Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Yılmaz Vural'ı isteyen gerizekalıdır.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro kuramiyor diyorsunda Ronaldo Ramos felan varda oynatmadimi? Cok sacma bi yorum bence, elestirsen elestirsen Linnes ve degisiklikler uzerinden elestirebilirsin... Kadro kuramiyor derken sacmalamisin, buda camur at izi kalsin modunda oldugunu gosterir...Daha kadro kuramiyor ,sacma sapan dizilisle cikiyor,disiplin desen gelen giden atar yapiyor,Cin altyapı takimindan bile kovulmus tamamen cop dedigimiz kadro sayesinde burda.Aslonda tek tek ele aldigimizda kadromuzun fener ya da bjk ya da Başakşehir den cok geri kalmisligi yok.Adam gibi hoca ile en azindan Kayseri,Karabuk,Ts gibi maclari rahat alirdik.
Dersen ki kadroyu hoca kurmuyor o daha büyük rezillik. Evet ben de hoca degil yonetim gitsin yeni teknik kadroyu onlar secsin diyenlerdenim ve Alman ekolu istiyorum ama Riekerink Tr.Süper Liginde hangi Anadolu takimina gitse kume dusurur,hoca degil sadece beyefendi bir adam.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Puan ortalamasi bos bi istatistikmi? Millet yuksek puan ortalamasiyla sampiyon oluyor bizde bos istatistik... Hmhm tamamBu rik in savunulacak biseyi yok artik ligde ki disli takimlarin coguna puan kaptirmis ustune kendi sahasinda 3 4 tane maglubiyet almis oyle puan ortalamasi falan hic bisey ifade etmiyo bos bi istatistik
Puan ortalamasi bos bi istatistikmi? Millet yuksek puan ortalamasiyla sampiyon oluyor bizde bos istatistik... Hmhm tamam
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Su Ronaldo,Ramos klisesini de bırakın artik zaten dunya da onlardan birer tane var.Kadro kuramiyor diyorsunda Ronaldo Ramos felan varda oynatmadimi? Cok sacma bi yorum bence, elestirsen elestirsen Linnes ve degisiklikler uzerinden elestirebilirsin... Kadro kuramiyor derken sacmalamisin, buda camur at izi kalsin modunda oldugunu gosterir...
Sen olsan hangi kadroyla cikardin tum sezon, aciklarmisin as kadronu ?
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
İsmail GüldürenCeyhun bile bitik Jong tan daha iyi şuan.İgor sezon sonu ceyhunu geri almaz ins