Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Yasanin dogru olmadigina katilmakla beraber , kendime "peki cozum ne bu tip magdurlar icin" diye sorunca da verecek cevap bulamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasanin dogru olmadigina katilmakla beraber , kendime "peki cozum ne bu tip magdurlar icin" diye sorunca da verecek cevap bulamiyorum
magdur kim?
Simdi bu olaylar genelde su sekilde oluyor , yasi kemale gelmis biri , gelip 18 den kucuk bir kizla iliskiye giriyor , bu cogunlukla ortaya bile cikmiyor ,ama cikarsa ya hukuka intikal ettiriliyor ya da aile icinde evlendiriliyor bu cocuklar
Bu surecte kucuk mucuk , aile kuruyorlar, cocuklari bile oluyor , sonra hukuka aktarildi ise , veya sonradan ihbarla filan ortaya cikarsa bu adam yargilanip hapishaneye gonderiliyor
Fakat bu kez de adalet yerini buldu denirken , iyi kotu (yanlis bir yolla da olsa) kurulmus olan o aile dagiliyor , cunku tecavuz veya isteyerek , baska adamla birlikte oldugu bilinen kadinla kimse ilgilenmiyor , cocuklariyla ya da yapa yalniz kaliyor
zaten kader vurmus , bir de parasizlik ,gecim derdi vs vuruyor .. Yani olayi kabullenmekle cezalandirilan magdur , tam buna alismisken bir de yalnizlikla ,problemlerle sinaniyor
onleyici onlemler yetersiz kalinca hangi ceza yontemi olursa olsun konuyu tam adaletle , tam cozumle sonuclandirmak malesef mumkun degil
kandırıldık vol747373773Lan daha 15-20 gün önce idamı getiricez, tecavüzcüleri de asacaz demiyor muydu bunlar? Ne ara bu sapıkları damat etmeye karar vermişler!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O haberleri biz zaten her hafta alıyoruz. Artık düzenli olarak 2-3 günde bir alırız. Bu yasaya evet diyen amiyane tabirle anonim çocuğudur.Bu nasıl bir skandal arkadaş. Bir insanı tecavüz etmek, hele hele bir çocuğu tecavüz etmek direkt idam sebebi olmalı bence. Memleket zaten sapık kaynıyor. Bu karardan sonra artık ülkenin dört bir köşesinden tecavüz haberleri gelirse şaşırmayın.
Bu yasayı verenler zaten "Ne olacak canım yuva kuruyoruz hayırlı bir iş yapmış oluyoruz", "18 yaşından küçükmüş bizde zaten böyle birşey mi var dinimize göre kız 13 yaşında da reşittir" diye düşünüyor. Akılları sıra ailelere, tecavüzcüye, tecavüze uğrayana yardım ediyorlar. Kızın, ailesinin namusunu kurtarıyorlar güya...
Sizin ahlaki anlayışınız, namus anlayışınız, sapkınlaştırdığınız dini anlayışlarınız batsın.
Başka hiçbir şey demeye gerek yok
Din öğretmeni, öğrencisinin 16 yaşındaki ablasına cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı
![]()
Ensar Vakfı bunu beğendi
geçenlerde adıyaman imam hatipte de 30 öğrenci istismara uğramıştı
Dindar nesil yetiştirme adı altında başlatılan olay, temel olarak alınan kurumlarda ortaya çıkan istismarlarla elde patladı. Bu da yetmedi dinden soğuma ciddi oranda boy gösteriyor bu olaylardan sonra. Midyat'a Pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar.
Ben fayda var dedim mi ? Yasa dogru dedim mi ?
Cozumunuz nedir bu tip aileler veya magdurlar icin dedim cevap gelmedi , "bana ne hapisteyse , benim cocugum ortada kaldi , ben ortada kaldim , ne ailem bakiyor ne gelirim var" diyen magdureye verecek cevabiniz ne dedim , ona da cevap gelmedi