Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihat arslan ne alaka yahu. iyi td veya rezil td konusunda değilim şu siyasi ortamda bu ismi iddia etmek veya seçeneklerden biri olarak görmek nasıl bi kafa yapısıdır.

Serdar'ı ben çok beğendim.

Penaltı pozisyonu için şansızlık diyebiliriz bence.

O dakikaya kadar mükemmel oynamıştı. Bir hata yüzünden bütün performansını çizip atmayacağım.

Chedju'dan üç yıldır görmediğim performansı Serdar'tan tek maçta gördüm.

De Jong'u da ayrıca beğeniyorum. Mücadele gücü ve hırsı yüksek.

Takımın adam akılllı bir teknik direktörü olmayınca saha içini planı ve dizilimi olmuyor. Futbolcular kafası kopmuş gibi tavuk gibi koşturuyor bizim takımda.

FT alt yapıdan emre çolak ve semihi takıma monte edip sıfırdan kurdugu takımla bu meczupların sahasında şamoiyonluk kupası kaldırmadı mı?yani diyecegim şudur ki bu adamın elindeki futbolcuların ruhsuz isteksiz oynamak gibi bir lüksü yok.emin olun kadroda ki tüm isimler performansını yukseltecektir.bu selçuk sneijderi FT ile görmek gerekli.mum eder mum.yada giderler.

Biri bana bu quakerboy'un yalanci oldugunu soylesin o secenekler ne lan

Klinsmann veya FT ikiside muthis olur. Klinsmann'in ekibi cok iyi hazirlar takimi fiziksel olarak. Amerika'yi izleyen bilir it gibi kosarlarda yine olmayacak duaya amin diyoruz. Bu yonetime Klinsmann desen " o ne ic camasiri markasi mi" der :red:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bok gibi kadro yav :D Tamam mükemmel ötesi değil ama abarttığın kadar kötü de değil.

Daha kötü bir kadro ile 3 kupa kazandığımızı ne çabuk unuttun

Serdar için kazık demek daha çok erken. Maliyet konusunda aşırı çok para ödendi doğru, ama oynadığı maçlarda hiç de fena değildi suana kadar. Penaltı hariç iyi maç çıkardı Kadıköy'de

Eren bu aralar iyi oynamiyor ama adama doğru dürüst pas veren olmuyor. Takım oyun kurmakla zorlanıyor bu sorunu Riekerink haftalardır çözemiyor.

Yönetim daha iyi transfer yapmalıydı ama bu kadro ile ilk 3e giremezsen sorun sende

ayri fikirlerdeyiz sukrucum.

benim icin olayin ozeti su:

bu takim gecen sene tarihinin en kotu sezonlarindan birini yasadi mi? yasadi.

o zaman ne yapmak lazimdi. bir suru iyi transfer yapmak ve bunlarin tutmasi lazimdi. oyle degil mi?

o zaman bakalim. 8 tane adam alinmis. bir tek az biraz tolga az biraz eren tutmus. gerisi fiyasko.

peki sence gecen sene 6inci bitiren takim sampiyonluga iki futbolcu uzakligindamiydi.

bence iki degil 8 tane filan ilk 11 futbolcusu uzakligindaydi.

ayrica ilk 3 demissin. ha bu arada ilk 3e sene sonunda girebiliriz 3uncu olarak ama 3uncu olsak ne olucak. dusun iste dursun bizi ne hale dusurdu. bunu bile basari olarak gormeye basladik.

Son düzenleme:
sezon sonuna degin

SAM ALLARDYCE

Allardyce.jpg

yaninda

TUGAY

tugayKerimoglu09.jpg

SAMMY LEE

Sammy+Lee+hZq7q3JjfGAm.jpg

:ka21:

Son düzenleme:
Fatih Terimi su anki pozisyonundan alip getirmek buyuk bir yoneticilik kabiliyeti ister o da Dursunda hic yok. buraya yaziyorum Riekerink giderse Hagi gelir bu yonetimden daha ust duzey birini getirmesini beklemek hayalcilik olur.Zaten yavastan haberleride cikmaya baslar

Beyler Yılmaz Vural'a bir şans tanımanın vakti gelmedi mi ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim bu takima gelmez. Belki sene sonu ancak. Ama Galatasarayda o vakite kadar bekleyemez. Bir an once Bielsa ile gorusmelere baslanmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt