Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maceraya gerek yok. Bu adam gelsin ve bazı futbolcularımızı katliamı kurbanı yapsın, gitsin.

felix-magath_34543_wide.jpg

Schalke Favre ile görüsüyormus diye haber okudum alman gazetesinde.

Ersun'un GS hakkındaki analizlerini iyi dinleyin beyler. Şu birkaç aydır dinlemeden önce ben de istemiyordum ama gerçekten çok farklı bir teknik direktör yerli hocalarla kıyaslayınca...

Adam burada ne yazıyorsak aynılarını söylüyor yahu... Cidden taraftar gibi yorumluyor :D

Selçuk'a Olcan'a bütün savunma hattına laf ediyor, o yerliymiş bu yabancıymış ayrımı kesinlikle yok.

Tek tek nasıl hata yaptıklarını anlatıyor, rakibe nasıl refakatçilik yaptıklarını gösteriyor.

Bana darılacaklarsa da darılsınlar ama durum böyle diyor...

Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adam gelirse yerli oyunculara ayrıcalık tanıyacağını falan sanmıyorum. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz başarılı olmak için.
Ne anlatiyon Can ya? Sen ozm 1 kere dinlemissin. Adam resmen Umut gibi degerin taraftar farkina varmali, sahada en cok kosan isimlerden biri diyip duruyordu. Ayni zamanda Selcuk bir takimda ise oyunun hakimi onda olmalidir diyordu.

Ersun senmisin yoksa?

Ne anlatiyon Can ya? Sen ozm 1 kere dinlemissin. Adam resmen Umut gibi degerin taraftar farkina varmali, sahada en cok kosan isimlerden biri diyip duruyordu. Ayni zamanda Selcuk bir takimda ise oyunun hakimi onda olmalidir diyordu.

Ersun senmisin yoksa?

Çoğu maçtan sonra dinlerim bana denk gelmedi herhalde o açıklamaları.

Kaleyi tutan şutu bile yok inanılır gibi değil deyip Umut'u eleştiren zaten kendisi.

Eskiden Umut'u beğeniyorsa da şimdi beğenmiyordur sanırım.

Son düzenleme:
Türk düsmani bir td lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Schalke'nin potansiyelli bir kadrosu var. Favre kesinlikle iş yapar diye düşünüyorum.

Gladbach'a geldiginde de genc potansiyelli oyuncular vardi zaten. Simdi hepsinin nasil bir cikis yakaladigi ortada. Bir de sonradan aldiklari ve parlattiklari var.

Herrmann, Reus, Nordtveit, Xhaka, Dahoud diye uzar gider liste.

Schalke'nin elinde de muazzam yetenekler var ve hepsi gencecik cocuklar daha. Meyer,Sane, Geis, Goretzka gibi adamlar var. Bir de simdi yeni birini aldilar Nürnberg den. Schöpf o da cok iyi bir baslangic yapti, ilk 5 lig macinda 2 gol/ 2 asist.

bu sene böyle devam edelim bu salak yönetim td seçiminde kötü seneye iyi bir başkanla olacaksa olur yoksa araplara falan satsınlar kulübü sponsorluk ayağına iyi para akışı olur

Gladbach'a geldiginde de genc potansiyelli oyuncular vardi zaten. Simdi hepsinin nasil bir cikis yakaladigi ortada. Bir de sonradan aldiklari ve parlattiklari var.

Herrmann, Reus, Nordtveit, Xhaka, Dahoud diye uzar gider liste.

Schalke'nin elinde de muazzam yetenekler var ve hepsi gencecik cocuklar daha. Meyer,Sane, Geis, Goretzka gibi adamlar var. Bir de simdi yeni birini aldilar Nürnberg den. Schöpf o da cok iyi bir baslangic yapti, ilk 5 lig macinda 2 gol/ 2 asist.

Adamlardaki potansiyel kadro ve mali yapının benzeri bir gün bizde de olsa keşke.

Şu saydığın adamlardan bile yeni kadro kurulur bugün satsalar, hadi parlatmasını falan da geçtim...

O yüzden Favre gibi hocalar da Schalke'yi tercih ediyor zaten bize gelmek yerine.

Ersun'u fenerli olduğu için değil selçuk'u oynatacak diye istemeyenler ?

Fatih isbecer Td konusunda acelemiz yok diyor ama 3.luk yarisindan kopmak üzereyiz

yine mustafa denizli gibi bir hamle yaparlarsa gelecek sezonu da kaybederiz,ersun yanal diyorlar ama ersun kaç kere iyi transfer yapıp kadro oluşturdu,bizim bu kadroyu yenileyecek hocaya ihtiyacımız var

Şu an kısa vaade de başarılı sonuçlar alan hoca lazım. Bizi ilk 3e sokabilen hoca

Sebep: (daha) kötü sezon geçirirsek 1 yıllık ban 2016/17 değil 2017/18 de geçerli olur

Gökmen Özdemir: "Galatasaray kongresinde yakında birileri "İllegaliteyi başlatıyorum" diyerek tavır koyarsa, kimse olacaklara şaşırmasın"

Ne demek istemiş?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olay istatistik ise ben hazirim. Istatistikten yeni mezunum,futboldan anlarim,ingilizcem iyidir. Bence bu bizim takimda teknik direktor olmak icin fazla bile ozellik olarak.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Rudi Garcia'yı diyorlar şöyle bakıyorum Roma'da sürekli transfer yaptırıp başarısız oldu,Bize Jorge Sampaoli lazım oyunculara sert yapacak adam,Selçuk'un kafasında sandalye kırar

Adamlardaki potansiyel kadro ve mali yapının benzeri bir gün bizde de olsa keşke.

Şu saydığın adamlardan bile yeni kadro kurulur bugün satsalar, hadi parlatmasını falan da geçtim...

O yüzden Favre gibi hocalar da Schalke'yi tercih ediyor zaten bize gelmek yerine.

Kanka hem Gladbach'in hem de Schalke nin makina gibi tikir tikir isleyen bir altyapisi var.

Her sezon en az 1-2 oyuncu A takima dahil ediliyor. Schalke zaten Almanya'nin en iyi altyapilarindan birine sahip. Daha cok Draxler, Sane, Max Meyer falan cikar oradan.

Herseyin belirli bir plani belirli bir isleme metodu var yurt disinda. Bizde ise her gün yeni bir kaotik ortam. Neyin ne olacagini kestiremiyorsun. Ben sahsen Favre yerinde olsam bende gelmem buraya, kariyerini bitirir burasi ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt