Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.842
- 29.226
- 2.993
piyasadaki en mal adamı getirirler!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya adam deli gibi hücum oynatıyor, tam bu takıma uygun. Dortmund sonrası yeniden zirve için doğru adres biziz. Terim'den bile fazla isterim kendisini. Medyaya yedirmeyeceğiz ama Tudor gibi.
beIN FİNAL'de Şansal Büyüka, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yaptığı görüşmeyi açıkladı. Büyüka, Galatasaray yönetim kurulunda Fatih Terim tartışmasının yaşanmadığını, başkan Dursun Özbek'in teknik direktör belirleme konusunda tek yetkili olduğunu aktardı.
Yalnız konu Fatih Terim değilse Altaylı'nın dediği gibi Dursun mayıstaki seçim sıkıntıya girmesin diye sırf kendini garantiye almak için, sırf kendi menfaati için erken seçim kararı almış olabilir.
Peter Bozs falan nasıl olur.?
beIN FİNAL'de Şansal Büyüka, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yaptığı görüşmeyi açıkladı. Büyüka, Galatasaray yönetim kurulunda Fatih Terim tartışmasının yaşanmadığını, başkan Dursun Özbek'in teknik direktör belirleme konusunda tek yetkili olduğunu aktardı.
Yalnız konu Fatih Terim değilse Altaylı'nın dediği gibi Dursun mayıstaki seçim sıkıntıya girmesin diye sırf kendini garantiye almak için, sırf kendi menfaati için erken seçim kararı almış olabilir.
Olağanüstü kongrede herhalde kozları olacak Dursun'un.Ben getirmeyeceğini düşünüyordum ta ki bu seçim kararına kadar.
Hikmet Karaman gelirse yeni takimimi BJK yada FB arasından secerim
Olağanüstü kongrede herhalde kozları olacak Dursun'un.Ben getirmeyeceğini düşünüyordum ta ki bu seçim kararına kadar.
salon yapacağız oteli bitireceğiz der durur gene elde var 0
her sabah görüyorum okula giderkeno otel ne oldu harbiden son durum ne
o otel ne oldu harbiden son durum ne