Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilit.
Tudor kalıyor...asıl Transfer Nöbetini açakkkk

Baslayalim, Tudor ile uzun vadeli plan olmayacakti zaten. Gelecek hoca 2018-2019 sezonundan itibaren gelsin. Seneye nasil olsa 8. olacagiz bu yonetimle bari o donem icin Tudor kalsin.

Baslayalim, Tudor ile uzun vadeli plan olmayacakti zaten. Gelecek hoca 2018-2019 sezonundan itibaren gelsin. Seneye nasil olsa 8. olacagiz bu yonetimle bari o donem icin Tudor kalsin.
şeref aydın lucescu dedi ekşi de olur olmaz bilmiyorum. ama durduk yerde yazmaz şeref

Son düzenleme:
şerif aydın lucescu dedi ekşi de olur olmaz bilmiyorum. ama durduk yerde yazmaz şerif
Lucescu tek sartla gelir o da ciddi bir butce sozu verebilirsen + teknik heyet + transfer de tek sorumlu olmak ister. Mehmet veya Cenk ile calismaz cunku.

s-a93922f91bd7a5abec3045beae448e2786208095.jpg

Eger biri gelecekse oda Fatih Hoca'dir

Yabanci hocalar son yillarda burda pek basarili olamiyor nedense, bakiniz: bilic, advocaat, vitor, prandelli, mancini

İlk başta şu yönetim bir gitsin gitmeyecek ise hiç yeni Td'ye gerek yok çünki yeni gelende başarısız olur

Ama diyelimki bir şans eseri bu yönetim sene sonunda gitti o aynı günü Tudor'la yollarımızı ayırıp artık macera aramadan ya Terim ya Lucescu şu takımın başına gelsin artık ...

Evet Avcı gelirse aldıracagi adamlardan sonra forumu düşünemiyorum. Takımı Sistem oyuncusu doldururken siz yıldız yıldız diye ağlar durursunuz forumda???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Avcı gelirse aldıracagi adamlardan sonra forumu düşünemiyorum. Takımı Sistem oyuncusu doldururken siz yıldız yıldız diye ağlar durursunuz forumda??????????????????

İkisine de ihtiyaç var büyük takımda. Sistemin çözemediği maçları yıldız çözer büyük takımda. Avcı hocam bu gerçeği görerek gelmeli.

Ama bu yönetim ile değil. Yazık eder kendine.

İkisine de ihtiyaç var büyük takımda. Sistemin çözemediği maçları yıldız çözer büyük takımda. Avcı hocam bu gerçeği görerek gelmeli.

Ama bu yönetim ile değil. Yazık eder kendine.
Aynen. Ve bu taraftar profili ile 10. Hafta gider.

Avci sampiyon olursa nah gelir

2. Olsa da gelmeme ihtimali var oda biliyordur dursun'un ne oldugunu

Avcı'yı alın artık. adam bu isi biliyor. en azından topcudan anlıyor.

Lucescu ballı*kaymak olurda 01-02'den sonraki kovulusunu baz alırsak bir daha gelmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt