Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılmaz Vural'ı isteyen gerizekalıdır.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha kadro kuramiyor ,sacma sapan dizilisle cikiyor,disiplin desen gelen giden atar yapiyor,Cin altyapı takimindan bile kovulmus tamamen cop dedigimiz kadro sayesinde burda.Aslonda tek tek ele aldigimizda kadromuzun fener ya da bjk ya da Başakşehir den cok geri kalmisligi yok.Adam gibi hoca ile en azindan Kayseri,Karabuk,Ts gibi maclari rahat alirdik.

Dersen ki kadroyu hoca kurmuyor o daha büyük rezillik. Evet ben de hoca degil yonetim gitsin yeni teknik kadroyu onlar secsin diyenlerdenim ve Alman ekolu istiyorum ama Riekerink Tr.Süper Liginde hangi Anadolu takimina gitse kume dusurur,hoca degil sadece beyefendi bir adam.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadro kuramiyor diyorsunda Ronaldo Ramos felan varda oynatmadimi? Cok sacma bi yorum bence, elestirsen elestirsen Linnes ve degisiklikler uzerinden elestirebilirsin... Kadro kuramiyor derken sacmalamisin, buda camur at izi kalsin modunda oldugunu gosterir...

Sen olsan hangi kadroyla cikardin tum sezon, aciklarmisin as kadronu ?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Son düzenleme:
Bu rik in savunulacak biseyi yok artik ligde ki disli takimlarin coguna puan kaptirmis ustune kendi sahasinda 3 4 tane maglubiyet almis oyle puan ortalamasi falan hic bisey ifade etmiyo bos bi istatistik
Puan ortalamasi bos bi istatistikmi? Millet yuksek puan ortalamasiyla sampiyon oluyor bizde bos istatistik... Hmhm tamam :)

Son düzenleme:
@Samiyen_1905
Nazifoğlu, Raşit Çetiner'i veto etmiş.Emre Aşık, Fatih Terim'le görüşecekmiş. Büyük ihtimal Tudor + Emre Aşık.
Tudor olmazsa sezon sonuna kadar Hasan Şaş getirilip sezon sonunda Fatih Terim + Hasan Şaş için camia'dan baskı gelecek (Evren Göz)

Ne Tugor'u arkadaşlar.
Yemin ederim ben kendi taraftarımız kadar dengesiz bir taraftar görmedim. Ne fazlası var Tugor'un Rie'den? Kimse taktik falan demesin.
Rie'yi koy Karabükspor'a hiç sırıtmadan takımı ligde tutar. Orada baskı yok bir şey yok. Rie'nin burada başarısız olma sebebinin aslı zaten üzerinde olan baskı. Bugünde basında çıkan haberlere göre Özbek kardeşler kadroya müdahale etmiş. Ben bu lale yönetimden her şeyi beklerim. Adama geldiği günden beri rahat verilmedi. Medya üzerine gitti yönetim sürekli dokunuşlar yaptı. Futbolcular saygısızlık yaptı. Kendisine hakaret etmek yerine şu an bulunduğumuz sıra için teşekkür etmemiz gerekiyor.

Akhisar'ın hocası Galatasaray'ı çalıştıramaz diyerek gönderdiğimiz Hamza örneği var önümüzde. Tugor'u getirecekler ve ilk 3 yarışından da kopacağız. Sene sonu tazminat ödemekle uğraşacağız. Bu saatten sonra bu çapsız yönetim sağlam bir teknik direktör getiremez. Getirdiği adam saçma sapan bir isim olur ve sonu bunlar yolcu olduğunda gelecek yeni yönetim bu adamı göndermekle uğraşır. Bu çapsız yönetimin geldiği günden beri yapacağı en iş Tugor'u almamak olur. Feldkamp dönemindeki gibi Cevat Güler tarzı bir isim getirilmeli. Bu sene şampiyon olamasak da yapacak bir şey yok. En azından başımızdaki kabustan kurtulmuş olacağız.

