Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder Sabri Selçuk gibi isimleri rahatça kesebilecek biri olmalı kriter

Bizim en buyuk sorunumuz calismamak.
Su an kadromuzda sabri disinda kotu oyuncu bence yok. O da 2 senedir yatiyor ekstra gobek ile yasiyor. Nasil dinamo gibi bitmeyen enerjisi oldugunu da biliyoruz.
Oyunculari kazanmak yerine kaybetmeye calisiyoruz.
Selcuk defolsun, sabri kapi disi edilsin. Sneijder cine saplansin, podolskiyi de saplayalim. Ben de diyorum bunlari cogu zaman ama kardesim 1oyuncu olur 2 olur.
3-4-5-6 gidiyoruz yahu hic mi bir oyuncu iyi olmaz olamaz. Bir yerde toplu halde dibe batis varsa orda oterite eksigi, calisma eksigi vardir.

Calismak gerek. Bunun en buyuk ornegi avcinin basaksehiri.

Adam olmus kronik sakat emreyi hayata dondurdu. Biz dunya yildizi sneijder kurtulalim derdindeyiz. Abi bu takimi iyi calistirmak zorundayiz lami cimi yok bu isin. Sampiyon olamadigin her sene 200 milyon lira iceriye giriyorsun. Oyunculardan max verimi almayi basarabilen bir hoc almak getirmek zorundayiz. Hep ayni hatalar yillik 2 milyon euro kar edecegiz diye gittik onlarca milyon eurolara el salliyoruz.
Yonetim 2 senedir sportif basarisizlik iceriside ve buna paralelde mali basarisizlik var. Bu da ibra edilmeme sebebi ya neyse

Son düzenleme:
bizim liglerde mülayim adamlardan hoca olmaz olursada anca anadolu takımlarına olur

bizim gibi takımlara manyak deli tipler lazım taktikten anlamasada olur it gibi takımı koşturacak bagırıp cagıracak birisi lazım

malum tarifinde yerli yabancı adayları belli zaten

Favre, Weinzierl vb. Alman hocalar ile ilgili ilk konuları açan ve Mancini'den sonra ısrarla Alman modelini isteyen biri olarak Klinsmann'ın ne oynattığını bilmiyorum. Milli Takım hele hele ABD milli takımı pek fikir vermiyor.

gssözlükte quakerboy tudor,de boer ve cihat arslan yazmış adaylara eyvah eyvah

Bizim ilacimiz Bielsa.

Klinsman, ülke şartlarında teneke bağlanıp yollanır uzun vade sabır edilemez.

Van gaal gelirse kulübü tam batırır.

Terim, bir daha kulübün kapısından içeri alınmamalı.

SARI KIRMIZI!

Yıl 2016 sen kadıköye Carole - Balta - Serdar - Sabri ile çıkıp karşında Skertel ve Kjaer varsa kulübe kilit vurup gideceksin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bielsa Abd'nin başına geçecekmiş şuan piyasada bütçemize uygun düzeyde uygun hoca yok gibi

FT bu şartlarda gelmez.Rakipler güçlü,ekonomik durum iyi değil.

Başka birine yönelelim,Ft boşa zaman kaybı şu anlık

Yılmaz Vural gelsin.

Bi onu denemediğimiz kaldı zaten. Hem sevap işleriz adam yıllardır büyük takım sevdası ile yanıp tutuşuyor gözü açık gidecek vallah.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

1) Laurent Blanc
2) Louis van Gaal
3) Jürgen Klinsmann
4) Marcelo Bielsa

Bu dörtlüden birini getirmek için tüm imkanlar zorlanmalı. Tabii Blanc falan çok zor. Haa illa fantazi aramak istiyorlarsa Tudor da olabilir. Terim bence gelmez. Yerli hocalardan bir tek belki Cihat Arslan olabilir. O da daha çok toy. Bizimkiler kısa sürede başını yer.
van Gaal ve Bielsa gelse bile sezon sonunu zor görürler bence.Blanc gelse güzel olabilir ama gelmez,Klinsmann konusunda fikrim yok açıkcası.

Blanc gibi bir hocayı anca şu şekilde getiririz Sneijder Podolski ve Selçuk'u göndereceksin yaklaşık 12m maaş bütçesi açılacak bu 3ünden 4-5m td'ye vereceksin başka türlü ffp açısından Van Gaal,Blanc gibi isimleri getiremeyiz

Evren Turhan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu dusunuyordum. Az önce bunu bir kez daha gösterdi Aspor'da. Futboldan da birçok futbolcu eskisinden daha iyi anladığını düşünüyorum. Yardımcı antrenör olarak Ayhan gibileri getireceğimize Evren gibi gerçek Galatasaraylıları getirmek lazım

Evren Turhan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu dusunuyordum. Az önce bunu bir kez daha gösterdi Aspor'da. Futboldan da birçok futbolcu eskisinden daha iyi anladığını düşünüyorum. Yardımcı antrenör olarak Ayhan gibileri getireceğimize Evren gibi gerçek Galatasaraylıları getirmek lazım
Ne dedi

Önce Selçuk'u eleştirdi. Sonra orada öyle bir görüntü verilmesinden dolayı Ayhan'ı eleştirdi. Televizyonlarda da Galatasaray ile alay eden, aşağılayan tarzda yorumlar yapılıyor kimsenin haddine değil, her takımda zaman zaman böyle sıkıntılar olur ama Galatasaray'ı kimse küçümseyici konuşamaz vs dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt