Üye Görüşü Tek Kulvara Düşmek İyi Oldu

Tek kulvara düşmek madem iyi olduysa neden çeyrek finale kadar geldik biz

Sezon sonuna kadar ideal 11 böyle olmalı kenardan Kaan, Berkan, Zaha girmeli toplam rotasyonu 14-15 oyuncuya indirgemek lazım.

Muslera
Aurier - Sanchez(Abdülkerim) - Nelsson(Abdülkerim) - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi

Kupa degil ama avrupa önemliydi

Orda devam etmeliydik hatta tur kirmizi karta kadar elimizdeydi

Kupa dan elenmek ise avrupa sonrasi hos olmadi

Takım rotasyon olarak Avrupa Maçları'nı kaldırmazdı orası ayrı da Ziraat Türkiye Kupasıyla Lig'de de bence idare edilecek 1 kadromuz var elenmek hiçte iyi olmadı bence..
Bu tur açısından değil, yarı final de 2 Trabzon maçı ve deplasman seyahati zorlardı. Ha bende eğer 2 kulvar da Lig ve Avrupa'da kalsak birinci önceliğim her zaman Avrupa olur. Ama Lig ve Kupa kalınca birinci sıram lig derim.

Her şey bir yana

Bugün çıkan takım Karagümrük'ü yenebilmeliydi. En azından oyun anlamında üstünlük kurabilmeliydi

Topçuların hepsi çöp değil. Hatta hiçbiri değil. Kadroları değişsek durum ne olurdu sizce.

Diyemem. Demem hatta. Sebebini sorumlusunu arar, bulursam hesap sorarım diyorum renkdaş.

Elendiğimiz iyi oldu dediğin anda herşeyi halının altına süpürmüş olursun diyorum.
Buna da katılmıyorum. Niye halının altına süpürülmüş olsun?..

Bilakis, kör topal kupayı kazanıp, onun verdiği yorgunluk ve konsantrasyon kaybıyla da ligi kıl payı kaybetseydik, kadro planlamasının ne denli kötü yapıldığı göz ardı edilebilirdi ve bu daha büyük hata olurdu. KG e elenmek elbette hiç hoş değil ama birkaç as oyuncunun yokluğunda ortaya bu denli aciz bir oyun çıkıyorsa da sorunu doğru yerde aramak gerekir...

Her şey bir yana

Bugün çıkan takım Karagümrük'ü yenebilmeliydi. En azından oyun anlamında üstünlük kurabilmeliydi

Topçuların hepsi çöp değil. Hatta hiçbiri değil. Kadroları değişsek durum ne olurdu sizce.
motivasyon eksikligimi nedendir bilmiyorum bu yıl ki kupa maclarında oyuncularda 1-2 tanesi haric hic kendi normalinde bile oynamadılar hoca da bence bunu farkedemedi
bugunkü maca cogunluk genclerle cıksak cok daha iyi olurdu

motivasyon eksikligimi nedendir bilmiyorum bu yıl ki kupa maclarında oyuncularda 1-2 tanesi haric hic kendi normalinde bile oynamadılar hoca da bence bunu farkedemedi
bugunkü maca cogunluk genclerle cıksak cok daha iyi olurdu
Evet kupada her maçta kötüydük kura şansıyla buraya kadar geldik

Topçuların neredeyse tamamı üç maçtır sürünmekte. Bir silkelenme maçı şart

Bjk maçı hiç buna uygun bir maç değil. Geçen sezonki gibi bir sonuç alacağız maalesef

Devre arasında yapmadığımız hamleleri Avrupa da 1 bilemedin en fazla 2 tur geçebileceğimiz zaten belliydi..Sağ bek kaan,sol bek berkan ortada demirbay önünde 37 lik mertens ile ne bekleniyordu Avrupa da...Orası zaten gitmişti...

Turkiye kupasi da olursa iyi olur olmazsa da çok sıkıntı olmayan kupa..Sezon kötü gitmişse Avrupa için çıkış kapısı..

Sadece iki elenmenin üst üste gelmesi kötü oldu..Oyun olarak biraz da düştük son 2 haftada o da biraz düşürdü herkesi..

Bjk maçı hiç buna uygun bir maç değil. Geçen sezonki gibi bir sonuç alacağız maalesef
Tam tersi olabilir geçen sene çok iyi havada gidip mağlup olmuştuk bu sefer tam toparlanma maçına dönüştü yenersek camiadaki tüm hava olumluya döner umarım o galibiyeti alacak futbolu oynarız.

Oradan alınacak bir galibiyet şampiyonluğun kapılarını sonuna kadar açacaktır.

hoca dogru oyun ve dogru kadro cıkarırsa fener maclarına oldugu gibi takımı hazırlarsa bu sene puan alabiliriz geçen sene kadar zorlu degil 8jk
en az bizim kadar çok fazla açık veren bir takım

Tam tersi olabilir geçen sene çok iyi havada gidip mağlup olmuştuk bu sefer tam toparlanma maçına dönüştü yenersek camiadaki tüm hava olumluya döner umarım o galibiyeti alacak futbolu oynarız.

Geçen sezon Karagümrük şokunu yaşayıp gitmiştik yine toparlama maçı muamelesi yapılıyordu

O maç kazanılırsa şampiyonluk gelir, kaybetsek bile gelme ihtimali var tabii ama böyle her şey üst üste gelince takımın tepetaklak gitme ihtimali de hayli yüksek
hoca dogru oyun ve dogru kadro cıkarırsa fener maclarına oldugu gibi takımı hazırlarsa bu sene puan alabiliriz geçen sene kadar zorlu degil 8jk
en az bizim kadar çok fazla açık veren bir takım
Olay oyun oyuncu işinin ötesinde moral bozukluğu bence. Bir şekilde motive edilmeli topçular artık nasıl gerçekleşir bilmiyorum. Yoksa Bjk epey kötü takım

Bunun ötesinde ben bu sezon sonuna kadar herhangi bir maçta iyi oyun oynamaya başlayacağımıza inanmıyorum. OB defalarca kanıtladı ki bize üst üste iki rahat maç kazanmak haram

Geçen sezon Karagümrük şokunu yaşayıp gitmiştik yine toparlama maçı muamelesi yapılıyordu

O maç kazanılırsa şampiyonluk gelir, kaybetsek bile gelme ihtimali var tabii ama böyle her şey üst üste gelince takımın tepetaklak gitme ihtimali de hayli yüksek

Olay oyun oyuncu işinin ötesinde moral bozukluğu bence. Bir şekilde motive edilmeli topçular artık nasıl gerçekleşir bilmiyorum. Yoksa Bjk epey kötü takım

Bunun ötesinde ben bu sezon sonuna kadar herhangi bir maçta iyi oyun oynamaya başlayacağımıza inanmıyorum. OB defalarca kanıtladı ki bize üst üste iki rahat maç kazanmak haram
Takım toparlanır Icardi liderliği alır sonuçta Türkiye kupası kazansan vereceği en fazla 2 m euro ama şampiyonluğun açtığı kapı hem sponsorluklar hem şampiyonlar ligi çok daha büyük tabi ki sürdürebilir bir yapı kurup her sene hedef Mayıs'a kadar hem Avrupa hem lig hem kupa olmalı

Ama bu sene pek mümkün değil takımdaki bazı oyuncuların durumundan hiç hoşnut değilim ne kadar az süre alırlarsa o kadar iyi takımın havasını bozmasınlar yeter.

Beşiktaş deplasmanına çok etki edeceğini düşünmüyorum futbolcular orada kazanmak için ekstra oynayacaklardır.

Geçen senede Karagümrük maçında çok kotutduk 3-3 zor bitirdik. O haldeyiz şu an

Geri
Üst Alt