- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
Okan hocam gelecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni Ajaxli olmaya davet ediyorum bu dediklerin Galatasaray'da asla olmazOyuncuların;
Sahada pozisyon almasını,
Kas yapısını,
Yemesini içmesini,
Duruşunu,
Koşu şeklini,
Vuruş becerisini ve tarzını,
Takımca hareket etmesini,
Hangi durumda nereye koşacağıni vb. durumlari;
modern antreman teknikleri ile hesaba katan,analiz eden, değiştiren ve geliştiren bir ekip gelsin istiyorum.
Olana kadar mücadelemiz devam edecek.Seni Ajaxli olmaya davet ediyorum bu dediklerin Galatasaray'da asla olmaz
Şu an haşin bakışlı hocamızın bile karizması kalmadı. Bence önemli olan liyakat kısmı.Bu adam fazla yakışıklı ve babyface. Bu adamı burada öttürürler gibime geliyor.
Kesinikle , eger bir takim basarili oluyorsa bu komple o teknik ekip sayesindedir bunun analizcisi var gozlemcisi var taktiseyini teknikseyi var. Biz sadece teknik direktoru getirip basarili olmasini bekliyoruz.Sadece yabancı hoca'yi getirmek yetmez.
Komple tüm ekibi getirmek lazım.
Ne güzel yazmışsınız da keşke taraftar sabredebilse.İlk başarısızlıkta Terim diyecekler gibiDünyanın futbolda en iyi teknik direktörleri hep Almanlardan çıkmıştır ama adamlara bir proje ile gideceksin ve tüm ekibini getirteceksin yani futbolcu psikologundan tutun da, fizyoterapistinden dünyada genç ve ucuz futbolcu tarama işinden sorumlu scout ekibine, kaleci antrenöründen transfer ekibine, kondisyonerinden alt yapı genç oyuncu geliştirme sorumlularına kadar ve hepsinin başında bir tane olan teknik direktörüne varana kadar. Hatta basın sözcüsü ve çevirmenlerini de dahil edebiliriz bu ekibe. En az 15-20 kişilik bir ekip. Sayıca çok olduğundan korkmayın bir Fatih Terim ve varlığı ile yokluğu belli olmayan 5 yardımcısının aldığı toplam paranın yarı maliyetine bile ulaşmaz masrafları. 5 yıllık bir plan, proje ve sözleşme ile gideceksin ve sabredeceksin. İlk bir kaç yıl belki şampiyon olamayız ama ondan sonraki 3-5 seneye amborgo koyarız. Türkiye ligi bizi kesmez Avrupa'da kupalar kazanırız. Türk futbolu sayemizde puanlarını yükseltir ve şampiyonlar ligine 3 takımla katılacak seviyelere falan geliriz. Türkiye liginden oyuncular 40-50 milyon eurolara Avrupa'nın büyük takımlarına transfer olur. Avrupa'dan önemli yıldız oyuncular ligimiz takımlarına gelmek için can atar. Kulüplerimiz ekonomik anlamda çok gelişir, zenginleşir. Ama nerede öyle bir başkan ve vizyon. Fatih Terim'le devam ederiz biz boşuna çenemi elimi yordum.
Fatih Terim'in gitmesini isteyenler ve adam akıllı bir teknik direktörün gelmesini isteyenler boşuna çenesini yormasın, şu takımları tutabilirler:Seni Ajaxli olmaya davet ediyorum bu dediklerin Galatasaray'da asla olmaz
evet gitmez arkasında duran taraftarlar var ve kim seçilirse seçilsin seçilen başkan da fatih terim ile devam eder fatih terim kendi bırakmadıkça gitmez kısacaFatih Terim'in gitmesini isteyenler ve adam akıllı bir teknik direktörün gelmesini isteyenler boşuna çenesini yormasın, şu takımları tutabilirler:
Ajax (Hollanda), Benfica (Portekiz), Shaktar Donetsk (Ukrayna), Salzburg (Avusturya), Slavia Prague (Çek Cumhuriyeti), Dinamo Zagreb (Hırvatistan) ve Kızılyıldız (Sırbistan).
Ben şu teknik ekibi takımımızda görmek istiyorum. Futbolda tüm yetkiyi vereceksin bu 10 kişilik kadroya ve 5 yıllık sözleşme imzalayacaksın. Toplam maliyeti Fatih Terim'den düşük olur. Sonra görün dinamo gibi savaşan takımı. Avrupa'dan kupa getirmek hayal olmaktan çıkardı. Seçimdeki herhangi bir başkan adayı bu projeyle gelirse oyum onadır ve inşallah da o seçilir.
Ekli dosyayı görüntüle 119967

Bunlar gelsin sadece 3 4 tane oyuncuyu tutarlarBen şu teknik ekibi takımımızda görmek istiyorum. Futbolda tüm yetkiyi vereceksin bu 10 kişilik kadroya ve 5 yıllık sözleşme imzalayacaksın. Toplam maliyeti Fatih Terim'den düşük olur. Sonra görün dinamo gibi savaşan takımı. Avrupa'dan kupa getirmek hayal olmaktan çıkardı. Seçimdeki herhangi bir başkan adayı bu projeyle gelirse oyum onadır ve inşallah da o seçilir.
Ekli dosyayı görüntüle 119967
daniel farke ne zaman geliyor @Hakan Duz