Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim yada Mustafa Reşit Akçay. Kalbim terimle ama eğer terim kabul etmezse. Akçaya gitsinler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beIN FİNAL'de Şansal Büyüka, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yaptığı görüşmeyi açıkladı. Büyüka, Galatasaray yönetim kurulunda Fatih Terim tartışmasının yaşanmadığını, başkan Dursun Özbek'in teknik direktör belirleme konusunda tek yetkili olduğunu aktardı.

Yalnız konu Fatih Terim değilse Altaylı'nın dediği gibi Dursun mayıstaki seçim sıkıntıya girmesin diye sırf kendini garantiye almak için, sırf kendi menfaati için erken seçim kararı almış olabilir.

Hikmet Karaman gelirse yeni takimimi BJK yada FB arasından secerim

Bize terimden baskasi haram halen anlamadiniz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

beIN FİNAL'de Şansal Büyüka, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yaptığı görüşmeyi açıkladı. Büyüka, Galatasaray yönetim kurulunda Fatih Terim tartışmasının yaşanmadığını, başkan Dursun Özbek'in teknik direktör belirleme konusunda tek yetkili olduğunu aktardı.

Yalnız konu Fatih Terim değilse Altaylı'nın dediği gibi Dursun mayıstaki seçim sıkıntıya girmesin diye sırf kendini garantiye almak için, sırf kendi menfaati için erken seçim kararı almış olabilir.

Olağanüstü kongrede herhalde kozları olacak Dursun'un.Ben getirmeyeceğini düşünüyordum ta ki bu seçim kararına kadar.

hadi eşofmanlıyı gectik o da gidici,şenol güneşin ve tinercilerin karşısına terim dısında hangi hocayı gecirirsek basarılı olacagını düsünüyorsunuz

Muhalefet varsa 4 ay önce olması çok birşey değiştirmez. Bunu bahane edip Dursun'un karşısına aday çıkaramıyorsa bu genel kurul Dursun Özbek o genel kurulu parmağında oynatsa yeridir. Zaten bomboş bir genel kurul var demektir.

Olağanüstü kongrede herhalde kozları olacak Dursun'un.Ben getirmeyeceğini düşünüyordum ta ki bu seçim kararına kadar.

Madem teknik direktör konusunda tek yetkili Dursun Özbek en kısa sürede getirsinler Terim'i. Bu şekilde davranarak devre arası kampını ve transfer sezonunu çöpe atıyorlar.

eger adnan öztürk aday olursa ve fosillerin destegini alırsa bence yaglı suratı secmezler önemli olan o fosillerin destegini kim alacak

Türk hoca haricinde biri bizi bu sene şampiyon yapamaz. o sebeple her ne kadar istemesem de ilk seçenek terim. olmadı ardından da diğerleri olmalı hoca kriterimiz

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim gelmeli.
Kendisini ben de çok eleştiririm ama bizi bu durumdan kurtaracak tek kişi Terimdir. Bizi bir düzlüğe çıkarsın sonra tekrar kovarız elemanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt