Haber Tedesco: "Galatasaray'a karşı oynuyoruz. Şakasına bir takıma karşı oynamıyoruz"

bu lavugun surekli dogru aciklamalar yapmasi beni endiseye dusuruyor

Sıkıntı var.. aklı başında işine bakan haddini bilen TD olması kötü bunlarda... Balın bir yerde bitecek ama o gün kuyruğuna teneke bağlanacak

Aklı başında bi herif tespitleri yerinde ve bu iyi değil

Futbol şansı ve hakemler derbilerde çok yanında şu ana kadar.
BUgünde okan hocamızın HOCALIĞI! yetişti tedeskonun imdadına

Eyvahhhhh galibiyet geliyorrrrrrr dedi ve yine yapacağını yapıp puan kaybettirdi

Eleştirilerini okumak istiyorum söz sende

Neyi aklı başında bu adam kendi sahasında 2 dk top oynatamıyor takıma. Bir de neneyi oyunda tutuyor 😅

BUgünde okan hocamızın HOCALIĞI! yetişti tedeskonun imdadına

Eyvahhhhh galibiyet geliyorrrrrrr dedi ve yine yapacağını yapıp puan kaybettirdi

Eleştirilerini okumak istiyorum söz sende
Hakem yetişti Bu gün Okan hocalık bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar eksik, fiziksel olarak hazır olmayan oyuncu varken takımı gayet iyi hazırlamış ve iyi bir planla maçı da kazanıyordu. Hakem izin vermedi. Eleştirilecek bir yer bakacaksak sadece İcardi değişikliği olabilir.

Hakem yetişti Bu gün Okan hocalık bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar eksik, fiziksel olarak hazır olmayan oyuncu varken takımı gayet iyi hazırlamış ve iyi bir planla maçı da kazanıyordu. Hakem izin vermedi. Eleştirilecek bir yer bakacaksak sadece İcardi değişikliği olabilir.
Pes derim

Başka da bişi diyemem bu post a

İnşallah tokezler de gider bu ülkeden. Can sıkıcı seviyesini bilen adamlardan korkarım her zaman.

Duygularımız karşılıklı bu kadar eksiğe ve hakeme rağmen senin yorumlarına ben de pes diyorum. Hakem iyi yönetti diyorsan zaten konuşmaya bile gerek yok.
O da leşti de değişikliklerde yine saçmalamasa o topa vurdurmasan kazanıyodun yasin götten penaltı mı uydurdu da onun yüzünden berabere kaldık diyek

O da leşti de değişikliklerde yine saçmalamasa o topa vurdurmasan kazanıyodun yasin götten penaltı mı uydurdu da onun yüzünden berabere kaldık diyek
Kırmızı vermedi. Tüm haklarını Fb lehine verdi. Arda vurdurmasa belki başkası vurduracaktı. Sakatlıklar, eksikler belli. İlk 11 başlayan İlkay, Osimhen vb. isimler sakatlıktan yeni çıkmış yada risk alıp oynuyor yani fizik olarak hazır değiller. Yani değişikliğe mecbursun ve Arda, Ahmed, İcardi dışında oyuna alabileceğin oyuncu yok diğerleri 5 dakika falan oynayabilecek durumda çünkü.

Kırmızı vermedi. Tüm haklarını Fb lehine verdi. Arda vurdurmasa belki başkası vurduracaktı. Sakatlıklar, eksikler belli. İlk 11 başlayan İlkay, Osimhen vb. isimler sakatlıktan yeni çıkmış yada risk alıp oynuyor yani fizik olarak hazır değiller. Yani değişikliğe mecbursun ve Arda, Ahmed, İcardi dışında oyuna alabileceğin oyuncu yok diğerleri 5 dakika falan oynayabilecek durumda çünkü.
Ne yani 88 dk oynayan osi 10 dk daha oynayamayacakmıydı (o 10 dakikanında 8 dksı top oyunda kalmıyo ztn)

Her maç hatalı değişiklik yapıyo ve maçı veriyo

Tedesco: "Galatasaray yüksek seviye maçlar oynamaya alışık. Öne geçtikten sonra yatıp zaman geçirme hareketleri yapabiliyorlar. Bu tarz oyunu biliyorlar. İkinci yarı kontrol tamamen bizdeydi. Bu yüzden takımımla gurur duyuyorum."

Geri
Üst Alt