Ben Hasan Şaş'ın gelmesini tercih ederim. Müthiş oyun zekasından falan değil. En azından o da Terim tarafından kollanıyor. Kolay kolay ezdirmeyecek takımı. Ayrıca bizden birisi. Evlat değil gönül renktaşı. Lakin Levent'in açıklamalarından sonra onun getirileceğini sanmıyorum. En azından Bülent Korkmaz, Emre Aşık gibi eski oyunculardan oluşan bir sistem getirilmeli. Oyuncular eskiden yaşadıkları şampiyonlukları, zor zamanlarda kazandıkları başarıları anlatarak takımı biraz etkileyebilir. Keza stoperlerin oyunu okuma becerisi iyidir. Bülent kaptan geçmişte başarısız olsa da tecrübesizliğine veriyorum ben. Eski oyuncularımızdan birisi bizi şampiyon yapar. En kötü Drogba'ya teklif sunulsun ama bu Tugor belasını başımıza sarmasınlar. Taraftar da ekmeğine yağ sürüyor bu çapsızın.

Puan ortalamasi bos bi istatistikmi? Millet yuksek puan ortalamasiyla sampiyon oluyor bizde bos istatistik... Hmhm tamam :)

o lafı riekerink özelinde söyledim hala da söylüyorum yendiği takımların çoğu zayıf takım; madem istatistik yapıyoruz 12 galibiyetin 9 unu 10 ile 20. takımlar arası dan almış, evinde oynadığı 10 maçtan 3 ünü kaybetmiş, sen hala 1.95 istatistiğe takılıyosan 3.cü olduğumuzu biliyosun değil mi

Istatistigin Krali Puan Durumu'dur.

Puan Durumunda da Galatasaray icin kabul edilmez bi durumdayiz.

Ücüncülük nedir? Lesh karglarindan 5 Puan fark yemek nedir?

Kadro kuramiyor diyorsunda Ronaldo Ramos felan varda oynatmadimi? Cok sacma bi yorum bence, elestirsen elestirsen Linnes ve degisiklikler uzerinden elestirebilirsin... Kadro kuramiyor derken sacmalamisin, buda camur at izi kalsin modunda oldugunu gosterir...

Sen olsan hangi kadroyla cikardin tum sezon, aciklarmisin as kadronu ?

Su Ronaldo,Ramos klisesini de bırakın artik zaten dunya da onlardan birer tane var.

Zaten Kayseri de Messi,Karabuk te Neymar ,Ts Aguero var da yenildik

Riekerink ten memnunsan diyecek lafim yok bence td degil o kadar.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımımın,kulübümün en sevdiğim yönü burası. Süper pragmatik bir camiayız ve Türkiye gibi absürt bir konjöktürde ancak pragmatik olmak başarıyı getirir. Bizim için şahısların gram önemi yok. İsterse 10 sene üst üste şampiyon yapsın. 11. sene başarısız olduğunda sabredilir ancak 12. de yollanır. Ki bence doğrusu budur. Kimilerine yanlış gelebilir ancak başarı herşeyin anahtarıdır. Galatasaray taraftarı her türlü zaferi tatmış olduğundan en ufak bir başarısızlığa tahamülü yoktur. Bizleri diğerlerinden ayıran en önemli özellik budur.

Tehlikenin farkindamisinz?

karabukspor-370.jpg

SON DAKİKAGalatasaray, Igor Tudor için ilk adımı attıCenk Ergün, Tudor'u aradı ve şartları konuşmak istediklerini belirtti@HurriyetSpor

2.5 senelik sözleşme yapsınlar öyle 4 aylık önerip dalga geçmesinler

İGOR TUDOR suan kilit isim. Sezonun kaderini belirleyecek. Getirirsek sampiyonuz. Net.

1.5 yıllık anlastigimiz yönünde iddialar var Tudor ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt