Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terimle konuşsunlar önce sezon sonu gelecekse hasan şaş sezon sonuna kadar idare eder. eğer terim sezon sonu gelmeyi kabul etmezse hemen tudoru takımın başına getirsinler. başka t.direktör bize yaramaz.

Sezgin Gelmez: "Yeni teknik direktör büyük ihtimalle Igor Tudor olacak. Ancak Galatasaray yönetimi, kamuoyundan gelecek tepkilerden çekiniyor."
Sezgin Gelmez: "Tudor bugün Split'ten gelecek ve bir görüşme yapılacak."

Taraftar Tudoru istiyor. Tepki alacağını sanmam. Olmazsa Yılmaz Vuralı deneyelim.

Gelecek kişi A,B,C demeye gerek yok bence olacaksa tudor olsun zaten gelecek hoca kim olursa olsun riekerink'ten kötü hoca olamaz adam oyun içini okuyamıyor

Son düzenleme:
Tugay hocayı eleyebiliriz

7d569f20d4cccb2878f70197baff7047.jpg

dec32914402a84d9e310c1d05b9ef649.jpg

63997a035424acbe04e93d3ec55a11db.jpg

TapaTalK

Gelecek kişi A,B,C demeye gerek yok bence olacaksa tudor olsun zaten gelecek hoca kim olursa olsun riekerink'ten kötü hoca olamaz adam oyun içini okuyamıyor

Ben de gelen kim olursa olsun Riekerink'in ligdeki 1.95'lik puan ortalamasını geçemez diyorum. Ayrıca en yakın örnek Prandelli, JOR'dan kötüydü.

Ve de bunu JOR'u çok beğendiğim için söylemiyorum. Yıllardır sürekli teknik direktör değiştiriyoruz ama hiçbir şey değişmiyor. Çünkü sorun oyuncular. Defanstaki dört oyuncunun üçü yaşlı veya çöp.

Sabri - 32
Balta - 33
Semih - 26 (ama çöp)

Orta sahada Selçuk hem çöp hem yaşlı, Nigel sadece yaşlı, Tolga da vasat.

Şimdi bu takımın başına dünyanın en iyi teknik direktörlerini geçir, maç başına 2 puan ortalamasını kimse geçemez. JOR'a sıra gelene kadar önce yönetim, sonra da sorunlu bölgelerdeki oyuncular değişmeliydi. Zaten adamın sorunu savunmayı bir türlü düzeltememesiydi ki elinde bu oyuncular olunca daha ne yapabilir ki. Hücumda ise tek toplarla duvar paslarıyla falan ceza sahasına girip kaleciyle karşı karşıya kalmayı iyi beceriyordu takım. Hücum varyasyonlarında kesinlikle gözle görülür gelişme vardı. Ha kilidi açamadığımız maçlar da olmuyor muydu? Evet oluyordu ama bütün maçları kazanacak da değiliz. Yani aptal aptal defans hatalarından yediğimiz goller olmasa o kilidi açamadığımız maçlara rağmen şu an birkaç puan farkla lider olurduk.

Sonuç olarak bakın tekrar ediyorum kim gelirse gelsin bu takımın maç başına puan ortalaması JOR'unkini geçemeyecek yani bu değişiklik yine çözüm olmayacak. Mayıs sonunda yine yeni hoca arayışlarına başlarız. Ama kimse düzgün bir sağ bek, stoper, orta saha, forvet alalım demez. Hemen yolla hocayı. Görürüz bakalım şimdi yönetimin bu yaptığı çözüm mü değil mi.

Ben de gelen kim olursa olsun Riekerink'in ligdeki 1.95'lik puan ortalamasını geçemez diyorum. Ayrıca en yakın örnek Prandelli, JOR'dan kötüydü.

Ve de bunu JOR'u çok beğendiğim için söylemiyorum. Yıllardır sürekli teknik direktör değiştiriyoruz ama hiçbir şey değişmiyor. Çünkü sorun oyuncular. Defanstaki dört oyuncunun üçü yaşlı veya çöp.

Sabri - 32
Balta - 33
Semih - 26 (ama çöp)

Orta sahada Selçuk hem çöp hem yaşlı, Nigel sadece yaşlı, Tolga da vasat.

Şimdi bu takımın başına dünyanın en iyi teknik direktörlerini geçir, maç başına 2 puan ortalamasını kimse geçemez. JOR'a sıra gelene kadar önce yönetim, sonra da sorunlu bölgelerdeki oyuncular değişmeliydi. Zaten adamın sorunu savunmayı bir türlü düzeltememesiydi ki elinde bu oyuncular olunca daha ne yapabilir ki. Hücumda ise tek toplarla duvar paslarıyla falan ceza sahasına girip kaleciyle karşı karşıya kalmayı iyi beceriyordu takım. Hücum varyasyonlarında kesinlikle gözle görülür gelişme vardı. Ha kilidi açamadığımız maçlar da olmuyor muydu? Evet oluyordu ama bütün maçları kazanacak da değiliz. Yani aptal aptal defans hatalarından yediğimiz goller olmasa o kilidi açamadığımız maçlara rağmen şu an birkaç puan farkla lider olurduk.

Sonuç olarak bakın tekrar ediyorum kim gelirse gelsin bu takımın maç başına puan ortalaması JOR'unkini geçemeyecek yani bu değişiklik yine çözüm olmayacak. Mayıs sonunda yine yeni hoca arayışlarına başlarız. Ama kimse düzgün bir sağ bek, stoper, orta saha, forvet alalım demez. Hemen yolla hocayı. Görürüz bakalım şimdi yönetimin bu yaptığı çözüm mü değil mi.

500% katilmak Île beraber

Sezon sonu 6. Veya 7. Olunca goruruz JOR bye diyenleri... Alistik nasil olsa Avrupada olmamaya ha 2 yil olmus ha 3 yil... Her sezon 3-5 td degistirelim anasini satim... Adam son 10 yilin en yuksek ortalamasini su dandik kadro Île tutturuyor taraftarin yaptigina bak...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Son düzenleme:
Ben Alman Hoca diyorum.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

500% katilmak Île beraber

Sezon sonu 6. Veya 7. Olunca goruruz JOR bye diyenleri... Alistik nasil olsa Avrupada olmamaya ha 2 yil olmus ha 3 yil... Her sezon 3-5 td degistirelim anasini satim... Adam son 10 yilin en yuksek ortalamasini su dandik kadro Île tutturuyor taraftarin yaptigina bak...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Daha kadro kuramiyor ,sacma sapan dizilisle cikiyor,disiplin desen gelen giden atar yapiyor,Cin altyapı takimindan bile kovulmus tamamen cop dedigimiz kadro sayesinde burda.Aslonda tek tek ele aldigimizda kadromuzun fener ya da bjk ya da Başakşehir den cok geri kalmisligi yok.Adam gibi hoca ile en azindan Kayseri,Karabuk,Ts gibi maclari rahat alirdik.

Dersen ki kadroyu hoca kurmuyor o daha büyük rezillik. Evet ben de hoca degil yonetim gitsin yeni teknik kadroyu onlar secsin diyenlerdenim ve Alman ekolu istiyorum ama Riekerink Tr.Süper Liginde hangi Anadolu takimina gitse kume dusurur,hoca degil sadece beyefendi bir adam.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 macta 12 galibiyet, kupada as kadroyla cikip zorlandigimiz abuk subuk maclar da ortada. Hem avrupada da degiliz, karsilastiracagimiz tum rejimler avrupada da var idi. Hal buyken jorun galibiyet oranindan bahsetmek abes bence, sezonun cetin haftalarina onla girmek icin hicbir guven vermemistir, bilhassa bu hafta gosterdigi uzre

contrast: skib bey, ligde 21de 11di ama avrupada onune geleni tokatlayan ezici bir takim kurmustu. jor da boyle olsaydi jor bey derdik ama onun yerine tuzlaspora domalan takim izleme durumunda bulunduk

Bu rik in savunulacak biseyi yok artik ligde ki disli takimlarin coguna puan kaptirmis ustune kendi sahasinda 3 4 tane maglubiyet almis oyle puan ortalamasi falan hic bisey ifade etmiyo bos bi istatistik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt