Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi yazılan isimlere insan gerçekten hayret ediyor.
Tudor gelsin yazanda olur şimdi.

Biz buyuk camiayiz oyle buyuk kaoslar beklemiyorum acikcasi ben. 1 haftaya bizim buyukler toplanir baskani belirler buyuk ihtimal de dursunun yanina terimci 2 3 adam verilir tek aday girer..

yeni yilda terimle anlasilir.zaten yeterince analiz yapmistir hoca gereken yerlere transfer ister el altindan transfer isleri halledilir.13 ocakta ilk toplantida hersey cozulur.sakin olalim karalar baglamaya gerek yok.

Bayern Heynckes’i (72 yasinda) getirince forumda bazi kisiler ulan helal olsun, super hoca, Bayern hem sampiyon olucak, hem sampiyonlar ligini alicak sonra dunya kupasini alacak oradanda uzay sampiyonu olacak diyor.

Galatasaray Fatih Terim (64 yasinda) laflari cikinca ayni kisiler ouvvv diyor. Yok Terim olunce ne yapacakmisiz filan. Ulan ne meraklisiniz adami oldurmeye.

:D

Sprinter siyahi istedik Gomis geldi, şimdi ısıran hoca istiyorum, takımı falan hep ısırsın.

3 yıldır aldıgı tek dogru karar secim kararı yaglı surat ve yanındaki kan emicilerin.

fatih terimden başkası gelmemeli
ünal aysal terimin ekmeğini yedi,terimden sonra ne olduğunu gördük
ulan adamın kariyerindeki şampiyonluk sayısı, gs tarihdeki şampiyonluk sayısının yarısı neredeyse, hala istemeyen var bu ne egodur

Thomas Tuchel hamlesi bekliyorum ben terim içime sinmiyor hiç

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

fatih terimden başkası gelmemeli
ünal aysal terimin ekmeğini yedi,terimden sonra ne olduğunu gördük
ulan adamın kariyerindeki şampiyonluk sayısı, gs tarihdeki şampiyonluk sayısının yarısı neredeyse, hala istemeyen var bu ne egodur

Aysal hep iyi hocalar getirdi taraftar isyan etmese mncini duruyo olsaydı şuan ambargo koyuyorduk lige

Prandelli de iyi hocaydı çalışma makatı olmuyan yerli oyuncılar yedi adamı

Aysal hep iyi hocalar getirdi taraftar isyan etmese mncini duruyo olsaydı şuan ambargo koyuyorduk lige

mancini kariyerinde hangi ligde ambargo koymuş da biz de koyacaktı?
mancini para harcatır futbol oynatmaz her ligde böyle oldu
prandelli tam bir çöp adam
terimden sonra aysalın neden başarısı yok?
milyonlar döktü sadece hocalara,terime söz geçiremeyip egosunu yenemediği için terimi gönderdi

Prandelliyi kimse yemedi rns

Kendisi çok dandik bir hocaydi

Geçen sene Ajax'ta pozitif oynatıyordu. Tuchel falan beklemiyorum. Yine gidip Tudor'un başka bir şubesini bulacaklarsa Yılmaz Vural gelse kabulümdür.

Hala mancini domine ederdi diyen var :D mancini dediğin adama 500 milyonluk bütçe vereceksin şampiyon yapsın.Rusyadaki halini de görüyoruz.Ligin en pahalı takımı liderden 8 puan fark yemiş ve hala rezil kepaze bir deplasman performansı var adamın.Büyük ihtimalle spartak ve cska ya geçilip ligi 4. bitirir ve sene sonu kovulur.Mancini gitsin kumdan kale yapsın

Ya Terim dışında en iyi aday Tuchel diyorum size. Diğerleri daha da beter eder.

Bu iki isim dışında hepsi Tudor keşke gitmeseydi dedirtir.

Yabancı hoca gelmesine karşıyım kesinlikle. Zamanı değil. Birinci bahaneleri de takımı ben kurmadım, ben hazırlamadım olur. Bence en kötü Türk TD bile yabancıdan iyidir bu dönemde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen ötle Tuchel diyorum terime scak bakmıyorum ben Tuchel kendini ispat etmek için gelebilir

ya adam deli gibi hücum oynatıyor, tam bu takıma uygun. Dortmund sonrası yeniden zirve için doğru adres biziz. Terim'den bile fazla isterim kendisini. Medyaya yedirmeyeceğiz ama Tudor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt