Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Guclu ve network'u olan bir yonetim, medya ve federasyonu baskilayacak bir sportif sorumlu olmadikca, Klopp da gelse Mou'da gelse kim gelsin derseniz o da gelse yine basarisiz olur bu ligde. Siyasetin yapis yapis ic ice oldugu, federasyonun basinda yanli ve bilinen isimlerin oldugu bir ulke burasi. EPL fantezilerini bozmak istemem ama orasi bir sirket, orada da az cok vardir ancak buradaki gibi alenen olmayacagini biliyorum tabi ispat edemem. Son olarak, VAR bile bu ulkede cikara gore kullanilirken orada cok net, ben izlerken "penalti degil" ya da "iptal bu gol ofsayt" dedigim her pozisyon net o sekilde sonuclandi, sasmadi. Cunku goz var izan var. Bizdeki parametreler cok farkli. Hayatinda futbol takiminda oynamamis o ortami bilmeyenler yorum yapiyor Klopp gelsin, Tuchel gelsin.. Once iyi bir yonetim, altyapi, maddi kaynak/sicak para sonra Tuchel vs.. Siyasi baskiyla 11 oynatilan, kadroya alinan oyuncular var bu ulkede. Adam orada Mesut'u kadro disi birakiyor, sikiysa biraksin Erol/Emre.