tecavüze uğrayan çocukları tecavüzcüleri ile evlendirme yasası

Kafayı yediniz oğlum siz?

Tecavüzcüsü içeride olan mağdur kadın ne yapacakmış? Çözüm o sapkın herifi içeriden çıkartıp bu mağdur kadına koca yapmak mı? Bu sapığın dışarı çıktıktan sonra başka insanların canını yakmayacağının garantisi ne?

Devlet bakar, bakmalı, o tecavüzcü sapığın neyi var neyi yoksa, donuna kadar da almalı tazminat olarak.

Çocuğum ortada kaldı, n' apayım tecavüzcüsü ile evlendireyim diyecek baba düpedüz pezevenktir!

Arda tecavüzcüyü savunmuyor kimse

benim bahsettiğim bu tarz aile kurmuş insanlar var

bunları ne yapacağız

Aysel Ertürk@Ayseltam35 17 sa.17 saat önce
@avaliozkaya sayın vekilim küçük yaşta evlilik yaptık bedelini çok ağır ödedik eşim 8 yıl 4 ay ceza aldı 2 çocuğumuz var perişanız

sapık sapıktır. ama ben onunla mutluyum diyen kadın devlet gözetiminde psikolojik tedavi görebilir.

tecavüz suçunu işleyen adam yarın çocuğuna da tecavüz eder, canım sıkıldı diye boğazını da keser. toplum içine asla ama asla geri gönderilemezler.

bunları ne yapacağız

@avaliozkaya sayın vekilim küçük yaşta evlilik yaptık bedelini çok ağır ödedik eşim 8 yıl 4 ay ceza aldı 2 çocuğumuz var perişanız

taciz, istismar, şikayete bağlı bir suçtur. yani iki genç istediği gibi sevişebilir kimse şikayetçi olmazsa kimse yargılanmaz. demek ki biri şikayet etmiş ve adam suçlu bulunmuş. demek ki gerçekten rıza dışı bir zorlama varmış. boş hikayeler bunlar

taciz, istismar, şikayete bağlı bir suçtur. yani iki genç istediği gibi sevişebilir kimse şikayetçi olmazsa kimse yargılanmaz. demek ki biri şikayet etmiş ve adam suçlu bulunmuş. demek ki gerçekten rıza dışı bir zorlama varmış. boş hikayeler bunlar

Özgür kadın doğuma gittiğinde, doktor şikayet etmiş

O yüzden kocası tutuklanmış rızası dışı bir olay yokmuş öyle diyor

burda ak seviciler var kafalarına bir türlü girmiyor tecavüz edeni taksimde sallandırcan ibreti alem için

Özgür kadın doğuma gittiğinde, doktor şikayet etmiş

O yüzden kocası tutuklanmış rızası dışı bir olay yokmuş öyle diyor

1- 18 yaş altı nasıl evli oluyorlar? teknik olarak karı-koca olmaları imkansız? yalan 1
2- Evlilik dışı çocuk sahibi olmak suç değil, kendi tercihleri. Ancak doktor bu davada taraf olamaz. Eğer kamu davasına dönüştüyse (ki bu durumda iki partner akraba demektir) neden kadını değil de adamı tutuklamışlar? hem de 8 sene? yalan 2-3 ve devam eder.

en ufak inandırıcılığı bile yok

1- 18 yaş altı nasıl evli oluyorlar? teknik olarak karı-koca olmaları imkansız? yalan 1
2- Evlilik dışı çocuk sahibi olmak suç değil, kendi tercihleri. Ancak doktor bu davada taraf olamaz. Eğer kamu davasına dönüştüyse (ki bu durumda iki partner akraba demektir) neden kadını değil de adamı tutuklamışlar? hem de 8 sene? yalan 2-3 ve devam eder.

en ufak inandırıcılığı bile yok

Bu tarz hanelerde resmi nikah yapamadıkları için imam nikahı yapıyorlar

İnandırıcılık kısmına da aile bakanlığı baksın

son söz olarak çocuk istismarına idam cezası gelsin

bu tarz aile olanlarında mağduriyeti giderilsin

NET...

Son düzenleme:
resmi nikah yoksa evli değiller

kaldı ki adam hapse girdiğinde 18+ olsalar nikahı resmiyete dökerlerdi zaten. dökememişler demek ki şikayet ediyor.

iki çocuk varmış, büyük olan doğduktan 1,5 sene sonra ikinci doğsa, 9 ay da ilk çocuğun hamileliği, muazzam bir şansla tek seferde hamile kaldığına inansak bile.

adam imam nikahı ile 17 yaş - 27 ay= en iyimser en tatlış şartlarda bile 14 yaşındaki bir kızı hamile bırakmış oluyor.

kız başka bir dünya görmediği için adama bağlanmış belli ki, devlet korumasına girmeli. adam keşke 80 yıl alsaymış bunun cahillikle, bilmemezlikle ilgisi yok çünkü.

o nikahı kıyan imamı da yanına koysunlar çocuğun. ayrıca bunların ailesi varsa onları da çürümeye elimiz titremeden bırakabiliriz.

3v8maO.jpg

+ kadının sözü doğruysa kamu davasına döndüyse, adam ve kadın akraba demektir. yani çocuk 14 yaşındaki akrabasını hamile bırakmış tüm aile de destek olmuş.

bu model bir aileden hayır gelme ihtimali sıfır.

çocuklara yazık tabii ama bunun çözümü onları iyice bu ruh hastası aileye teslim etmek yerine aksine uzak tutmak.

bunları ne yapacağız

Bırakın bu hikayeleri. Saçmalık bunlar.

15 yaşındaki çocuğu kıça sürülecek aklı olmayan babası, sapığın birine satmış. Yine kıça sürülecek aklı olmayan bu kız çocuğu da sapığa eşim diyor. Benim bu tweet' ten anladığım o. Bir suç işlendiyse cezası çekilir, ortada mağdur olanları da sosyal devlet korur, gözetir.

Sadece sapığı içeri atıp, kız çocuğunun babasını dışarıda bırakan adalet sistemi zaten baştan kokuşmuş ama bu yasa geçerse Anadolu' da bazı gavatlar haraç mezat satarlar bundan sonra kızlarını, kimse de engelleyemez.

madem herkes son söz söyleyip çekiliyor yazdıklarımın yanında şunu da unutmayalım.

bu adamları biraz tanıyorsak mağdurlar var, yazık onlara, yardım edelim değildir amaçları, vakıfları, seks partilerini, kız oğlan çocukları ile eğlenceleri biliyoruz.

bu hazırlığın kendi keyifleri için olmadığına inanan geri zekalıdır.

resmi nikah yoksa evli değiller

kaldı ki adam hapse girdiğinde 18+ olsalar nikahı resmiyete dökerlerdi zaten. dökememişler demek ki şikayet ediyor.

iki çocuk varmış, büyük olan doğduktan 1,5 sene sonra ikinci doğsa, 9 ay da ilk çocuğun hamileliği, muazzam bir şansla tek seferde hamile kaldığına inansak bile.

adam imam nikahı ile 17 yaş - 27 ay= en iyimser en tatlış şartlarda bile 14 yaşındaki bir kızı hamile bırakmış oluyor.

kız başka bir dünya görmediği için adama bağlanmış belli ki, devlet korumasına girmeli. adam keşke 80 yıl alsaymış bunun cahillikle, bilmemezlikle ilgisi yok çünkü.

o nikahı kıyan imamı da yanına koysunlar çocuğun. ayrıca bunların ailesi varsa onları da çürümeye elimiz titremeden bırakabiliriz.

Senin dünya görüşün der saygı duyarım

Ama gerçekler böyle olmuyor hele ki bu ülkede

Devlet olarak hukuk ve yasa yapma gereği bu iş artık bitmeli

Çünkü 2016 yılında bu tarz saçma haberlerin gündemi meşgul etmesi çok saçma

kısaca hem tecavüzü engellesinler ve çok sert cezalar koysunlar

hem de varsa gerçekten mağdur olanlar, onların da mağduriyetleri giderilsin

artık bir işi de düzgün yapalım şu ülkede

bu kadar NET...

madem herkes son söz söyleyip çekiliyor yazdıklarımın yanında şunu da unutmayalım.

bu adamları biraz tanıyorsak mağdurlar var, yazık onlara, yardım edelim değildir amaçları, vakıfları, seks partilerini, kız oğlan çocukları ile eğlenceleri biliyoruz.

bu hazırlığın kendi keyifleri için olmadığına inanan geri zekalıdır.

Zaten ben en başından beri bu çok önemli bir konu

öyle bir hop hadi oldu bitti yasa tasarısı ile bunu çıkaralım denmesine karşıyım

ama kimse orayı anlamıyor arkadaş

ulan şu kanunu akp yerine chp getirse etmediğiniz laf kalmazdı.herifler akp yi aklamak için bin takla atıyorlar.bu arkadaşlar kendi kardeşlerinin başına böyle bir olay gelse tecavüzcü sapık için davullu zurnalı düğün yapacaklar herhalde!!!

ulan şu kanunu akp yerine chp getirse etmediğiniz laf kalmazdı.herifler akp yi aklamak için bin takla atıyorlar.bu arkadaşlar kendi kardeşlerinin başına böyle bir olay gelse tecavüzcü sapık için davullu zurnalı düğün yapacaklar herhalde!!!

Arif herhangi bir partiyi savunmuyorum

keza en başından beri bu yasa tasarısına karşı olduğumu da belirttim

ama ortada bir yanlışlık varsa onunda düzeltilmesi taraftarıyım

Tecavüz hele ki çocuğa tecavüz bu dünyadaki en aşağılık suçlardan biridir

hatta benim bu konuda görüşüm belli İDAM

ayrıca bilgin olsun bu yasa tasarısını ilk getirende Chp'ymiş

'AKP Milletvekileri istediğini s.ker' yasasını da çıkarırlar artık. Karşı gelebilen yok nasılsa.

Arif herhangi bir partiyi savunmuyorum

keza en başından beri bu yasa tasarısına karşı olduğumu da belirttim

ama ortada bir yanlışlık varsa onunda düzeltilmesi taraftarıyım

Tecavüz hele ki çocuğa tecavüz bu dünyadaki en aşağılık suçlardan biridir

hatta benim bu konuda görüşüm belli İDAM

ayrıca bilgin olsun bu yasa tasarısını ilk getirende Chp'ymiş

ya sallama tasarıyı getiren chp'ymiş!!!o zaman chp neden kendi tasarısına sahip çıkmıyor da ret ediyor? siz milleti salak mı zannediyorsunuz? yine suçu chp ye attınız pes arkadaş!!

Geri
Üst Alt