Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tugay hocayı eleyebiliriz
![]()
![]()
![]()
TapaTalK
Gelecek kişi A,B,C demeye gerek yok bence olacaksa tudor olsun zaten gelecek hoca kim olursa olsun riekerink'ten kötü hoca olamaz adam oyun içini okuyamıyor
Liseli zihniyet olduğu sürece zor demeye getirdiDemek ki o da Dursuna dümdüz gitmemek icin kendini zor tutuyor.
Tugay adamdir.
Ben de gelen kim olursa olsun Riekerink'in ligdeki 1.95'lik puan ortalamasını geçemez diyorum. Ayrıca en yakın örnek Prandelli, JOR'dan kötüydü.
Ve de bunu JOR'u çok beğendiğim için söylemiyorum. Yıllardır sürekli teknik direktör değiştiriyoruz ama hiçbir şey değişmiyor. Çünkü sorun oyuncular. Defanstaki dört oyuncunun üçü yaşlı veya çöp.
Sabri - 32
Balta - 33
Semih - 26 (ama çöp)
Orta sahada Selçuk hem çöp hem yaşlı, Nigel sadece yaşlı, Tolga da vasat.
Şimdi bu takımın başına dünyanın en iyi teknik direktörlerini geçir, maç başına 2 puan ortalamasını kimse geçemez. JOR'a sıra gelene kadar önce yönetim, sonra da sorunlu bölgelerdeki oyuncular değişmeliydi. Zaten adamın sorunu savunmayı bir türlü düzeltememesiydi ki elinde bu oyuncular olunca daha ne yapabilir ki. Hücumda ise tek toplarla duvar paslarıyla falan ceza sahasına girip kaleciyle karşı karşıya kalmayı iyi beceriyordu takım. Hücum varyasyonlarında kesinlikle gözle görülür gelişme vardı. Ha kilidi açamadığımız maçlar da olmuyor muydu? Evet oluyordu ama bütün maçları kazanacak da değiliz. Yani aptal aptal defans hatalarından yediğimiz goller olmasa o kilidi açamadığımız maçlara rağmen şu an birkaç puan farkla lider olurduk.
Sonuç olarak bakın tekrar ediyorum kim gelirse gelsin bu takımın maç başına puan ortalaması JOR'unkini geçemeyecek yani bu değişiklik yine çözüm olmayacak. Mayıs sonunda yine yeni hoca arayışlarına başlarız. Ama kimse düzgün bir sağ bek, stoper, orta saha, forvet alalım demez. Hemen yolla hocayı. Görürüz bakalım şimdi yönetimin bu yaptığı çözüm mü değil mi.
Daha kadro kuramiyor ,sacma sapan dizilisle cikiyor,disiplin desen gelen giden atar yapiyor,Cin altyapı takimindan bile kovulmus tamamen cop dedigimiz kadro sayesinde burda.Aslonda tek tek ele aldigimizda kadromuzun fener ya da bjk ya da Başakşehir den cok geri kalmisligi yok.Adam gibi hoca ile en azindan Kayseri,Karabuk,Ts gibi maclari rahat alirdik.500% katilmak Île beraber
Sezon sonu 6. Veya 7. Olunca goruruz JOR bye diyenleri... Alistik nasil olsa Avrupada olmamaya ha 2 yil olmus ha 3 yil... Her sezon 3-5 td degistirelim anasini satim... Adam son 10 yilin en yuksek ortalamasini su dandik kadro Île tutturuyor taraftarin yaptigina bak...
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Taraftar Tudoru istiyor. Tepki alacağını sanmam. Olmazsa Yılmaz Vuralı deneyelim.