Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Tudor eleştirilerine bakıyorum deplasmanda maç kazanamıyormuş adam o leş kadroyu nasıl oynatıyor bizim hoca iç sahada kazanamıyor ak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevat güler nedir
cevat hoca sadece 4 ay için gelir
2008 örneği var,belki dejavu vs yaşatabilir camiaya acaba yine şampiyon yapabilecekmi falan diye
tudoru bile getirme olanakları muamma,hem mali açıdan hemde vizyon açısından iyi bi td getirmeleride imkansız
sonrada şu halimizle tudor zirve demişsin
bende bu halimizi göz önünde bulundurarak birkaç doneyle cevat güleri takdim ettim
Peki Riekerink sonra altyapıya dönecek mi yoksa tamamen gidiyor mu? Umarım altyapıya döner.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki Riekerink sonra altyapıya dönecek mi yoksa tamamen gidiyor mu? Umarım altyapıya döner.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tudor gelsin tamam da şu dönem de gelmesi çok da iyi olmaz.Çünkü bu savunma ve orta saha rotasyonuyla herhangi bir hocanın bu saatten sonra bu takımı şampiyon yapması mümkün değil.
Tudor bu dönemde gelirse fener medyası bu adamı yer ve bu adamı da kaybederiz.önümüzdeki sene başı gelip kendi kurduğu takımla yola çıkması çok daha sağlıklı olur.
hakan balta çalıştırsın takımı. hasan şaş seçeneğinden daha mantıklı.
Sabri ile ortak çalıştırsınlar ama oynamasınlar Sabri Selçuk'a kıl olduğu için oynatmaz