- 28 Kasım 2008
- 16.100
- 4.912
- 2.448
Ersun gelse de kalpleri fetheden renkler yaşa Fenebahçe diye dolaşsak.
{taptap}
{taptap}
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizliden önce Ersun gelseydi takım daha iyi bir durumda olabilirdi
-Tapatalk-
Ersun'un en iyi yönü takimi kampta esek gibi calistirip sezona hazirlamasi.
Bizimkiler yaz kampini laylaylom diye takilarak gecirdi. Ben sahsen Ersun'un bu cöpler toplulugu ile pek farkli olacagini düsünmüyorum. Belki biraz daha derli toplu olurdu takim Denizli ve Hamza'ya göre ama bizimkiler 60 dan sonra resmen dilleri disarida geziyorlar.
Kamplarda takimin sadece yattigini da güzelce takimin simdiye kadar yarisinin adele sakatligi yasadigindan görüyoruz.
Ersun ile TR kupasını banko alırız diye düşünüyorum.Her türlü o kupayı almalıyız ceza gelirse bile seneye çekmiş olmamız gerek çünkü
-Tapatalk-
Ersun'un en iyi yönü takimi kampta esek gibi calistirip sezona hazirlamasi.
Bizimkiler yaz kampini laylaylom diye takilarak gecirdi. Ben sahsen Ersun'un bu cöpler toplulugu ile pek farkli olacagini düsünmüyorum. Belki biraz daha derli toplu olurdu takim Denizli ve Hamza'ya göre ama bizimkiler 60 dan sonra resmen dilleri disarida geziyorlar.
Kamplarda takimin sadece yattigini da güzelce takimin simdiye kadar yarisinin adele sakatligi yasadigindan görüyoruz.
Volkan bi babana sor Ersun takima faydali olur mu diye.Yabancı gelmeyecekse Ersun gelsin. Tüy bitti dilimizde TÜY!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk