- 30 Nisan 2012
- 13.029
- 982
- 1.428
Maceraya gerek yok. Bu adam gelsin ve bazı futbolcularımızı katliamı kurbanı yapsın, gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatiyon Can ya? Sen ozm 1 kere dinlemissin. Adam resmen Umut gibi degerin taraftar farkina varmali, sahada en cok kosan isimlerden biri diyip duruyordu. Ayni zamanda Selcuk bir takimda ise oyunun hakimi onda olmalidir diyordu.Ersun'un GS hakkındaki analizlerini iyi dinleyin beyler. Şu birkaç aydır dinlemeden önce ben de istemiyordum ama gerçekten çok farklı bir teknik direktör yerli hocalarla kıyaslayınca...
Adam burada ne yazıyorsak aynılarını söylüyor yahu... Cidden taraftar gibi yorumluyor
Selçuk'a Olcan'a bütün savunma hattına laf ediyor, o yerliymiş bu yabancıymış ayrımı kesinlikle yok.
Tek tek nasıl hata yaptıklarını anlatıyor, rakibe nasıl refakatçilik yaptıklarını gösteriyor.
Bana darılacaklarsa da darılsınlar ama durum böyle diyor...
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adam gelirse yerli oyunculara ayrıcalık tanıyacağını falan sanmıyorum. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz başarılı olmak için.
Ne anlatiyon Can ya? Sen ozm 1 kere dinlemissin. Adam resmen Umut gibi degerin taraftar farkina varmali, sahada en cok kosan isimlerden biri diyip duruyordu. Ayni zamanda Selcuk bir takimda ise oyunun hakimi onda olmalidir diyordu.
Ersun senmisin yoksa?
Schalke Favre ile görüsüyormus diye haber okudum alman gazetesinde.
Schalke'nin potansiyelli bir kadrosu var. Favre kesinlikle iş yapar diye düşünüyorum.
Gladbach'a geldiginde de genc potansiyelli oyuncular vardi zaten. Simdi hepsinin nasil bir cikis yakaladigi ortada. Bir de sonradan aldiklari ve parlattiklari var.
Herrmann, Reus, Nordtveit, Xhaka, Dahoud diye uzar gider liste.
Schalke'nin elinde de muazzam yetenekler var ve hepsi gencecik cocuklar daha. Meyer,Sane, Geis, Goretzka gibi adamlar var. Bir de simdi yeni birini aldilar Nürnberg den. Schöpf o da cok iyi bir baslangic yapti, ilk 5 lig macinda 2 gol/ 2 asist.
Türk düsmani bir td lazim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Adamlardaki potansiyel kadro ve mali yapının benzeri bir gün bizde de olsa keşke.
Şu saydığın adamlardan bile yeni kadro kurulur bugün satsalar, hadi parlatmasını falan da geçtim...
O yüzden Favre gibi hocalar da Schalke'yi tercih ediyor zaten bize gelmek yerine.