Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laurent-blanc-wife-pic.jpg

klinsman usa gibi vasatlara bile cok iyi top oynatıyordu ama bence artık büyük takım zamanı geldi o yüzden istifa etmistir

USA cok kotu sonuclar aldigi icin istifa etti. Cok elestirikiyordu son zamanlarda

Sent from my iPhone using Tapatalk

klinsmann candir ve amerikaya iyi seyler yaptirmistir ama sistemini oturtmasi zaman aliyor. kesinlikle futbolcuya dayali duzeni sona erdirir ama uc gunde riekerinki kovmaya ugrasan taraftar klinsmanni yer. bildigin yer.

klinsmann candir ve amerikaya iyi seyler yaptirmistir ama sistemini oturtmasi zaman aliyor. kesinlikle futbolcuya dayali duzeni sona erdirir ama uc gunde riekerinki kovmaya ugrasan taraftar klinsmanni yer. bildigin yer.

Üç gün mü? Riki bey aylardır eleştiriliyor

Bi gram gelişmedik

Üç gün mü? Riki bey aylardır eleştiriliyor

Bi gram gelişmedik

sen adama bok gibi kadro verirsen olacagi bu.

klinsmann gelsin yine hic bir sey degismez.

serdar aziz, semih, sabri, cavanda, selcuk, yasin, de jong, josue, linnes, balta, sig, vs, vs.

bu ne ya? bu ne? rezillik baska bir sey degil.

tarihin en kotu sezonlarindan birini yasamis bir takima sen yonetim olarak sekiz transfer yaparsan ve bu transferlerden sadece iki tanesi yarimsardan tutup toplamda bir adam ederlerse olacagi bu (biraz tolga biraz eren).

ne bekliyordunuz?

Son düzenleme:
Fatih Terim'i gösterip gidip hoca diye akhisar tarafından fetö bağlantıları olduğu gerekçesiyle poposuna teneke takılıp yollanan cihat arslan gelirse teknik direktör diye, şuraya yazıyorum Galatasaray'lılığımı askıya alırım.

Bıktım yetersiz, çapsız ve vasıfsız teknik direktörlerden.

sen adama bok gibi kadro verirsen olacagi bu.

klinsmann gelsin yine hic bir sey degismez.

serdar aziz, semih, sabri, cavanda, selcuk, yasin, de jong, josue, linnes, balta, sig, vs, vs.

bu ne ya? bu ne? rezillik baska bir sey degil.

Fenerbahçe ve Beşiktaşın kadroları çok mu fantastik sanki

Serdar
De Jong
Eren
Tolga
Bruma
Muslera
Carole
Balta
Poldi

gibi oyuncular var lig için fazlasıyla yeterli topçular.

Ne bekliyordun Bale Modric filan geleceği mi

Fenerbahçe ve Beşiktaşın kadroları çok mu fantastik sanki

Serdar
De Jong
Eren
Tolga
Bruma
Muslera
Carole
Balta
Poldi

gibi oyuncular var lig için fazlasıyla yeterli topçular.

Ne bekliyordun Bale Modric filan geleceği mi

bizden cok daha iyi olduklari kesin.

bale modric filan beklemiyorum ama iyi futbolcu bekliyorum. ismi onemli degil. al mesela dembele. milletin icinden geciyor. sen git adama bir kac milyon imza parasi verme sacma sapan Celtic'e adam kaptir. sonra git esek yukuyle paralari sacma sapan adamlara ver.

Serdar - hali sahada bile dusunursun acaba oynatayim mi diye. maliyet ve kabiliyet olarak bakildiginda tarihin en kotu transferlerinde biri. tarik transferinin bir tik ustu.

De Jong - futbolu tamamen kafasinda bitirmis. temposunu kaybetmis yasi ilerlemis bir oyuncu. alinmamaliydi.

Eren - en fazla yedek olacak bir adam Galatasarayda.

Tolga - biraz cirpiniyor iste.

Bruma - bu garibim ve muslera tek takimda is yapan adamlar.

Muslera - yukarida dedigim gibi bu ve bruma.

Carole - bazen iyi bazen cok kotu.

Balta - gecen sene gonderilmeliydi. kotu.

Poldi - sakatliktan ve hastaliktan kafasini kaldiramiyor adam.

yani dedigim gibi bok gibi kadro. muslera, bruma, biraz tolga ve carole ile bir takim basarili olamaz.

he belki 4e 4 oynasak olabilir ama 11 kisi oynandigindan dedigim gibi bok gibi kadromuz var. yedeklerden bahsetmiyorum bile.

dedigim gibi tarihin en kotu sezonlarindan birini yasamis bir takima sen yonetim olarak sekiz transfer yaparsan ve bu transferlerden sadece iki tanesi yarimsardan tutup toplamda bir adam ederlerse olacagi bu (biraz tolga biraz eren).

Son düzenleme:
GSSözlük'teki quakerboy demiş ki:

"bursaspor maçında olumsuz bir sonuç alınması durumunda yeni teknik direktör igor tudor, frank de boer ve ya cihat arslan üçlüsünden biri olacak gibi gözüküyor."

bizden cok daha iyi olduklari kesin.

Serdar - hali sahada bile dusunursun acaba oynatayim mi diye. maliyet ve kabiliyet olarak bakildiginda tarihin en kotu transferlerinde biri. tarik transferinin bir tik ustu.

De Jong - futbolu tamamen kafasinda bitirmis. temposunu kaybetmis yasi ilerlemis bir oyuncu. alinmamaliydi.

Eren - en fazla yedek olacak bir adam Galatasarayda.

Tolga - biraz cirpiniyor iste.

Bruma - bu garibim ve muslera tek takimda is yapan adamlar.

Muslera - yukarida dedigim gibi bu ve bruma.

Carole - bazen iyi bazen cok kotu.

Balta - gecen sene gonderilmeliydi. kotu.

Poldi - sakatliktan ve hastaliktan kafasini kaldiramiyor adam.

yani dedigim gibi bok gibi kadro. muslera, bruma, biraz tolga ve carole ile bir takim basarili olamaz.

he belki 4e 4 oynasak olabilir ama 11 kisi oynandigindan dedigim gibi bok gibi kadromuz var. yedeklerden bahsetmiyorum bile.

dedigim gibi tarihin en kotu sezonlarindan birini yasamis bir takima sen yonetim olarak sekiz transfer yaparsan ve bu transferlerden sadece iki tanesi yarimsardan tutup toplamda bir adam ederlerse olacagi bu (biraz tolga biraz eren).

Ne bok gibi kadro yav :D Tamam mükemmel ötesi değil ama abarttığın kadar kötü de değil.

Daha kötü bir kadro ile 3 kupa kazandığımızı ne çabuk unuttun

Serdar için kazık demek daha çok erken. Maliyet konusunda aşırı çok para ödendi doğru, ama oynadığı maçlarda hiç de fena değildi suana kadar. Penaltı hariç iyi maç çıkardı Kadıköy'de

Eren bu aralar iyi oynamiyor ama adama doğru dürüst pas veren olmuyor. Takım oyun kurmakla zorlanıyor bu sorunu Riekerink haftalardır çözemiyor.

Yönetim daha iyi transfer yapmalıydı ama bu kadro ile ilk 3e giremezsen suc sende

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt