Tek Kurtuluşumuz Terim mi?

Cevap: Tek Kurtuluşumuz TERİM

Fikrine saygı duyuyorum ama Fatih Terimin 90 dakka press yaptıracağını, disiplin içine alacağını nerden biliyorsun buna nasıl garanti verebiliyosun?Fati Hoca'nın yaptığı tek iyi birşey varsa bu da ''Hadi koçum, hadi aslanım bu maçı alırız Allahın izniyle'' demek.Sadece motive etmek.Hoş onu da ne kadar yapıyor bilemeyiz ya.

Fikrine saygı duyuyorum ama Fatih Terimin 90 dakka press yaptıracağını, disiplin içine alacağını nerden biliyorsun buna nasıl garanti verebiliyosun?Fati Hoca'nın yaptığı tek iyi birşey varsa bu da ''Hadi koçum, hadi aslanım bu maçı alırız Allahın izniyle'' demek.Sadece motive etmek.Hoş onu da ne kadar yapıyor bilemeyiz ya.

Hagi'yi Popescu'yu,Taffarel'i 2 sene 3 sene 4 sene sadece hadi koçum ile oynatamazsın Hocam.

Fatih Terim o dönem bir piyondu o zaman, teknik anlamda hiç bir katkısı olmadı takıma sadece maçları seyretti klübeden

O futbolu oynatmayı herkes istiyor. Bunlara Yılmaz Vural da dahil. Terim'e özel birşey değil yani. Bu felsefeyi yutup dünyaya öğreten adamlarda takımın başında zaten.

Hem biz hem Fatih Hoca o zaman çok büyük hata yaptık hep beraber.Bizim yönetim o zaman Hoca'yı tutabilseydi veya Hoca bizde kalmak isteseydi Ferguson'a benzer bir durumda olup belki şu anda Fatih Hoca 15.yılına giriyor ve müzemizde Şampiyonlar Ligi kupası'da duruyor olabilirdi.

O futbolu oynatmayı herkes istiyor. Bunlara Yılmaz Vural da dahil. Terim'e özel birşey değil yani. Bu felsefeyi yutup dünyaya öğreten adamlarda takımın başında zaten.

Rijkaard ve Neeskens'ten bahsediyorsan alakası yok,nereden kurdun mu mantığı bilmiyorum.Ayrıca futbol o kadar basit ve kağıt üstünde oynanan bir oyun değil ki,yığınla sistem,taktik,anlayış var.Herkes biliyor değil yani.Biri o sistemle başka şekilde oynarken diğeri aynı sistemle apayrı bir düzenle oynayabilir.

terimden yeni kurtulduk.bıraktığı artıklardan.orhan aklardan cihanlardan.geçiniz.lucesku gibi bir adamı harcadık.

Dünyada veya Türkiye'de başka hoca kalmadı mı? İkinci defa gelen hiç bir hoca başarılı olamıyor. Ayrıca bizi 4 sene şampiyon yapan Fatih Hoca'dan artık izler yok. İtalya'da çok değişti ve antipatik oldu.

Şu Brian Birch'ü bulmak lazım bir yerden ama nerden. Off off...

Bırakın artık bu Terim aşkını ya..

GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

takımdaki sorun rijkaard ın gidip fatih terimin gelmesiyle kapanmaz. asıl sorun yönetimin küçük düşünmesi ve takımın hedeflerini küçültmüş olmasıdır. rijkaardı türkiyeye getirerek büyük bir adım atmıştır yönetim. artık kapalı kutu 2. sınıf takımları gibi oynamayıp kendi futbolumuzu oynama yolunda iyi bir adımdı. ve geçen sene gerekli transferlerde yapıldı meyvesinide ilk 7 haftada aldık. devamı gelmedi çünkü bu büyük bir hedefti ve hala takviye gereken yerler vardı orta saha gibi... yönetim bu sene bu takviyeleri yapıp rijkardın eline kaliteli bir takım vermeliydi. tam tersini yapıp eldeki oyuncuları satarak takımı yine 2. sınıf kapalı futbol oynayan takımların futbol anlayışına mecbur bıraktı. ve tabiki bu oyun anlayışınıda rijkard tan beklemek saçmalık olur.

evet fatih terim gelirse bu sene bu kötü takımla başarıyı yakalarız belki ama üst düzey futbol ve devamlı başarı için bu sene rijkarda sabretmeliyiz. devre arası ve sezon sonu yapılacak transferlerle önümüzdeki yıllarda avrupanın en güçlü takımlarından biri olabiliriz.

Fb'li olsam Gs forumlarına girip durmadan Rijkaard'a sabredilmeli propagandası yapardım. Diğer yanda Terim gelsin propagandası yapardım. Terim II (İkinci Terim) Lukunku, Cihan, Sarr, Polat, Petre, Frank De Boer, Xavier, Bratu, Tamas, Fabio gibi geldikleri gibi giden işe yaramaz futbolcular ile Galatasaray'ın 50 milyon dolarını ve 5 koca yılını çalmıştır. Terimi isteyenlerin aklı başında mı? Özellikle koşan, tecrübeli ve genç starlar içeren milli takımımızı bile batırdıktan sonra! Son dünya kupasında maç bakarken kimbilir kaç kişinin içinden ona neler söylemiştir.

Şu elimizdeki futbolcularla diil Tertim Mourinho gelse ne yazar.

Geri
Üst Alt