Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam renktaşlar

Ersun hocam henüz idmana çıkmadı mı?

Bu sene kimse getirilmesin, 2017 için temizlik yapılsın. Teknip ekipten biri takımın başında dursun yada sneijder yönetsin takımı.
adam gibi geleceğe yönelik transferler görene kadar ne tişort,sweat,forma,bileklik vs. almayacağım.

Bu sene kimse getirilmesin, 2017 için temizlik yapılsın. Teknip ekipten biri takımın başında dursun yada sneijder yönetsin takımı.
adam gibi geleceğe yönelik transferler görene kadar ne tişort,sweat,forma,bileklik vs. almayacağım.

bencede sezonu tafo bitirsin. Ondan sornada Bielsa mi yakinmi kimse kim

Dursun Özbek ile Mustafa Denizli görüştü. Görüşmeden kesin bir ayrılık kararı çıkmadı. (Milliyet)

Ersun gelsin acil hem de hemen kovsunlar şu denizliyi uyuz oluyorum pis pis sırıtışına.

Antrenmanlarimizi Ersun hocamizin kedilere göre ayarlayalim nasil olur

Aslan News ‏@Aslanews
Harry Kewell: "Dedikoduları sosyal medyada gördüm ama bana teklif gelmedi. Gelse muhteşem olabilirdi, yapmayı çok isterim."

Allah belanizi versin tursun ve moruk.

Istifa etmesini bile becermiyorsunuz, capsiz herfiler. Arabaniz yansin.

A Spor haber bülteninde verdi, 16:00 da yönetim kurulu toplantısı varmış ve kupa maçında takımın hangi hoca ile çıkacağını konuşacaklarmış (Başkanla konuştular), benim tahminim Denizli'nin ayrılığı bitti, lakin Başkan da yönetim kurulu ile konuşup yol haritasını belirlemeden tek başına topun altına girmek istemiyor gibi. Büyük ihtimal akşam saatleri (Denizli'nin resmen ayrılması) gibi bir çok şey netleşebilir.

Son düzenleme:
puhaha.keko dursun para bosa gitmesin diye bunu düsünüyordur.floryanın bombalanma zamanı gelmistir.

Aslında denizlinin tam da bu zamanda gitmesi aklı başında bir yönetim için bulunmaz fırsattır. Sezon sonuna kadar falan değil, önümüzdeki sezonlarda da takımı çalıştıracak yabancı bir TD bulunup hemen işe başlarsa kalan maçlarda takımı tanıması gayet kolay olacaktır, bu da transfer yaparken avantaj olacaktır. Öbür türlü yeni TD haziranda gelecek, oyuncuları bi göryim deyinceye kadar agustos olacak falan filan derken yine iş işten geçecek (ki dursun ve diğer beceriksizler zaman kaybettirmese bile).

Aslan News ‏@Aslanews
TT Arena'da yönetim kurulu toplantısı yapılıyor. Bugün Denizli’nin istifasının kabul edildiğinin resmen duyurulması bekleniyor. (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt