Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.044
- 7.834
- 1.588
Tek kulvara düşmek madem iyi olduysa neden çeyrek finale kadar geldik biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek kulvara düşmek madem iyi olduysa neden çeyrek finale kadar geldik biz
Bu tur açısından değil, yarı final de 2 Trabzon maçı ve deplasman seyahati zorlardı. Ha bende eğer 2 kulvar da Lig ve Avrupa'da kalsak birinci önceliğim her zaman Avrupa olur. Ama Lig ve Kupa kalınca birinci sıram lig derim.Takım rotasyon olarak Avrupa Maçları'nı kaldırmazdı orası ayrı da Ziraat Türkiye Kupasıyla Lig'de de bence idare edilecek 1 kadromuz var elenmek hiçte iyi olmadı bence..
Prag maçı çok koymuştu ama bu olursa ekime olmazsa kasıma maçı gibiydi.
Buna da katılmıyorum. Niye halının altına süpürülmüş olsun?..Diyemem. Demem hatta. Sebebini sorumlusunu arar, bulursam hesap sorarım diyorum renkdaş.
Elendiğimiz iyi oldu dediğin anda herşeyi halının altına süpürmüş olursun diyorum.
motivasyon eksikligimi nedendir bilmiyorum bu yıl ki kupa maclarında oyuncularda 1-2 tanesi haric hic kendi normalinde bile oynamadılar hoca da bence bunu farkedemediHer şey bir yana
Bugün çıkan takım Karagümrük'ü yenebilmeliydi. En azından oyun anlamında üstünlük kurabilmeliydi
Topçuların hepsi çöp değil. Hatta hiçbiri değil. Kadroları değişsek durum ne olurdu sizce.
Evet kupada her maçta kötüydük kura şansıyla buraya kadar geldikmotivasyon eksikligimi nedendir bilmiyorum bu yıl ki kupa maclarında oyuncularda 1-2 tanesi haric hic kendi normalinde bile oynamadılar hoca da bence bunu farkedemedi
bugunkü maca cogunluk genclerle cıksak cok daha iyi olurdu
Tam tersi olabilir geçen sene çok iyi havada gidip mağlup olmuştuk bu sefer tam toparlanma maçına dönüştü yenersek camiadaki tüm hava olumluya döner umarım o galibiyeti alacak futbolu oynarız.Evet kupada her maçta kötüydük kura şansıyla buraya kadar geldik
Topçuların neredeyse tamamı üç maçtır sürünmekte. Bir silkelenme maçı şart
Bjk maçı hiç buna uygun bir maç değil. Geçen sezonki gibi bir sonuç alacağız maalesef
hoca dogru oyun ve dogru kadro cıkarırsa fener maclarına oldugu gibi takımı hazırlarsa bu sene puan alabiliriz geçen sene kadar zorlu degil 8jkEvet kupada her maçta kötüydük kura şansıyla buraya kadar geldik
Topçuların neredeyse tamamı üç maçtır sürünmekte. Bir silkelenme maçı şart
Bjk maçı hiç buna uygun bir maç değil. Geçen sezonki gibi bir sonuç alacağız maalesef
Geçen sezon Karagümrük şokunu yaşayıp gitmiştik yine toparlama maçı muamelesi yapılıyorduTam tersi olabilir geçen sene çok iyi havada gidip mağlup olmuştuk bu sefer tam toparlanma maçına dönüştü yenersek camiadaki tüm hava olumluya döner umarım o galibiyeti alacak futbolu oynarız.
Oradan alınacak bir galibiyet şampiyonluğun kapılarını sonuna kadar açacaktır.
Olay oyun oyuncu işinin ötesinde moral bozukluğu bence. Bir şekilde motive edilmeli topçular artık nasıl gerçekleşir bilmiyorum. Yoksa Bjk epey kötü takımhoca dogru oyun ve dogru kadro cıkarırsa fener maclarına oldugu gibi takımı hazırlarsa bu sene puan alabiliriz geçen sene kadar zorlu degil 8jk
en az bizim kadar çok fazla açık veren bir takım
Takım toparlanır Icardi liderliği alır sonuçta Türkiye kupası kazansan vereceği en fazla 2 m euro ama şampiyonluğun açtığı kapı hem sponsorluklar hem şampiyonlar ligi çok daha büyük tabi ki sürdürebilir bir yapı kurup her sene hedef Mayıs'a kadar hem Avrupa hem lig hem kupa olmalıGeçen sezon Karagümrük şokunu yaşayıp gitmiştik yine toparlama maçı muamelesi yapılıyordu
O maç kazanılırsa şampiyonluk gelir, kaybetsek bile gelme ihtimali var tabii ama böyle her şey üst üste gelince takımın tepetaklak gitme ihtimali de hayli yüksek
Olay oyun oyuncu işinin ötesinde moral bozukluğu bence. Bir şekilde motive edilmeli topçular artık nasıl gerçekleşir bilmiyorum. Yoksa Bjk epey kötü takım
Bunun ötesinde ben bu sezon sonuna kadar herhangi bir maçta iyi oyun oynamaya başlayacağımıza inanmıyorum. OB defalarca kanıtladı ki bize üst üste iki rahat maç kazanmak haram
Geçen senede Karagümrük maçında çok kotutduk 3-3 zor bitirdik. O haldeyiz şu anTam tersi olabilir geçen sene çok iyi havada gidip mağlup olmuştuk bu sefer tam toparlanma maçına dönüştü yenersek camiadaki tüm hava olumluya döner umarım o galibiyeti alacak futbolu oynarız.
Oradan alınacak bir galibiyet şampiyonluğun kapılarını sonuna kadar açacaktır.