Haber Tedesco: "Galatasaray'a karşı oynuyoruz. Şakasına bir takıma karşı oynamıyoruz"

Şu adamı Okan’la değiştirsek. En azından maç sonundaki açıklamaları tuttururuz

Ne yani 88 dk oynayan osi 10 dk daha oynayamayacakmıydı (o 10 dakikanında 8 dksı top oyunda kalmıyo ztn)

Her maç hatalı değişiklik yapıyo ve maçı veriyo
Arda değişikliğini hatalı bulmuyorum. İcardi değişikliği o dakika zaman geçirmek için ben de yapmayı düşünebilirdim lakin şu an baktığımızda net hatalıymış İcardi'nin bu kadar isteksiz olacağını düşünmüyordum Gençler maçından sonra.

Arda değişikliğini hatalı bulmuyorum. İcardi değişikliği o dakika zaman geçirmek için ben de yapmayı düşünebilirdim lakin şu an baktığımızda net hatalıymış İcardi'nin bu kadar isteksiz olacağını düşünmüyordum Gençler maçından sonra.
İlkayı berkanla değiştirse yeterliydi

Osi de çıkacaksa yerine yunusu alır barışı fw yapardın bitirirdin maçı

Ayrıca icardinin olayı isteksizlik değil emeğe saygısızlık, sürekli oynatıp takımın tüm emeklerini hiç ediyosun hata 1 kere yapılır 150 kere yapılmaz

İlkayı berkanla değiştirse yeterliydi

Osi de çıkacaksa yerine yunusu alır barışı fw yapardın bitirirdin maçı

Ayrıca icardinin olayı isteksizlik değil emeğe saygısızlık, sürekli oynatıp takımın tüm emeklerini hiç ediyosun hata 1 kere yapılır 150 kere yapılmaz
İcardi son hafta Gençler maçında iyiydi. Berkan girsin diyorsun da Berkan takımla 1 antrenmanı vardı. Berkan, Yunus bunlar hazır değildi zaten o yüzden bence girmedi Berkan, Yunus. Onlar 5 dakika oynayabilecek durumdaydı. Kutucu girsin diyorsan o başka. Arda zaten mecburi bir değişiklikti. İlkay'ın koşacak hali kalmamıştı. 20 dakika oynayabilecek Arda, Ahmed, İcardi vardı tercihi Arda oldu bu 3'lüden.

Ulan hıyar herif her rakip 10 kişi kalıyor olmadı penaltı alıyorsun sen kendini ne sandın hıyar. Doğru düzgün bir hakemle seni yorgan gibi dikerdik ama tff izin vermedi.

İcardi son hafta Gençler maçında iyiydi. Berkan girsin diyorsun da Berkan takımla 1 antrenmanı vardı. Berkan, Yunus bunlar hazır değildi zaten o yüzden bence girmedi Berkan, Yunus. Onlar 5 dakika oynayabilecek durumdaydı. Kutucu girsin diyorsan o başka. Arda zaten mecburi bir değişiklikti. İlkay'ın koşacak hali kalmamıştı. 20 dakika oynayabilecek Arda, Ahmed, İcardi vardı tercihi Arda oldu bu 3'lüden.
Sen icardi ceza sahasında oynarsan atarsın oyuna biz iler gitmiyoruz zaten şok Yunus berkani işte barış oynar onde

Sen icardi ceza sahasında oynarsan atarsın oyuna biz iler gitmiyoruz zaten şok Yunus berkani işte barış oynar onde
İcardi son 5 dakika biraz top tutar belki araya bir pas bırakır diye atması bence çok saçma değildi düşünce olarak. Yunus, Berkan'ın zaten süre bile alması sürpriz onları da işte son 1-2 dakika da aldı zaten çünkü zaten hazır olmayan oyuncular onu çok es geçiyorsunuz.

Yaw zeki olacaksın zeki

Kurnaz olacaksın

Berkanın kaanın ve yunusun 10 dakika mı oynamaya mecalleri var

İlkay 77de çıkmış al yerine berkanı,85e geldiğinde çıkar berkanı al yunusu,93e geldiğinde çıkar yunusu al kaanı

İcardi ne yaw

Oyuna bi girdi fb stoperlerini öne çıkardı skriniar sağ açıkta pas istasyonu oluyodu beyefendi koşmadığı için

Osi varken geride osterle beklemek zorunda kalıyodu

Bu adamı oyuna almak ihanettir ihanetttt

Bak yusufu bile alabilirsin kutucuyu bile alabilirsin ama bu adamı alamazsın kardeşim alamazsın

Hakkaniyetli bir ligde bu çoktan kovumuştu. Kazandığı tüm maçlarda kırmızı penaltı oluyor. Bu kadar kollama amatör takıma yapılsa oda namağlup olur.

taraftar fena sallamaya baslamıs buna öyle böyle degil,hani hücum oynatacaktın filan diyorlar : )

İcardi son 5 dakika biraz top tutar belki araya bir pas bırakır diye atması bence çok saçma değildi düşünce olarak. Yunus, Berkan'ın zaten süre bile alması sürpriz onları da işte son 1-2 dakika da aldı zaten çünkü zaten hazır olmayan oyuncular onu çok es geçiyorsunuz.
Abi adamın koşmayı bıraktım ayağıni kaldıracak halı yok bu adam futbolu bırakmış artık hobi olarak yapıyor sadece. Adama hamle bile yapmiyor. Bu adam kalsın tamam köşede tek farklı skorlarda girmesin idare etsin bu seneyi. Sonra güzelce vedalasalim

Yaw zeki olacaksın zeki

Kurnaz olacaksın

Berkanın kaanın ve yunusun 10 dakika mı oynamaya mecalleri var

İlkay 77de çıkmış al yerine berkanı,85e geldiğinde çıkar berkanı al yunusu,93e geldiğinde çıkar yunusu al kaanı

İcardi ne yaw

Oyuna bi girdi fb stoperlerini öne çıkardı skriniar sağ açıkta pas istasyonu oluyodu beyefendi koşmadığı için

Osi varken geride osterle beklemek zorunda kalıyodu

Bu adamı oyuna almak ihanettir ihanetttt

Bak yusufu bile alabilirsin kutucuyu bile alabilirsin ama bu adamı alamazsın kardeşim alamazsın
Şu dediğin zaten olacak iş değil. Gençler maçında golünü atmış, hayat belirtisi göstermiş İcardi'yi 5 dakika oyuna alması bana o an mantıksız gelmedi. Şu an performansından sonra yanlış diyebiliyorum. Yenilen golde de zaten sorun İcardi değil bu arada Davinson'dan başlayan, Arda ile devam eden bir hata vardı.

Abi adamın koşmayı bıraktım ayağıni kaldıracak halı yok bu adam futbolu bırakmış artık hobi olarak yapıyor sadece. Adama hamle bile yapmiyor. Bu adam kalsın tamam köşede tek farklı skorlarda girmesin idare etsin bu seneyi. Sonra güzelce vedalasalim
İyi ayrılalım. Gençler maçından sonra son 5 dakika hiç bir şey yapamasa da bir ortalığı alevlendirir, faul falan alır gibi düşünüyordum ben. Güzel ayrılmak en iyisi olacak. Kendisi de okeyse mesela çocukları için Arjantin'e yada oraya yakın bir yere gitmeyi düşünüyorsa devre arası bile güzel bir veda iyi olabilir düşüncesine geldim.

İyi ayrılalım. Gençler maçından sonra son 5 dakika hiç bir şey yapamasa da bir ortalığı alevlendirir, faul falan alır gibi düşünüyordum ben. Güzel ayrılmak en iyisi olacak. Kendisi de okeyse mesela çocukları için Arjantin'e yada oraya yakın bir yere gitmeyi düşünüyorsa devre arası bile güzel bir veda iyi olabilir düşüncesine geldim.
Biz devre arası genç forvette almalıyız. Buna güvenip yola cikilmaz

Hoca değil ama inanılmaz ballı bir herif biz de dahil rakip mallıkları olmasa şu anda 32 değil 22 puanı olacaktı ve büyük ihtimalle de kovulacaktı ama böyle böyle bir yere kadar gider fbliler de farkında durumun haftaya başakşehire takılırsa istifa diye bağırmaya başlarlar bu hoca müsveddesine

Geri
Üst Alt