Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.396
- 8.920
- 2.518
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler
hıımmm mesaj sayısıyla olmuyor demek
Özür dilerim
hıımmm mesaj sayısıyla olmuyor demek
Özür dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasil veriliyor peki?
Öneriler oluyor, onları dikkate alıp değerlendiriyoruz, forum kurallarına uyan, ikili tartışmaya fazla girmeyen, forumun müdavimi olmuş kişileri getiriyoruz bu rütbeye.
Öneriler oluyor, onları dikkate alıp değerlendiriyoruz, forum kurallarına uyan, ikili tartışmaya fazla girmeyen, forumun müdavimi olmuş kişileri getiriyoruz bu rütbeye.
sizde haklısnız ama bazaen 4000 mesajlı veya benden sonraki yıllarda kayıt yapmışları Tecrübeli üye olarak görünce bi garibime gidyor
o zaman bu rütbenin ismi değiştitrlsin
tecrübe ne demekki zaten.
Gold üyelik neden düşünülmez. Paralı üyelik. 5 dolar 10 dolar 20 dolar üyelik ayına göre paketler hazırlansın. Çeşitli ayrıcalıklar sunulsun. Özel forum kategorisi, özel renk falan gibi ilk üye ben olucam.
Reklamlardan başka foruma gelir olur. Forum kalkınsın.
Gold üyelik neden düşünülmez. Paralı üyelik. 5 dolar 10 dolar 20 dolar üyelik ayına göre paketler hazırlansın. Çeşitli ayrıcalıklar sunulsun. Özel forum kategorisi, özel renk falan gibi ilk üye ben olucam.
Reklamlardan başka foruma gelir olur. Forum kalkınsın.
Önerinizi 2009 da irdeledik (hatta onun da adı gold üyelikti) ve kapsamı üzerinde uzlaşamama yada fazla talep olmayacağı düşünceleriyle hiç başlayamadık. O dönem ekstra gelir için, sadece gscimbom.com uzantılı mail adresi satışı yaptık.
Bugün için talip olur mu dersiniz? Eğer olacaksa, gelirin 1 TL sine dokunmamak kaydıyla (bir hayır işine aktarabilir yada üyelerimize promosyon olarak geri döndürebiliriz) gündeme alabiliriz.
Bununla birlikte, geldiğimiz nokta itibarıyla, forumun ekstra gelire değil, ekstra kaliteli yorumculara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Vallahi ben ilgi gösteririrm açıkcası. Eğer ayrıcalıklı unsurlar olursa rağbet görür bence. Ankette düzenlenebilir. Ben foruma farklı bir gelir kapısı olarak düşünmüştüm ama hayır işine mi yoksa başka şekilde kullanılması forum adminlerinin kararınıza kalmış bişey.
Bence olmalı diye düşünüyorum katılan zengin renktaşlar olabilirBaşta Hayri'nin ilgi göstericeğini düşünüyorum. Hayır işleri için olursa eğer daha fazla rağbet olur bence.
Hayır işleri mi ? Milyonlarca dolar hedefliyorsun heralde. :-)
arkadaslar surgun bitmeli
mesajim silinmese daha iyi
surgun bitmeli artik demistim