıtlasın. Burada laga luga yapma benimle.

Meselem seninle değil, ben de Hayri'yle şu an konuşuyorum ve aynı haltı yapan sensin. Aranızdaki samimiyeti diyeyim, az çok biliyoruz, çocuk yok karşınızda. Uğraştırmayın beni gecenin 1'inde, böyle ciddi bir adam gibi triplere de hiç girme, boşuna yani, ne olduğunu herkes biliyor.

Kaldı ki diğer üyeler olayın içinde değilse fikir belirtmesi gereksizdir, bir de bu fikri belirten Hayri'yse ve senin hakkında bir fikirse daha da gereksizdir, mesajı net verdiğime inanıyorum, bir derdin varsa git ticket aç, adminin biri yanıtlasın. Burada laga luga yapma benimle.

peki padisahim bundan sonra sana sorayim.

Selamlar,

Admin Arkadaşlara bir sorum olacak.Yaklaşık 2 gündür.transfer nöbeti konusuna giremiyorum.

Ne yapmışım bu kadar ceza alacak bilemiyorum.Cevap verirseniz bu kadar ceza almamızı gerektirecek yazdığım cümle nedir.

cevap verirseniz mutlu olucam

Selamlar,

Admin Arkadaşlara bir sorum olacak.Yaklaşık 2 gündür.transfer nöbeti konusuna giremiyorum.

Ne yapmışım bu kadar ceza alacak bilemiyorum.Cevap verirseniz bu kadar ceza almamızı gerektirecek yazdığım cümle nedir.

cevap verirseniz mutlu olucam

Özel mesaj ile geri dönüş yaptım size.

nerdeyse 10.000 mesaj olacam hala sarıkırmızı üyetim bi gheçemedim Tecrübeli üyeye :(

nerdeyse 10.000 mesaj olacam hala sarıkırmızı üyetim bi gheçemedim Tecrübeli üyeye :(

6471 mesajından 6000 tanesi '' :D , ;) '' gibi ikonlar yazan bir üyeye rütbe vermek ne kadar doğru olur?

Gold üyelik neden düşünülmez. Paralı üyelik. 5 dolar 10 dolar 20 dolar üyelik ayına göre paketler hazırlansın. Çeşitli ayrıcalıklar sunulsun. Özel forum kategorisi, özel renk falan gibi ilk üye ben olucam.

Reklamlardan başka foruma gelir olur. Forum kalkınsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt