Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.492
- 4.086
- 1.723
benim kızıp da yazdığım ileti baya bir ses getirmiş sanırım.uzun bir süre sonra okumuştum konu ile ilgili yazılanları. sonra bende çok güldüm.@Vasfi Vural efsane postu analım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim kızıp da yazdığım ileti baya bir ses getirmiş sanırım.uzun bir süre sonra okumuştum konu ile ilgili yazılanları. sonra bende çok güldüm.@Vasfi Vural efsane postu analım
İyi sokmuşsun lafı gerçekten.benim kızıp da yazdığım ileti baya bir ses getirmiş sanırım.uzun bir süre sonra okumuştum konu ile ilgili yazılanları. sonra bende çok güldüm.
@Hasan Taysi
hosgeldiniz reis, duyumlari alalim lutfen
şeref aydın lucescu dedi ekşi de olur olmaz bilmiyorum. ama durduk yerde yazmaz şerefBaslayalim, Tudor ile uzun vadeli plan olmayacakti zaten. Gelecek hoca 2018-2019 sezonundan itibaren gelsin. Seneye nasil olsa 8. olacagiz bu yonetimle bari o donem icin Tudor kalsin.
Lucescu tek sartla gelir o da ciddi bir butce sozu verebilirsen + teknik heyet + transfer de tek sorumlu olmak ister. Mehmet veya Cenk ile calismaz cunku.şerif aydın lucescu dedi ekşi de olur olmaz bilmiyorum. ama durduk yerde yazmaz şerif
Evet Avcı gelirse aldıracagi adamlardan sonra forumu düşünemiyorum. Takımı Sistem oyuncusu doldururken siz yıldız yıldız diye ağlar durursunuz forumda??????????????????
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Ve bu taraftar profili ile 10. Hafta gider.İkisine de ihtiyaç var büyük takımda. Sistemin çözemediği maçları yıldız çözer büyük takımda. Avcı hocam bu gerçeği görerek gelmeli.
Ama bu yönetim ile değil. Yazık eder kendine.