Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor eleştirilerine bakıyorum deplasmanda maç kazanamıyormuş adam o leş kadroyu nasıl oynatıyor bizim hoca iç sahada kazanamıyor ak

cevat güler nedir

cevat hoca sadece 4 ay için gelir
2008 örneği var,belki dejavu vs yaşatabilir camiaya acaba yine şampiyon yapabilecekmi falan diye
tudoru bile getirme olanakları muamma,hem mali açıdan hemde vizyon açısından iyi bi td getirmeleride imkansız

sonrada şu halimizle tudor zirve demişsin

bende bu halimizi göz önünde bulundurarak birkaç doneyle cevat güleri takdim ettim

Peki Riekerink sonra altyapıya dönecek mi yoksa tamamen gidiyor mu? Umarım altyapıya döner.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DHA : Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısında, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verilmesi kararı alındı.

DHA : Levent Nazifoğlu bu duruma karşı çıkarken Dursun Özbek takımı tanıyan yerli birine emanet etme kararı aldı.

kabak rikerink garibanına patladı yönetim gene bir günah keçisi buldu ben artık kanmıyorum !! dandik transferlerle paraları çöpe atıp kadro kalitesini bilerek arttırmayan, nerede sorunlu oyuncu varsa mıknatıs gibi çeken bu yönetim başta olduğu sürece dünya teknik direktörler birliği bizi yönetse gene yan toplarda buz hokeyi yapan stoperlerle rezil olup ligi bitiririz !!

Riekerink Hamza'dan daha kötü yaptı takımı yabancı olmasına aldanıldı.Ligde ilk 8de oynayan takımları yenemeyiz

Tudor gelsin tamam da şu dönem de gelmesi çok da iyi olmaz.Çünkü bu savunma ve orta saha rotasyonuyla herhangi bir hocanın bu saatten sonra bu takımı şampiyon yapması mümkün değil.

Tudor bu dönemde gelirse fener medyası bu adamı yer ve bu adamı da kaybederiz.önümüzdeki sene başı gelip kendi kurduğu takımla yola çıkması çok daha sağlıklı olur.

Takım o kadar berbat değil, kafa toplarında gol yememeyi bizim saftitiklere öğretsin yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim tahminim Cihat Arslan,Ertuğrul Sağlam gibi birini getirecekler

işin gerçeği bu mehmet özbekten anca fatih terimle kurtuluruz ama para sorunu devreye giriyor burada

Levent (Sen kimsin??) Nazifoglu Riekerink'in kovulmasina karsi cikmis.

Iyi hadi sen de istifa et direkt bak seni sallayan yok, Allah askina defol git sen de.

Tudor sezon ortası gelmez bence Raşit Çetiner-Hasan Şaş şimdilik en iyisi gerçi Çetiner kaç yıldır takım çalıştırmamış o handikap yapacak birşey yok zaten fazla seçenekte yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt