Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene yeneceğiz. O maçta şampiyonluk gelecek.Kendi sahamızda bu adamları pek yenemiyoruz.
Şans ve hakemlerle rtş.Rezil top oynatıyor, şimdiye kadar şans ile geldi
Oynattığı topa bir şey demiyorum renktaşRezil top oynatıyor, şimdiye kadar şans ile geldi
Hakemler zaten hep arkalarında. Orkun olay vs de saçmaladıŞans ve hakemlerle rtş.
bizde biraz bal oluyodu ama bu sene bu herif çok ballı aşırı ballı yaniNe ballı adam ya
BUgünde okan hocamızın HOCALIĞI! yetişti tedeskonun imdadınaFutbol şansı ve hakemler derbilerde çok yanında şu ana kadar.
Hakem yetişti Bu gün Okan hocalık bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar eksik, fiziksel olarak hazır olmayan oyuncu varken takımı gayet iyi hazırlamış ve iyi bir planla maçı da kazanıyordu. Hakem izin vermedi. Eleştirilecek bir yer bakacaksak sadece İcardi değişikliği olabilir.BUgünde okan hocamızın HOCALIĞI! yetişti tedeskonun imdadına
Eyvahhhhh galibiyet geliyorrrrrrr dedi ve yine yapacağını yapıp puan kaybettirdi
Eleştirilerini okumak istiyorum söz sende
Pes derimHakem yetişti Bu gün Okan hocalık bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar eksik, fiziksel olarak hazır olmayan oyuncu varken takımı gayet iyi hazırlamış ve iyi bir planla maçı da kazanıyordu. Hakem izin vermedi. Eleştirilecek bir yer bakacaksak sadece İcardi değişikliği olabilir.
Duygularımız karşılıklı bu kadar eksiğe ve hakeme rağmen senin yorumlarına ben de pes diyorum. Hakem iyi yönetti diyorsan zaten konuşmaya bile gerek yok.Pes derim
Başka da bişi diyemem bu post a
O da leşti de değişikliklerde yine saçmalamasa o topa vurdurmasan kazanıyodun yasin götten penaltı mı uydurdu da onun yüzünden berabere kaldık diyekDuygularımız karşılıklı bu kadar eksiğe ve hakeme rağmen senin yorumlarına ben de pes diyorum. Hakem iyi yönetti diyorsan zaten konuşmaya bile gerek yok.
Kırmızı vermedi. Tüm haklarını Fb lehine verdi. Arda vurdurmasa belki başkası vurduracaktı. Sakatlıklar, eksikler belli. İlk 11 başlayan İlkay, Osimhen vb. isimler sakatlıktan yeni çıkmış yada risk alıp oynuyor yani fizik olarak hazır değiller. Yani değişikliğe mecbursun ve Arda, Ahmed, İcardi dışında oyuna alabileceğin oyuncu yok diğerleri 5 dakika falan oynayabilecek durumda çünkü.O da leşti de değişikliklerde yine saçmalamasa o topa vurdurmasan kazanıyodun yasin götten penaltı mı uydurdu da onun yüzünden berabere kaldık diyek
Ne yani 88 dk oynayan osi 10 dk daha oynayamayacakmıydı (o 10 dakikanında 8 dksı top oyunda kalmıyo ztn)Kırmızı vermedi. Tüm haklarını Fb lehine verdi. Arda vurdurmasa belki başkası vurduracaktı. Sakatlıklar, eksikler belli. İlk 11 başlayan İlkay, Osimhen vb. isimler sakatlıktan yeni çıkmış yada risk alıp oynuyor yani fizik olarak hazır değiller. Yani değişikliğe mecbursun ve Arda, Ahmed, İcardi dışında oyuna alabileceğin oyuncu yok diğerleri 5 dakika falan oynayabilecek durumda çünkü.