Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun gelse de kalpleri fetheden renkler yaşa Fenebahçe diye dolaşsak.

{taptap}

Denizliden önce Ersun gelseydi takım daha iyi bir durumda olabilirdi

-Tapatalk-

Ersun'un en iyi yönü takimi kampta esek gibi calistirip sezona hazirlamasi.

Bizimkiler yaz kampini laylaylom diye takilarak gecirdi. Ben sahsen Ersun'un bu cöpler toplulugu ile pek farkli olacagini düsünmüyorum. Belki biraz daha derli toplu olurdu takim Denizli ve Hamza'ya göre ama bizimkiler 60 dan sonra resmen dilleri disarida geziyorlar.

Kamplarda takimin sadece yattigini da güzelce takimin simdiye kadar yarisinin adele sakatligi yasadigindan görüyoruz.

Bizimkiler yaz kampini laylaylom diye takilarak gecirdi. Ben sahsen Ersun'un bu cöpler toplulugu ile pek farkli olacagini düsünmüyorum. Belki biraz daha derli toplu olurdu takim Denizli ve Hamza'ya göre ama bizimkiler 60 dan sonra resmen dilleri disarida geziyorlar.

Kamplarda takimin sadece yattigini da güzelce takimin simdiye kadar yarisinin adele sakatligi yasadigindan görüyoruz.

Ersun ile TR kupasını banko alırız diye düşünüyorum.Her türlü o kupayı almalıyız ceza gelirse bile seneye çekmiş olmamız gerek çünkü

-Tapatalk-

Ayrica ben Ersun'u istemiyorum. Bunu da kac defa yazdim burada.

Sikeye tesvige ve baska pisliklere bulasmis adami bu kulüpten iceri sokana yaziklar olsun.

Ceza gelince ozaman ne olacak devre arası transfer yapılmamasının cezasını çekmiyecekmiyiz. Ne olur du 2 3 milyon e luk bir forvet alsaydık. Umuttan ne olacak transferde olmayacak bu sene uefaya gideceğimize kesin gözüyle bakıyorum. Diğer sene umutla yasinle ne yapacağız?

Ersun ile TR kupasını banko alırız diye düşünüyorum.Her türlü o kupayı almalıyız ceza gelirse bile seneye çekmiş olmamız gerek çünkü

-Tapatalk-

Ersun kisa süreligine gelmek istemez, ki hakli da bence, ben olsam ben de istemem.

Ama ben uzun vaadeli olarak Ersun'un takimin basinda kalmasini istemem, gelmesini de hic istemiyorum.

Kupa'da öyle ya da böyle final görecegimizi düsünüyorum ben maclarin iki ayakli oldugu icin sacmasapan bir skora da kurban gitmeyiz diger turda Akhisari gecersek.

Hocamın sağlık durumu nasıl acaba, gölgesi yeterdi.

Son düzenleme:
medyada Sneijder karalaması başladı zamanında Melo'ya yapıldığı gibi

Michel Preud'homme gördüğüm en iyi maç sırasında oyunu iyi okuyup müdehale edebilen tdlerden biri

1. Denizli bir yere gitmez.

2. Ulan daha 3 gün önce yazdim bu taraftar akillanmaz, Denizli sonrasi Ersun salagini basimiza sarar diye.

Ersun ne arkadas türk futbolunun balonu. Ulan ne var su adamda? Sampiyon olsa ne yazar Hamza 3 kupa kaldirdi.

Ersun Sow'u sol kanat oynatmis, Bekir'i banko oynatmis bir isim. Zorla Umut'u ve Semih'i mi izlemek istiyorsunuz?

Beter olalim ciddiyim. Akillanmiyoruz cünkü. El birligiyle kümeye.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Buq7tGJIcAAOakB.jpg

gelse yöneticiler ve futbolculardan çok en çok sıkıntıyı geçmişte olan bazı şeylerden ötürü ersun ve taraftar çeker.

yav herkes 4*4 luk bi hoca gelsın ister ama dursun ve yönetiminn çapı ne ki ne getirecekler. zaten ersunuda getirmezler işbecer mi ne baya baya giydirdi adama denizli gelmeden hemen önce

Ersun'un antrenman saatlerini o.....lara göre ayarlamasa iyi hoca

Saka bi yana efektif ve disiplinli antrenman yapiyordu. Hem anadolu takimlarinda hemde istanbul kulüplerinde basarili olmustur. Bitmis denen oyunculari da diriltmistir ayrica. Caneri daha iyi yapti mal Emenike bile kapaklari takiyordu sampiyon oldugu sezonda. Bekir'de o dönem abartildigi kadar kötü degildi. hem anadolu takımlarında hemde istanbul klüplerinde başarılı olmuştur. Bence Fenerli oyuncular bizi çok çalistiriyor diye basini yedi

Eksikleri olabilir, Tesvik olayi da helal olsun dedirtecek olay degil ama mevcut sartlarda en iyi yerli available hoca Ersun'dur.

Son düzenleme:
Ersun gelirse iyi para götürür sezon sonuna kadar. Zaten iddamız kalmamış, her maçı satar artık şikeci.

Internazionale Simeone ile anlasabilirse Mancini yi kovacakmis bu arada. (sezon sonu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt