Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guclu ve network'u olan bir yonetim, medya ve federasyonu baskilayacak bir sportif sorumlu olmadikca, Klopp da gelse Mou'da gelse kim gelsin derseniz o da gelse yine basarisiz olur bu ligde. Siyasetin yapis yapis ic ice oldugu, federasyonun basinda yanli ve bilinen isimlerin oldugu bir ulke burasi. EPL fantezilerini bozmak istemem ama orasi bir sirket, orada da az cok vardir ancak buradaki gibi alenen olmayacagini biliyorum tabi ispat edemem. Son olarak, VAR bile bu ulkede cikara gore kullanilirken orada cok net, ben izlerken "penalti degil" ya da "iptal bu gol ofsayt" dedigim her pozisyon net o sekilde sonuclandi, sasmadi. Cunku goz var izan var. Bizdeki parametreler cok farkli. Hayatinda futbol takiminda oynamamis o ortami bilmeyenler yorum yapiyor Klopp gelsin, Tuchel gelsin.. Once iyi bir yonetim, altyapi, maddi kaynak/sicak para sonra Tuchel vs.. Siyasi baskiyla 11 oynatilan, kadroya alinan oyuncular var bu ulkede. Adam orada Mesut'u kadro disi birakiyor, sikiysa biraksin Erol/Emre.

daha en yakın şumidica geldi ya
tokat manyağı yaptı 1 sene boyunca yerli çapsızları anteple
iyi hoca bulursan iş yapar

imagges.webp

sadece teknik direktör değil

- zengin, enternasyonel bağlantıları olan bir başkan

- büyük avrupa liglerinde çalışmış, enternasyonel bağlantıları olan bir sportif direktör

- gençlere önem veren, enternasyonel bağlantıları olan bir teknik direktör şart
Ali Koç
Daniel Comolli ve
Philip Cocu gibi mi?!!

Bunların hiçbiri bizim ülkede para etmez. Gerçeklere davet ediyorum sizleri. Disiplinli, hırslı hatta kulübü basamak olarak bile görebilecek, idealist iş ahlakı olan elindeki malzemeyi kullanabilen ve gerektiğinde yönetime karşı çıkabilecek bir hoca bulsak yeter. Hatta Okan hoca da olabilir ama çok iyi futbol oynattığı söylenemez.
Denenmişi denemek vakit kaybı. Yeni bir şey denememiz lazım.

Guzelde bir de yazsaniz neden Okan, okusak farketsek neyi farkli gordunuz.

fenerliler gibi Erol gelsin Terim'i yendi, ya da Ersun gelsin.. Neden Okan ? Neden Basaksehir gibi "baskinin sifira yakin oldugu" bir kulupte tutunamadi mesela.. Ya da oyun plani. Network'u var mi ? Fiziksel olarak guclu mu oluyor ekipleri ?
Yazmam renkdas kusura bakma.

Guzelde bir de yazsaniz neden Okan, okusak farketsek neyi farkli gordunuz.

fenerliler gibi Erol gelsin Terim'i yendi, ya da Ersun gelsin.. Neden Okan ? Neden Basaksehir gibi "baskinin sifira yakin oldugu" bir kulupte tutunamadi mesela.. Ya da oyun plani. Network'u var mi ? Fiziksel olarak guclu mu oluyor ekipleri ?
Okan Fatih hocaya çırak bile olmaz , Fatih hoca bunamasina rağmen hala en iyi yerlidir , hala millet fenerden örnek veriyor, fenerde tutan yerli varmı ki yabancısini tartışalım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize öyle bir şahsiyet gerekki

-hem altyapıdan topçu fışkırtıcak
-iyi,baskın,hücumcu ne oynadığını bilen bir takım yapıcak
-en azından ilk senesinde şampiyon olucak
-sessiz sakin olmayacak,dağlarıda delmeyecek
-çooyuncudan verim alacak
-takımı fiziksel ve taktiksel iyi antrene edecek
-adaletli kadro kuracak,ancak her maç 3-5 değişiklikle takımın anasını bellemiyicek
-uefa elit tdler konferansından davet alacak
-kötü oyunlarda kötü oynadık diyip bahaneden hakeme zemine suç atmayacak
-yabancı sınırıysa türk oyuncu,türk sınırıysa yabancı oyuncu ikilemine td olarak her zaman hazırlıklı olacak
-duran topları ön direğe kestirmeyecek

bu filtreleme sonucu önerim jurgen kloop

h.o

Fatih terim sene sonu ben emekli oluyorum derse ancak bu nöbet tutar onun dışında bu sene 5.de olsak devam edilir kendimizi kandırmayalım ha emekli olursa yerli Hoca olarak gelebilecek kapasitesi olan sadece okan buruk var Hatta o Bile şüpheli ama bence yabancı hoca denemeliyiz gerets tarzı bir adam bulsak ne güzel olur

