Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasit cetiner mustafa denizli gibi yillardir takim calistirmamis

Tudor ne kadar başarılı olur 4 ayda meçhul,4 ay da üstün başarı bekleyen yoktur'da zaten,gelsin yaz kampında takımını kursun izleyelim bizde koşan basan bam bam bam cimbomu :)

Bana göre bu saaten sonra Hocalar da bisey yapamaz. Takim futbolcu ünvani ni haketmeyen cinsen insanlar ile dolu. JOR mükemmel mi? hayir. Ama gidip paralari türk futbolculara harcatan Yönetim var, sonra da boku Hocaya atiyorlar, islerine nasil gelirse iste. Burda bas bas bagirdim, ozaman 8-9 gol yemistik yan toplardan, 184 boy ile bu problem cözülmez diye, hele ki Türk futbolcular ile hic cözülmez. Ama boy önemli degil dendi, paralar dandik bir türk futbolcu ya gitti.

Defans da Chedjou (Terim in mutlak istedigi süper defans oyuncusu 8,5m), Semih, Serdar, Hakan Balta, Ahmet Calik ve Sabri bu takimda oynayacak kalitede adamlar degil.

Tudor ne kadar başarılı olur 4 ayda meçhul,4 ay da üstün başarı bekleyen yoktur'da zaten,gelsin yaz kampında takımını kursun izleyelim bizde koşan basan bam bam bam cimbomu :)

cok güldüm. yandan gelen toplari birden semih daha iyi mi cikaracak? JOR a istenilen adamlar alinmazken, Tudor a mi birden alinacak?

cok güldüm. yandan gelen toplari birden semih daha iyi mi cikaracak? JOR a istenilen adamlar alinmazken, Tudor a mi birden alinacak?

Yalnız ben takımını kursun dedim,iyi okusan renktaş.Elbet yönetimin istedikleri olursa tudordan'da ümit olmaz :hat:

sen stoper moper alma ondan sonra riekerink suclu.
bu basarsizligin sorumlusu yönetimdir.
gecen sezon rezilleri oynayan savunma hatti hala aynisi ondan sonra kiekerik suclu.

sen stoper moper alma ondan sonra riekerink suclu.
bu basarsizligin sorumlusu yönetimdir.
gecen sezon rezilleri oynayan savunma hatti hala aynisi ondan sonra kiekerik suclu.

En başta zaten bu avel yönetim gitmeli,hiç bir şey bilmiyorlar spor'a dair.

Tudor Tudor deyip durmayın. Adam Karabük'ün teknik direktörü. Biraz edep yahu. Galatasaray'ımıza yakışır mı görev başındaki teknik direktörle görüşmek. Gelecek sene için pekala; olabilir. Ancak hemen yarın Tudor'un gelmesini istemek Galatasaraylılığa yakışmaz arkadaşlar. Fatih Terim bize bunu yaptığında kabul edemedik adamın ipini çektik; haklıydık. Aynı hatayı biz de yapmamalıyız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bülent korkmaz

( şahsi fikrim gelmemesi daha hayırlı olacaktır , çünkü hücum futbolundan zerre anlamıyor , efsanemiz orası ayrı )

gittiğini varsayarsak gelecek kim olabilir onu konuşalım

kısa dönem için gelecek Galatasaray için kendini feda edecek adam

bence Hasan Şaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt