Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.033
- 3.044
- 2.248
Şu adamı Okan’la değiştirsek. En azından maç sonundaki açıklamaları tuttururuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda değişikliğini hatalı bulmuyorum. İcardi değişikliği o dakika zaman geçirmek için ben de yapmayı düşünebilirdim lakin şu an baktığımızda net hatalıymış İcardi'nin bu kadar isteksiz olacağını düşünmüyordum Gençler maçından sonra.Ne yani 88 dk oynayan osi 10 dk daha oynayamayacakmıydı (o 10 dakikanında 8 dksı top oyunda kalmıyo ztn)
Her maç hatalı değişiklik yapıyo ve maçı veriyo
İlkayı berkanla değiştirse yeterliydiArda değişikliğini hatalı bulmuyorum. İcardi değişikliği o dakika zaman geçirmek için ben de yapmayı düşünebilirdim lakin şu an baktığımızda net hatalıymış İcardi'nin bu kadar isteksiz olacağını düşünmüyordum Gençler maçından sonra.
İcardi son hafta Gençler maçında iyiydi. Berkan girsin diyorsun da Berkan takımla 1 antrenmanı vardı. Berkan, Yunus bunlar hazır değildi zaten o yüzden bence girmedi Berkan, Yunus. Onlar 5 dakika oynayabilecek durumdaydı. Kutucu girsin diyorsan o başka. Arda zaten mecburi bir değişiklikti. İlkay'ın koşacak hali kalmamıştı. 20 dakika oynayabilecek Arda, Ahmed, İcardi vardı tercihi Arda oldu bu 3'lüden.İlkayı berkanla değiştirse yeterliydi
Osi de çıkacaksa yerine yunusu alır barışı fw yapardın bitirirdin maçı
Ayrıca icardinin olayı isteksizlik değil emeğe saygısızlık, sürekli oynatıp takımın tüm emeklerini hiç ediyosun hata 1 kere yapılır 150 kere yapılmaz
Sen icardi ceza sahasında oynarsan atarsın oyuna biz iler gitmiyoruz zaten şok Yunus berkani işte barış oynar ondeİcardi son hafta Gençler maçında iyiydi. Berkan girsin diyorsun da Berkan takımla 1 antrenmanı vardı. Berkan, Yunus bunlar hazır değildi zaten o yüzden bence girmedi Berkan, Yunus. Onlar 5 dakika oynayabilecek durumdaydı. Kutucu girsin diyorsan o başka. Arda zaten mecburi bir değişiklikti. İlkay'ın koşacak hali kalmamıştı. 20 dakika oynayabilecek Arda, Ahmed, İcardi vardı tercihi Arda oldu bu 3'lüden.
İcardi son 5 dakika biraz top tutar belki araya bir pas bırakır diye atması bence çok saçma değildi düşünce olarak. Yunus, Berkan'ın zaten süre bile alması sürpriz onları da işte son 1-2 dakika da aldı zaten çünkü zaten hazır olmayan oyuncular onu çok es geçiyorsunuz.Sen icardi ceza sahasında oynarsan atarsın oyuna biz iler gitmiyoruz zaten şok Yunus berkani işte barış oynar onde
Yaw zeki olacaksın zekiİcardi son hafta Gençler maçında iyiydi. Berkan girsin diyorsun da Berkan takımla 1 antrenmanı vardı. Berkan, Yunus bunlar hazır değildi zaten o yüzden bence girmedi Berkan, Yunus. Onlar 5 dakika oynayabilecek durumdaydı. Kutucu girsin diyorsan o başka. Arda zaten mecburi bir değişiklikti. İlkay'ın koşacak hali kalmamıştı. 20 dakika oynayabilecek Arda, Ahmed, İcardi vardı tercihi Arda oldu bu 3'lüden.
Abi adamın koşmayı bıraktım ayağıni kaldıracak halı yok bu adam futbolu bırakmış artık hobi olarak yapıyor sadece. Adama hamle bile yapmiyor. Bu adam kalsın tamam köşede tek farklı skorlarda girmesin idare etsin bu seneyi. Sonra güzelce vedalasalimİcardi son 5 dakika biraz top tutar belki araya bir pas bırakır diye atması bence çok saçma değildi düşünce olarak. Yunus, Berkan'ın zaten süre bile alması sürpriz onları da işte son 1-2 dakika da aldı zaten çünkü zaten hazır olmayan oyuncular onu çok es geçiyorsunuz.
Şu dediğin zaten olacak iş değil. Gençler maçında golünü atmış, hayat belirtisi göstermiş İcardi'yi 5 dakika oyuna alması bana o an mantıksız gelmedi. Şu an performansından sonra yanlış diyebiliyorum. Yenilen golde de zaten sorun İcardi değil bu arada Davinson'dan başlayan, Arda ile devam eden bir hata vardı.Yaw zeki olacaksın zeki
Kurnaz olacaksın
Berkanın kaanın ve yunusun 10 dakika mı oynamaya mecalleri var
İlkay 77de çıkmış al yerine berkanı,85e geldiğinde çıkar berkanı al yunusu,93e geldiğinde çıkar yunusu al kaanı
İcardi ne yaw
Oyuna bi girdi fb stoperlerini öne çıkardı skriniar sağ açıkta pas istasyonu oluyodu beyefendi koşmadığı için
Osi varken geride osterle beklemek zorunda kalıyodu
Bu adamı oyuna almak ihanettir ihanetttt
Bak yusufu bile alabilirsin kutucuyu bile alabilirsin ama bu adamı alamazsın kardeşim alamazsın
İyi ayrılalım. Gençler maçından sonra son 5 dakika hiç bir şey yapamasa da bir ortalığı alevlendirir, faul falan alır gibi düşünüyordum ben. Güzel ayrılmak en iyisi olacak. Kendisi de okeyse mesela çocukları için Arjantin'e yada oraya yakın bir yere gitmeyi düşünüyorsa devre arası bile güzel bir veda iyi olabilir düşüncesine geldim.Abi adamın koşmayı bıraktım ayağıni kaldıracak halı yok bu adam futbolu bırakmış artık hobi olarak yapıyor sadece. Adama hamle bile yapmiyor. Bu adam kalsın tamam köşede tek farklı skorlarda girmesin idare etsin bu seneyi. Sonra güzelce vedalasalim
Biz devre arası genç forvette almalıyız. Buna güvenip yola cikilmazİyi ayrılalım. Gençler maçından sonra son 5 dakika hiç bir şey yapamasa da bir ortalığı alevlendirir, faul falan alır gibi düşünüyordum ben. Güzel ayrılmak en iyisi olacak. Kendisi de okeyse mesela çocukları için Arjantin'e yada oraya yakın bir yere gitmeyi düşünüyorsa devre arası bile güzel bir veda iyi olabilir düşüncesine geldim.