Fatih terim sene sonu ben emekli oluyorum derse ancak bu nöbet tutar onun dışında bu sene 5.de olsak devam edilir kendimizi kandırmayalım ha emekli olursa yerli Hoca olarak gelebilecek kapasitesi olan sadece okan buruk var Hatta o Bile şüpheli ama bence yabancı hoca denemeliyiz gerets tarzı bir adam bulsak ne güzel olur

Iste bunun icin once yeni yonetimi ve kadrosunu gormemiz gerekiyor. Nacizane, Okan icin olumlu dusunemiyorum, analiz ile buraya yazacak bir renkdas olursa cok sevinirim. Belki dogru gorememisizdir.

çok yanlış düşünce , herkes Mancini prandelli örneği veriyor, hickimse , gerets, Lucescu, feldkamp veya Ersun, Aykut, eröl örneği vermiyor, biz Fenerbahçe değiliz , bizde tutmayan iki tane yabancı hoca var , bana göre ikiside hoca değildi zaten , tutmayan yerli daha fazla

verdiğin en yakın örnek 15 yıl öncesinin. keşke yabancı tutsa ama gerçek ortada olmuyor, yabancı oyuncu sınırsız olsaydı bi nebze ihtimal olurdu ama yabancı sınırı da geliyor neyazıkki yabancı hoca hiç tutmaz. tabi gidip müthiş bi hoca bulursan o ayrı, istisna olabilir.

Yabancı hoca tutar tutmasına da oyuncu grubunu buna göre ayarlamak lazım. Yerli olsun yabancı olsun. Genç adamlar getireceksin. Kendini ispatlamak isteyecek, kafası futbol oynamakta olan, yeniçerilik yapmayacak oyuncularla yeni nesil bir yabancı hoca gayet tutabilir.

Şimdiki oyuncu grubuyla Arda bile yeter yabancı bir td’nin başını yemek için. Elimizde ki oyuncu grubunda ciddi bir revizyon yapabilirsek yabancı td denemeliyiz kesinlikle.

Okan ile Erol'u niye bir tutuyorsunuz?
1 lig kupasi
1 Turkiye kupasi
Zorlu AL liginden cikti ve son 16 yapti.
Bence bir Turk takimina gelmis en zorlu UCL grubundan 1 g almis ve bazi maclarda hic fena degildi.
Ayrica Ikisinin futbolcuyken basarilarinin arasinda daglar var.
Teknik Taktigi gec bir kere mental olarak Erol, Okan'in yanina bile yaklasamaz.

verdiğin en yakın örnek 15 yıl öncesinin. keşke yabancı tutsa ama gerçek ortada olmuyor, yabancı oyuncu sınırsız olsaydı bi nebze ihtimal olurdu ama yabancı sınırı da geliyor neyazıkki yabancı hoca hiç tutmaz. tabi gidip müthiş bi hoca bulursan o ayrı, istisna olabilir.
gerets 2006, feldkamp 2008 , bunun yıl ile ne ilintisi var onu anlayamadım, bu adamlarla şampiyon olurken 3,4 tane yabanci oynatabiliyorduk , hatta bir kaç maç feldkamp full yabancısisiz kadro yapmıştı , yerli istiyorsanız Türkiye'nin en iyi yerlisi fatih hocayı desteklemeye devam , burası Galatasaray , Okan Tudor gibi adamların staj yapabileceği biyer değil

gerets 2006, feldkamp 2008 , bunun yıl ile ne ilintisi var onu anlayamadım, bu adamlarla şampiyon olurken 3,4 tane yabanci oynatabiliyorduk , hatta bir kaç maç feldkamp full yabancısisiz kadro yapmıştı , yerli istiyorsanız Türkiye'nin en iyi yerlisi fatih hocayı desteklemeye devam , burası Galatasaray , Okan Tudor gibi adamların staj yapabileceği biyer değil

feldkamp 2008 değil, cevat gülerin 2008 şampiyonluğu. yabancıların en iyilerinden biri manciniyi getirdik 20 puan fark yedi, üstelik gayette iyi futbol oynattı başlarda. mesele teknik taktik değil bu ülkede futbol bi başka işliyor gelen yabancı hoca sudan çıkmış balığa dönüyor, hakem,federasyon,yerli oyuncu gruplaşması, gerilim, kavga derken bi bakıyorsun ipin ucunu kaçırmış 20 puan fark yemişsin. gidip klopp, nagelsman benzeri adamları gençken keşfedip getiremeyeceklerse hiç getirmesinler benim görüşüm tutmuyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt