Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli harbi harbi tefeci çıktı.
Sırf iki kuruş daha fazla koparmak için başkan ile görüşme yapmayı bekliyor.

Istifa edecek kadar onurlu değil

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Yeni gelen hocayı şöyle 1 fikstür bekliyor.4 haftada kovulursa şaşırmam.:asd22:

başakşehir
gençlerbirliği(d)
fenerbahçe
eskişehirspor(d)

Hamza: "Mustafa Denizli için üzüldüm. Herkes zamanı geldiğinde yerini başkasına devrediyor"

Utanmadan hâlâ konuşuyor Hamza hıyarı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

9eec10c425e505f5b8003d785a5a2f5e.png

Ersun hocam haksız sayılmaz şimdi derbilerde stadları gerçekten iyi oluyor.

Bence bu açıklamaya takılmadan ivedilikle takımın başına geçirilmesi gerekir.

Basında yavaş yavaş Ersun ismi geçmeye başladı bu arada.

Dursun görüşecekmiş doğruysa bakalım ne olacak

Sizi bilemem ama ergen gibi Ersun bunu dedi etti yapma sansimiz yok. Bizi su lanet olasi durumdan kurtaracaksa helal olsun aldigi paralar...

Ister Ersun olsun , Italyan koylusu ama su durumdan kim kurtaracaksa o gelsin. Yemin ediyorum biktim artik su acizlikten. Fener meydani bos buldu tabi sov yapiyorlar akli sira. Iyi bir Galatasaray'a fenerin gotu yetmez....

Sizi bilemem ama ergen gibi Ersun bunu dedi etti yapma sansimiz yok. Bizi su lanet olasi durumdan kurtaracaksa helal olsun aldigi paralar...

Ister Ersun olsun , Italyan koylusu ama su durumdan kim kurtaracaksa o gelsin. Yemin ediyorum biktim artik su acizlikten. Fener meydani bos buldu tabi sov yapiyorlar akli sira. Iyi bir Galatasaray'a fenerin gotu yetmez....
Selçuk karşıtı olmasan mantıklı yorumlar yapıyorsun he, +1'ini verdim.

Ersun gelirse gecmis olsun.

Sneijder sezon sonu yolcu. Umut banko, Sabri banko, Selcuk banko, Semih Kaya banko.

Yorumlarini takip edenler bilir.

Denayer ve Carole icin dedikleri skandal ayrica.

Selçuk karşıtı olmasan mantıklı yorumlar yapıyorsun he, +1'ini verdim.

Iyi oynayan oyuncuya lafim olmaz renktas ama bir sikecilerin orta sahasindaki oyuncularin hirsina , mucadelesine bak birde Selcuk'a bak...

Hadi bu sene boyleydi diyelim ama 2-3 senedir boyle oynuyor be renktas yoksa bnee durup dururken neden iyi oynayan oyuncuya karsit olayim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt